ارتش سرخ دات کام

اخبار

کمیته انضباطی؛ درآمدزا اما متناقض ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

کمیته انضباطی؛ درآمدزا اما متناقض

ارتش سرخ دات کام :
کمیته انضباطی؛ درآمدزا اما متناقض
آرای اخیر کمیته انضباطی درباره دربی، سر و صدای زیادی به پا کرده است. از مبلغی که در پی این احکام به دست کمیته انضباطی می رسد تا بی عدالتی کمیته انضباطی در رسیدگی به پرونده ها و صدور آرا. نکته عجیب در مورد آرای صادره مبلغی است که باید دو باشگاه و برخی بازیکنان به عنوان جریمه پرداخت کنند. مجموعه درآمد فدراسیون فوتبال از دربی در بخش آرای انضباطی 236 میلیون تومان است؛ درآمدی عجیب.
البته هنوز حکم احمدزاده اعلام نشده و حداقل 20 میلیون تومان به این مبلغ اضافه می شود و درآمد فدراسیون به بالای 250 میلیون تومان می رسد. از این 250 میلیون تومان 140 میلیون تومان را باید دو باشگاه پرداخت کنند، مابقی هم سهم بازیکنان است.
این موضوع البته به پرونده های اخیر کمیته انضباطی مربوط نمی شود و عملکرد این کمیته در فصل نوزدهم است که بارها و بارها مورد نقد جدی قرار گرفته است. به گونه ای که عده ای معتقدند آرای کمیته انضباطی به شدت متناقض هستند.

«برای درک بهتر وضعیت، به بیان برخی مصداق ها می پردازیم که از واکنش های بعضاً سلیقه ای مسئولان انضباطی فدراسیون فوتبال حکایت دارد:
* در بازی پرسپولیس و تراکتور، هواداران تراکتور به بازیکنان پرسپولیس و بخصوص علیرضا بیرانوند فحاشی کردند و چند عمل دیگر خلاف قانون را انجام دادند - آوردن پرچم سایر کشورها و شعارهای هنجارشکنانه - که با واکنش نادرست بیرانوند همراه بود. در نتیجه کمیته انضباطی تراکتور و بیرانوند را محروم کرد اما محرومیت هواداران تراکتور که برای چندمین بار در سال های اخیر این عمل را انجام داده بودند، بخشیده شد.

* در سوی دیگر هواداران تیمی مانند نفت مسجد سلیمان که در بازی با استقلال علیه این تیم شعار دادند و با سنگ، شیشه اتوبوس حریف را شکستند، در همان شب بازی به مدت سه هفته از داشتن هواداران خود محروم شدند و هیچ بخشش یا تعلیقی هم در کار نبود.

* بعد از بازی پرسپولیس و تراکتور و مشکلات متعدد در این بازی، کمیته انضباطی تا چند روز سکوت در پیش گرفت تا صدای رسانه ها درآید و سپس اطلاعیه ای را صادر کند اما بعد از بازی دربی فوراً اطلاعیه داد و این بار خبری از رأی قطعی نیست.

اینها تمام اتفاق ها و آرای متفاوت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیست و فقط بخشی از آن چیزی است که باعث شده تقریباً تمام تیم ها و اعضای شان نسبت به تیم های دیگر و نهادهای اجرایی فوتبال بدگمان شوند و احساس کنند حق شان ضایع شده است.
این قبیل رفتارهای متفاوت با اعتراض هواداران و تشدید بیانیه نویسی و اتهام زنی مواجه شده است. مثلاً سپاهانی ها بعد از محرومیت بازیکن تیم شان از بازی با پرسپولیس، نهادهای انضباطی را محکوم کردند اما این بار به جای کمیته انضباطی، کمیته اخلاق اطلاعیه داد که نوع دیگری از تعارض در رفتارهای فدراسیون فوتبال است.

به نظر می رسد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای حاکم کردن جوی آرام و به دور از تنش، همراه با جدیت در رسیدگی به پرونده ها باید رویه معقول و یکسانی را در برخورد با افراد و تیم های متخلف در پیش بگیرد روشی که هیچ ایراد و انتقادی را به همراه نداشته باشد.»


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/121316
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد 2 - 0 فولاد 18:00
ملوان 0 - 1 نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن 1 - 0 پیکان 18:00
استقلال 1 - 1 پرسپولیس 19:30
صنعت نفت 0 - 0 سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی 1 - 1 مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال