ارتش سرخ دات کام

اخبار

کی روش: به بازیکنانم گفتم حریفان را ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

کی روش: به بازیکنانم گفتم حریفان را به گریه بیندازید

ارتش سرخ دات کام :
کی روش: به بازیکنانم گفتم حریفان را به گریه بیندازید
سایت فدراسیون جهانی فوتبال «فیفا» نوشت: تحت رهبری کارلوس کی روش، مربی پرتغالی تیم ملی ایران که زمانی یکی از قدرتمند ترین تیم های آسیایی به شمار می رفت، قدم در راه بازگشت به دوران اوج گذاشته است. این موفقیت در دوران بازسازی تیم ملی شکل گرفته که آخرین ثمره آن صعود ۸ پله ای در فهرست رنکینگ فیفا و قرار گرفتن در رده ۴۲ جهان بود. به این ترتیب ایران که در چنین فهرستی همواره چهارمین قدرت آسیایی محسوب شده اکنون فاصله خود را با ژاپن، برترین تیم آسیایی از ۳۵ تا ۲۵ کاهش داده است.
 
سایت فیفا در گزارش خود عنوان کرده علت عمده چنین پیشرفتی در فهرست یاد شده، تازه ترین نمایش تیم ملی ایران در دور سوم مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ بوده است. دیداری که مقابل بحرین در ورزشگاه آزادی تهران انجام شد و در آن ایران توانست پیروزی خیره کننده ۶ بر صفر مقابل حریف عربی را کسب کند. پیش تر از آن ایران توانسته بود در دیداری تدارکاتی ۷ بر صفر فلسطین را مغلوب کند و مقابل قطر و اندونزی، دو حریف دیگر در مرحله مقدماتی جام جهانی نمایش خیره کننده ای بگیرد.

این سایت در این خصوص علت را از جواد نکونام، کاپیتان ایران جویا شده است. بازیکن تیم اوساسونا عنوان کرده تحت هدایت کی روش، تیم ملی به مجموعه ای تبدیل شده که خصوصیات خوب خود را به بهترین شکل نمایان می کند و به این ترتیب قادر است بازی های زیادی را به سود خود تمام کند.
 
از قول وی در این گزارش عنوان شد: بیشتر از آنکه به دفاع بپردازیم، کی روش از ما می خواهد حمله کنیم. به این ترتیب ما بیشتر از گذشته دست به حمله می زنیم. مربی از ما می خواهد توپ های زیادی را وارد دروازه حریفان کنیم.

در ادامه این گزارش نوشته شده تیم ایران با هدایت مربی اسبق رئال مادرید و منچستریونایتد، نه فقط در حمله توانایی های زیادی از خود نشان می دهد، بلکه حتی با وجود سید جلال حسینی و هادی عقیلی از توانایی زیادی در دفاع نیز برخوردار شده است.

کی روش در این باره گفته است: وقتی مسئولیت تیم ایران را پذیرفتم دیدم بازیکنان به خاطر ناکامی در جام ملت های آسیا چقدر ناراحت بودند. این مساله نشان می دهد چقدر زیاد تیم کشورشان را دوست دارند. به آنها گفتم نباید افسوس گذشته را بخورند بلکه نیاز است سخت کار کنند تا حریفان را به گریه بیندازند.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/23335
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

خیبر خرم‌آباد

جمعه, 1 اسفند
ساعت 19:00

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : بیژن حیدری

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل مهمتری در کسب نتایج فاجعه بار پرسپولیس می دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد - چادرملو 19:00
شمس آذر - فولاد 19:00
پیکان - سپاهان 19:00
استقلال - فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم 18:45
ذوب آهن - پرسپولیس 19:15
استقلال خوزستان - ملوان 19:00

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 22 18 39
2 استقلال 21 12 38
3 سپاهان 21 11 38
4 گل گهر 23 0 36
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 21 6 32
7 خیبر خرم‌آباد 22 0 29
8 ملوان 22 -8 29
9 فولاد 21 3 28
10 فجرسپاسی 22 0 28
11 پیکان 22 -6 23
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 22 -2 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال