ارتش سرخ دات کام

اخبار

گزارش روزنامه لیبراسیون فرانسه از ا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

گزارش روزنامه لیبراسیون فرانسه از اعتماد مردم به علی دایی

ارتش سرخ دات کام :
گزارش روزنامه لیبراسیون فرانسه از اعتماد مردم به علی دایی
روزنامه لیبراسیون فرانسه به تازگی گزارشی میدانی از وضعیت زلزله زدگان کرمانشاه منتشر کرده که در بخشی از این گزارش به تأثیر چهره های سرشناسی، از جمله علی دایی، در کمک به زلزله زدگان پرداخته است.

در این گزارش ابتدا به صحبت های عزیز پرداخته می شود؛ مردی ٦٧ ساله که خانه اش ویران شده است. عزیز می گوید: «من بدشانس ترین آدم روزی زمین هستم؛ این برای سومین بار است که خانه ام ویران می شود. بار اول در جنگ با عراق، بار دوم خانه ام به دست تروریست های منافقین خراب شد و این بار هم که زلزله. در همین دفعه سوم، مجبور شدم جسد برادرم را از زیر آوار بیرون بکشم. با دست های خودم خاکش کردم. حالا ما در این کانکس کوچک زندگی می کنیم. با توجه به سن و سالم آیا دیگر توانی برایم مانده است که بخواهم خانه دیگری بسازم؟»

لیبراسیون که گزارشش را از روستای کوییک در کرمانشاه نوشته است، به آمار تلفات این حادثه اشاره کرده و از خرابی ٣٠ هزار واحد مسکونی، مجروح شدن هشت هزار نفر و مرگ ٤٨٣ نفر نوشته است. بخش دوم این گزارش اما جایی است که به تأثیر علی دایی پرداخته و آمده است: «بعد از حادثه زلزله، کمک های بشری با حجم زیادی به مردم آسیب دیده رسید، به ویژه از طریق سازمان هلال احمر، ولی بخش مهمی از این کمک ها از سوی چهره های شاخص یا سازمان های غیردولتی صورت گرفت، به ویژه از طرف علی دایی، بهترین گل زن تیم ملی فوتبال ایران که مدت هاست از فوتبال به عنوان بازیکن خداحافظی کرده و یکی از چهره های اصلی کمپین بشردوستانه در زلزله کرمانشاه شد. ١٣ نوامبر، یعنی یک روز بعد از حادثه، او پستی روی اینستاگرامش گذاشت و از مردم تقاضای کمک کرد. بازیکن سابق بایرن مونیخ که هم زمان تاجر بزرگی هم هست، شماره حساب بانکی را اعلام کرد و از هوادارانش خواست کمک های خیرخواهانه شان برای مردم زلزله زده را به آن حساب واریز کنند. علی دایی بعدا اعلام کرد که دست کم ٩ میلیارد تومان (١,٩ میلیون یورو) به حساب مذکور واریز شده است. در ویدیویی که در آپارات (یوتیوب ایرانی) منتشر شد، دایی گفت حتی در رؤیا هم تصور نمی کردم که کمتر از ٤٨ ساعت این رقم در حساب بانکی جمع شده باشد. وقتی چنین اعتمادی از سوی مردم دیدم، مستقیما با آشنایان در کرمانشاه تماس گرفتم. بعد به این نتیجه رسیدم که بهتر است خودم تنهایی به آنجا بروم و از طریق خودم این کمک ها به مردم صورت بگیرد».

در ادامه این گزارش هم به این موضوع پرداخته شده که چرا ایرانی ها نسبت به نهادهای دولتی تقریبا بی میل شده اند و به افرادی مثل علی دایی اعتماد می کنند و پول زیادی را دست او می دهند. لیبراسیون برای یافتن پاسخ این پرسش به سراغ برنار اورکاد، پژوهشگر مسائل ایران رفته است. او می گوید: «کمک های خیرخواهانه در ایران یک سنت دیرینه دارد. این کمک ها می تواند از طریق شخصت های شناخته شده صورت بگیرد و از طرفی می تواند از طریق مؤسسات و نهادهای محلی هم صورت بگیرد که آدم هایی با حرفه های خاص را دور هم جمع می کند. در این جور مواقع، ایرانی ها کمتر از طریق شبکه های دولتی اقدام به دادن کمک های خیرخواهانه شان می کنند».

این گزارش مفصل به چند بخش دیگر تقسیم می شود که وضعیت سخت زندگی در مناطق زلزله زده را توصیف کرده و به کمک انجمن های مردم نهاد مختلف هم اشاره شده است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/98859
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور 1 - 0 گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 8 16
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 6 -1 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال