ارتش سرخ دات کام

اخبار

کی روش استخوانی در گلوی وزارت! ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

کی روش استخوانی در گلوی وزارت!

ارتش سرخ دات کام :
کی روش استخوانی در گلوی وزارت!
کی روش پس از پیروزی بر شیلی حالا چشم به دیدار با سوئد دارد و نیک می داند که نتیجه این دیدار در کنار کارنامه کم باخت او مقابل تیم های رده بالا و رده پایین پنج قاره، در آینده کاری  وی بسیار موثر است، چرا که پس از پیروزی مقابل شیلی با وجود تعطیلی بسیاری از رسانه ها در ایام تعطیلات، جدایی احتمالی این سرمربی منظم و جاه طلب با واکنش بسیاری از مردم در فضای مجازی مواجه شده تا جایی که درخواست های مردمی حتی به رییس جمهور هم رسیده و در مجلس هم برخی حرف از استیضاح وزیر در صورت برکناری کی روش زده اند.

با این وجود و با توجه به حمایت ۸۸ درصدی مردم از کی روش در بسیاری از نظر سنجی ها و کارنامه نسبتا موفق این مرد پرتغالی آنهم در کم ستاره ترین روزهای فوتبال ایران، باید تاکید کرد کی روش به استخوانی در گلو می ماند که بسیاری از مردم برای دفاع از او به نظم وی اشاره دارند و سیستم های استراتژیک بازی تیم او و البته برخی هم این سیستم را دفاعی می خوانند و از زیاده خواهی های مالی و رفتاری وی حرف می زنند و منتقد کی روش هستند.

در واقع باید تاکید کرد جنگی فلسفی و کارنامه ای در مورد کی روش در گرفته که نمی توان این جنگ را با پایانی کامل در نظر گرفت چرا که کی روش با فوتبال ایران پرواز بلندی انجام نداده و البته در ارتفاع پست هم هرگز پرواز نکرده است که بتوان با استناد به این افت و اوج وی را قهرمان دانست و یا محکوم کرد.

کی روش از منظرنظم چه در اردو و چه در تاکتیک های فوتبالی خیره کننده بوده است وبازیکن سالاری را به کل به پایان رسانده اما اینکه او برای فوتبال ایران به تنهایی تصمیم بگیرد هم چندان اتفاق جالب و حرفه ای در هیچ کجای دنیا محسوب نمی شود.

هرچه هست همین است؛ نه می توان کی روش را به طور کامل حذف کرد و منکر توانایی های وی شد و نه می توان او را برای همیشه در بالاترین رده ممکن نگه داشت. او گران است و تمامیت خواه و بهانه گیر که نگاهی از بالا به فوتبال ایران دارد و البته منظم است و توانا و عالم به علم روز و ستاره ای در قلب مردم.

او بالاخره روزی از فوتبال ایران جدا می شود اما این جدایی شاید باید روزی باشد که گزینه جانشینی بتواند با افکار عمومی کناربیاید نه اینکه مربی بعدی بدون آنکه تقصیری داشته باشد از همان روز اول با مخالفت ۸۸ درصدی مواجه شود.

در واقع ورود وزارت ورزش به استقلال و پرسپولیس که تا امروز نتوانسته بازتاب مثبت و خوبی داشته باشد، مردم را نگران کرده که ورود (غیر مستقیم) به تیم ملی نیز همان سرنوشت را داشته باشد و با سقوط فوتبال در ایران توام شود.

این نگرانی اخیر هم در نوع خود چیز جدیدی است. تو گویی مردم می گویند به این سازه دست نزنید چون در ورزش هرکجا که دست زده اید نتیجه خوبی از آن بیرون نیامده است. در هر صورت به نظر می رسد شرایط از منظر افکار عمومی برای کنار گذاشتن کی روش چندان به سود فوتبال ایران نیست.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/65243
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال