ارتش سرخ دات کام

اخبار

کلانی: بعضی ها می خواهند از آب گل آ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

کلانی: بعضی ها می خواهند از آب گل آلودِ پرسپولیس ماهی بگیرند

ارتش سرخ دات کام :
کلانی: بعضی ها می خواهند از آب گل آلودِ پرسپولیس ماهی بگیرند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: برخی افراد می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و از این اختلافات سوء استفاده کنند.

حسین کلانی روز جمعه در گفت وگویی درباره شرایط عجیب و به هم ریخته پرسپولیس در روزهای گذشته، اظهار داشت: من خیلی به این جریانات تسلط ندارم. چند روز پیش هم به خاطر درخواست هواداران به باشگاه رفتم تا ببینم وضعیت چطور است. آنجا به ما گفتند که همه چیز مرتب است و مشکلی وجود ندارد. البته من به مدیران گفتم باید همه چیز را به طور شفاف به مردم و هواداران بگویند و به نوعی حقیقت را بگویند تا مردم بدانند شرایط چطور است چراکه آن ها صاحبان اصلی پرسپولیس هستند.

وی ادامه داد: اگر بزرگانی مثل «مهدی مهدوی کیا»، «علی دایی»، «علی کریمی» و ... در راس کار باشند یا دست کم مشورت بدهند، می توان برخی از مشکلات را حل کرد. من به «مهدی رسول پناه» (سرپرست باشگاه) گفتم که باید یک اتاق فکر تشکیل بدهد تا مشکلات پرسپولیس را حل کنند. پرسپولیس تا فینال آسیا زمانی ندارد و همه مشکلات از جمله پرداخت بدهی به «برانکو ایوانکوویچ» هم باید حل شود.

پیشکسوت پرسپولیس افزود: برخی حواشی و اختلاف ها وجود دارد و نمی توان آن را کتمان کرد اما بعضی ها بیرون گود نشستند و  هر مشکلی را داغ می کنند تا حواشی بیشتر شود. بازیکنان پرسپولیس در بدترین شرایط به پرسپولیس خدمت کردند و برای هواداران جنگیدند و نباید با آن ها برخورد بدی کرد. هرچند که برخی ها می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و از این اختلافات سوء استفاده کنند.

کلانی خاطرنشان کرد: بازیکنان متوقع هستند و به نظرم حق دارند. آن ها قهرمان ایران و فینالیست آسیا هستند و باید به آن ها رسید اما بعضی ها در این موارد فقط می خواهند بازیکنان را تحریک کنند تا تیم بیشتر در بحران قرار بگیرد.

وی افزود: امیدوارم بزرگان پرسپولیس دور هم جمع شوند و مشکلات را حل کنند. امثال من، «علی پروین» و «محمود خوردبین» مسن هستیم و دیگر نمی توانیم در مسائل دخالت کنیم. ضمن اینکه به روز هم نیستیم اما بچه هایی که به روزتر هستند و در این تیم زحمت کشیدند می توانند به پرسپولیس کمک کنند.

پیشکسوت پرسپولیس در پایان، گفت: مطمئنا هر کسی به پرسپولیس می آید، می خواهد به این باشگاه کمک کند و کسی دوست ندارد به پرسپولیس ضربه بزند. درکل برخی مسائل را نباید رسانه ای کرد و باید درون خانوادگی حل شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/134925
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-3

پرسپولیس

ملوان

شنبه, 7 شهریور
ساعت 19:15

ورزشگاه : شهرقدس

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

نتیجه دربی 107 پایتخت؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 محمدمهدی محبی 1
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد - فولاد 18:00
ملوان - نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن - پیکان 18:00
استقلال - پرسپولیس 19:30
صنعت نفت - سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 آلومینیوم 5 5 11
3 استقلال 4 7 10
4 پرسپولیس 4 7 9
5 گل گهر 5 0 7
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 4 -3 4
10 فجرسپاسی 4 1 3
11 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
12 ذوب آهن 4 -1 3
13 صنعت نفت 4 -3 3
14 مس شهربابک 4 -4 3
15 شمس آذر 5 -1 2
16 چادرملو 5 -7 2
17 نساجی مازندران 4 -4 1
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال