ارتش سرخ دات کام

اخبار

گزارش کادر پزشکی پرسپولیس درباره شر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

گزارش کادر پزشکی پرسپولیس درباره شرایط پولادی

ارتش سرخ دات کام :
گزارش کادر پزشکی پرسپولیس درباره شرایط پولادی
دکتر حقیقت پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: او پس از ورود به زمین در همان نیمه اول با آن ضربه آرنج روبرو شد. پولادی پس از آن ضربه ابراز ناراحتی خاصی نکرد. حتی وقتی برای استراحت بین دو نیمه رفتیم، چیزی نگفت و برای گرم کردن به چمن مصنوعی کنار رختکن رفت. آمادگی و انگیزه خیلی زیادی داشت اما هنگام شروع نیمه دوم، کم کم عوارض آن ضربه او را دچار مشکل کرد. تنفس او نامنظم و همراه با صدا بود. با توجه به اینکه فعالیت بدنی بالا بود و تنفس نامطلوب خطرناک بود، دیگر ریسک نکردیم و او را به رختکن فرستادیم. در واقع خودش هم دیگر نمی توانست ادامه بدهد اما شرایط او در رختکن همانگونه بود و پولادی از درد و تنگی نفس گلایه داشت که به این ترتیب وی به بیمارستان اعزام شد. البته در آنجا عکسبرداری و معاینات شکستگی و مشکل قلبی را رد کرد.

 در رختکن و برای اعزام به بیمارستان میثم علیپور، فیزیوتراپ سرخپوشان، پولادی را همراهی کرد که وی اینگونه توضیح داد؛ حدود دو ماه است پولادی را دقیقا زیر نظر داریم. در یک ماه اخیر از هر جهت تحت نظر و بررسی بود. در آمادگی بسیار بالا به سر می برد. همه جوانب امر سنجیده شده بود ولی دیگر فکر چنین ضربه ای را نمی کردیم. ضربه به بخشی از بالای قفسه سینه و در ناحیه کول خورد. این نقطه جایی است که مثلا در مبارزات و دفاع شخصی وقتی می خواهند خیلی سریع یک نفر را از کار بیندازند و از نظر تنفس دچار مشکل شود به آنجا ضربه بزنند. حتی ضربات شدیدتر می تواند باعث بیهوشی شود. من در طول 12 سال فعالیت فقط یکبار دیگر با چنین مساله روبرو شدم که مربوط به رامیز محمداف بود. در فوتبال پدیده نادری است ولی از شانس پولادی پیش آمد که خودش هم تاکید داشت، اتفاقی بود و بازیکن حریف، عمد نداشت.

او پس از ضربه علائم چندانی نداشت. اما هر چه جلوتر رفت مشکلات جدی شد تا جایی که می گفت دستش حس ندارد و تنفس عمیق نداشت، ضمن آنکه صدای تنفس او عادی نبود. فعالیت بدنی بالا با تنفس ضعیف می تواند مشکلات قلبی ایجاد کند که به هر صورت با نظر کادر پزشکی، پولادی از بازی خارج شد. در رختکن من یکسره کنارش بودم و وقتی دیدم عوارض کم نمی شود برای اعزام به بیمارستان اقدام شد.

وی ادامه داد: پولادی را به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز بردیم. آنجا ابتدا عکسبرداری شد که خوشبختانه شکستگی نبود. بعد هم نوار قلب گرفتیم که باز خوشبختانه مشکلی نبود و سرآخر از نظر ریوی هم بررسی شد که پزشکان سلامت وی را تائید کردند و تمام آن مشکلات ناشی از فشار وارده بر کانال عصبی بود.

کادر پزشکی پرسپولیس در نهایت اعلام کرد؛ با توجه به اینکه پولادی خودش هم عنوان کرده است مشکلی با درد ندارد، در صورتی که عوارض کاملا برطرف شده باشد. تمرینات را از امروز یا فردا آغاز خواهد کرد.

گفتنی است؛ مهرداد پولادی قبل از مصاف با فولاد، آخرین بار در اسفند سال 91 برابر مس کرمان برای پرسپولیس به میدان رفت. او در بازی با فولاد پس از 326 روز به میادین بازگشت.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/49207
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال