ارتش سرخ دات کام

اخبار

کی روش: برتری با نیم گل هم مرا خوشح ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

کی روش: برتری با نیم گل هم مرا خوشحال می کند/ شاید لازم باشد مربیان هم تکل بزنند!

ارتش سرخ دات کام :
کی روش: برتری با نیم گل هم مرا خوشحال می کند/ شاید لازم باشد مربیان هم تکل بزنند!
کارلوس کی روش پس از پیروزی ایران برابر ازبکستان در نشست خبری گفت: باید در ابتدا ضمن خوش آمدگویی به اصحاب رسانه از طرف فدراسیون فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال ازبکستان به خاطر این بازی تشکر کنم. این دیدار بازی خوبی برای هر دو تیم در آغاز رقابتهای انتخابی جام جهانی بود. هر دو تیم ایران و ازبکستان فرصتهای گلزنی خوبی را ایجاد کردند، اما در ابتدای نیمه اول به دلیل گرما شاهد خستگی بازیکنان دو تیم بودیم.

وی افزود: برد همیشه خوب است اما نتیجه منصفانه می توانست مساوی باشد چون هر دو تیم موقعیت هایی را ایجاد کردند. در حال حاضر تیم ایران در شرایط انتقالی به سر می برد. خیلی از بازیکنان ایران تجربه چندانی در بازیهای ملی نداشتند و شش بازیکن ایران برای نخستین بار بود که پیراهن تیم ملی را بر تن می کردند و به همین خاطر من رضایت دارم.

کی روش در پاسخ به این سوال که چرا دو تیم نتوانستند کیفیت همیشگی خود را ارائه کنند گفت: این دیدار، بازی آماده سازی برای هر دو تیم بود و مهم این است که هر دو بتوانند در بازی رسمی خود که در بیرون از خانه برگزار می شود به سه امتیاز برسند. دوم اینکه وقتی داور بازی به خاطر گرمای هوا دو وقت استراحت داد خودش گویای همه چیز است. قطعا شرایط در جایگاه خبرنگاران با زمین که رطوبت بسیار زیادی دارد متفاوت است. البته بسیار خوشحال شدیم که بازی در ساعت شش برگزار شد چرا که بازی رسمی ما هم  همین ساعت برگزار می شود.

او در پاسخ به این سوال که چرا بازی های اخیر این دو تیم با حداقل گل به پایان می رسد گفت: وقتی زمان برد فرا می رسد برای من فرق نمی کند که با با چند گل به پیروزی می رسیم. حتی نیم گل هم من را خرسند می کند. البته فکر می کنم با حملاتی که دو تیم در آخر بازی انجام دادند می شد بازی با نتیجه سه بر دو یا دو بر یک به پایان برسد.

کی روش در پاسخ به اینکه رابطه شما با سرمربی سابق کره جنوبی چطور است با خنده گفت: ما مربیان با هم دوست هستیم. شاید بعضی وقتها لازم باشد که تکلی انجام دهیم اما در کل رابطه خوبی با هم داریم.

وی  پایان گفت: من از فدراسیون فوتبال به خاطر این بازی تشکر می کنم و برای این تیم  در بازی با کره شمالی آرزوی موفقیت دارم. در ضمن می خواهم این برد را به آقای افشین پیروانی، مدیر تیم ملی تقدیم کنم که تیم ایران توانست با زحمات ایشان در این بازی به پیروزی برسد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/67966
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال