ارتش سرخ دات کام

اخبار

گل‌محمدی: بازی فردا برای ما مهم، حی ...

نویسنده : محمد رهسپار

-

نظرات : 12 اظهار نظر

-

4 سال پیش

گل‌محمدی: بازی فردا برای ما مهم، حیاتی و حساس است

ارتش سرخ دات کام :
گل‌محمدی: بازی فردا برای ما مهم، حیاتی و حساس است
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به شرایطی که در جدول داریم و برای قهرمانی باید مدعی اصلی باشیم، بازی فردا برای ما مهم، حیاتی و حساس است.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل پیکان در هفته دهم لیگ برتر اظهار داشت: هر بازی که در پیش داریم و جلوتر می‌رویم، حساسیت بازی‌ها بیشتر می‌شود. با توجه به شرایطی که در جدول داریم و برای قهرمانی باید مدعی اصلی باشیم، بازی فردا برای ما مهم، حیاتی و حساس است. مقابل یک تیم با انگیزه و جوان قرار می‌گیریم.

وی با تمجید از تیم پیکان تصریح کرد: این تیم، بسیار منسجم است و برنامه‌های تاکتیکی خاص خودش را دارد. با شرایطی که اکنون داریم، باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که سه امتیاز این بازی را به دست بیاوریم. این سه امتیاز خیلی برای ما مهم است و باید فردا برای کسب آن خیلی تمرکز کنیم و جسورانه و جنگنده ظاهر شویم تا این سه امتیاز را به دست آوریم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه «امیدوارم شرایط طوری فراهم شود که فردا بازی خودمان را ارائه کنیم» به انتقاد از زمین چمن ورزشگاه پاس قوامین پرداخت و گفت: فکر می‌کنم زمین مسابقه شرایط خوب و ایده‌آلی را ندارد و فوتبال بازی کردن در این زمین برای هر دو تیم سخت است. با این حال باید از موقعیت‌های‌مان به خوبی استفاده کنیم و در این بازی فرصت‌طلب باشیم. در بازی قبلی موقعیت زیاد داشتیم، اما قدر ندانستیم و دو امتیاز حساس را از دست دادیم.

گل‌محمدی همچنین به اشتباهات داوری در دیدارهای تیمش اشاره کرد و افزود: اشتباهات داوری خیلی زیاد بوده و این اشتباهات برای پرسپولیس در حال سریالی شدن است و جای نگرانی دارد. تحمل و طاقت ما هم حدی دارد و امیدوارم این اشتباهات سریالی یک جا تمام شود، اما متأسفانه بدتر از خود اشتباه این بود که آقای سخندان می‌آید درباره آن صحنه (گل دوم هوادار) توضیح می‌دهد و می‌گوید گل درست بود! طبق چیزی که خواندم، اصلاً بگوییم بازیکن حریف جوگیر شده و گفته است با دست زدم، اما دوربین‌ها و تصاویر تلویزیونی که جوگیر نشده‌اند و تصاویر همه چیز را خیلی واضح نشان داد.

وی ادامه داد: این اتفاقات فقط برای ما رخ می‌دهد. اشتباه برای تیم‌های دیگر هم هست، اما تعداد اشتباهات برای پرسپولیس زیاد شده و جای نگرانی دارد. امیدوارم این مسائل برطرف شده و یک جایی اشتباهات تمام شود. هیچ تیمی نباید نگرانی داشته باشد و ذهنش درگیر مسائل داوری شود. از داوران می‌خواهیم تمرکز بیشتری روی کار خودشان داشته باشند. با اینکه می‌دانیم مشکلات زیادی دارند، اما با تمرکز بیشتر می‌توانند قضاوت بهتری داشته باشند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه او با سیدمجتبی حسینی سرمربی پیکان سال‌ها همکار بوده است و شناخت آنها از تفکرات یکدیگر چقدر روی روند بازی تأثیر می‌گذارد، گفت: آقای حسینی یکی از مربیان خوب و زحمتکش فوتبال ایران است و می‌دانیم که چقدر وقت می‌گذارد و به کارش علاقه دارد. او دوست دارد فوتبالی بازی کند که بر اساس تاکتیک باشد و این فصل هم تیم خوبی را جمع و جور کرده است. بازی فردا هم بازی خوبی خواهد شد، چون هر دو تیم دنبال فوتبال بازی کردن هستند و این مسئله جذابیت بازی فردا را بیشتر می‌کند.

گل‌محمدی در واکنش به این مسئله که کارشناسان معتقد بودند موفقیت سال‌های اخیر این تیم به خاطر خط دفاعی مستحکمش بوده و با توجه به تغییراتی که این فصل صورت گرفته است کیفیت لازم در خط دفاعی نیست و در 9 بازی اخیر هم این تیم هفت گل دریافت کرده است و چه راهکاری برای برون رفت از این شرایط وجود دارد، اظهار داشت: تمام صحبت‌هایی که کارشناسان انجام داده‌اند، درست است. تیمی که می‌خواهد قهرمان شود، نباید به راحتی گل بخورد. با این حال متأسفانه باید بگویم بخش زیادی از گل‌هایی که دریافت کردیم، روی عدم تمرکز یا اشباهات داوری بوده است. ما از شروع فصل مشکلات زیادی داشتیم، تغییر و تحول زیاد بود و این تغییرات نیز، نیاز به زمان دارد تا تیم هماهنگ‌تر شود. نباید خیلی راحت گل بخوریم و تعدادی از این گل‌ها را هم روی ضربات ایستگاهی خوردیم. باید مسئولیت‌پذیری دفاعی تیم بیشتر شود و بخشی از این ایرادها به خودمان برمی‌گردد و باید در بحث‌های دفاعی تمرکز بیشتری داشته باشیم.

وی درباره پست اینستاگرامی علی کریمی در حمایت از کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس و انتقاد از وزارت ورزش بابت مشکلات مدیریتی این باشگاه گفت: شاید جای صحبت کردن درباره مشکلات مدیریتی باشگاه در کنفرانس پیش از بازی نباشد. بارها درباره این مسائل صحبت شده است و مشکلاتی که پرسپولیس از شروع فصل داشته، مشخص بوده و هست. بالاخره حتماً اراده‌ای برای حل این مشکلات وجود دارد. اجازه بدهید مسئولانی که در این باره تصمیم‌گیرنده هستند، تصمیم بگیرند و ما باید بیشتر تمرکزمان روی کار خودمان باشد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به این سؤال که موتور پرسپولیس در نیمه دوم روشن می‌شود و 80 درصد گل‌هایی که این فصل به ثمر رسانده در نیمه دوم بوده و از سوی دیگر این تیم هنوز به میانگین دو امتیاز در هر بازی نرسیده که این میانگین مستلزم قهرمانی است، گفت: باید در نیمه اول‌ها قوی‌تر باشیم و با تمرکز بیشتری کار را دنبال کنیم. نباید این حس را داشته باشیم که در نیمه دوم فرصت زیاد است و جبران می‌کنیم. باید در نیمه اول هم گل بزنیم و هم گل نخوریم و با پیروزی به رختکن برویم. این مسائل و مشکلات به خودمان برمی‌گردد و باید خودمان را قوی‌تر کنیم. تیم مثل یک ساعت است و هر کسی باید کار خودش را انجام بدهد و همه چیز سر جای خودش باشد. در یک مجموعه اگر یکی دو نفر هم تمرکز نداشته باشند، به همه تیم ضربه می‌خورد. اتفاقی هفته گذشته اتفاق افتاد و امیدواریم با تذکراتی که داده شد، خیلی زود مسائل برطرف شود. باید سعی کنیم با تمرکز و تمرینات بیشتر، این مسائل را برطرف کنیم.
از یحیی گل‌محمدی سؤالی درباره تلاش مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حل مشکلات رادوشویچ پرسیده شد که مدیر رسانه‌ای این تیم درخواست کرد سؤال در مورد بازی پرسیده شود، اما سرمربی پرسپولیس پاسخ داد: بحث رادوشویچ خیلی مشخص است که فقط به خاطر مشکلات مالی از ما جدا شد. می‌شد این اتفاق رخ ندهد و بالاخره باید برای مسائل اینچنینی فکری شود. فقط هم بحث رادو نبود و از فصل گذشته هفت هشت بازیکن از ما جدا شدند، چون مسائل و مشکلات مالی گریبان‌گیر ما شد. تیمی که به فینال آسیا رفته و پنج دوره قهرمان شده است، نباید این اتفاقات برای آن رخ بدهد. تیمی که دنبال قهرمان آسیاست، باید قوی‌تر شود، نه اینکه بخواهد با این مشکلات دست و پنجه نرم کند. با این پتانسیلی که این تیم برای درآمدزایی دارد و قهرمانی‌های متعدد، نباید این اتفاقات برای آن رخ دهد. با این حال در فوتبال ایران همیشه این مسائل وجود داشته و ممکن است در آینده هم اتفاق بیافتد.

گل‌محمدی همچنین درباره وضعیت تیم پیکان که هفته گذشته سه گل از تیم استقلال دریافت کرد و با این شرایط مقابل پرسپولیس قرار می‌گیرد، اظهار داشت: بازی پیکان را دیدم و دو گل از سه گل را روی ضربات ایستگاهی خوردند. در مجموع تیم پیکان در آن بازی بد نبود، هر چند نتیجه خوبی نگرفت. این کار را برای ما سخت‌تر می‌کند، چون آنها برای جبران تلاش بیشتری می‌کنند. ما هم باید نسبت به بازی‌های گذشته خوب بیشتر تلاش کنیم و بجنگیم و از فرصت‌ها خوب استفاده کنیم.

وی درباره قضاوت مهدوی با توجه به اتفاقات هفته گذشته، یادآور شد: درباره بحث داوری صحبت کردم. چیزی که از داوران می‌خواهیم عدالت، تمرکز بالا در زمین و تصمیم‌گیری درست است. برای داور فردا هم آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم قضاوت خوبی باشد. نمی‌گویم قضاوتی باشد که به سود ما باشد، قضاوت عادلانه‌ای باشد که هر دو تیم راضی باشند و این خواست همه تیم‌هاست.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس راجع به غیبت مهدی ترابی در بازی با پیکان و غیبت احسان پهلوان، خاطرنشان کرد: مهدی یک بازیکن تأثیرگذار در تیم ماست و نبود او به تیم ما ضربه خواهد زد. با این حال بازیکنانی را داریم که جایگزین کنیم و انگیزه فراوانی دارند جای مهدی را پر کنند. احسان پهلوان هم کارش را تازه شروع کرده است و بعید می‌دانم به این بازی برسد.

گل‌محمدی درباره اینکه مجید صدری اعلام کرده پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه به زودی باز می‌شود، گفت: اطلاعات دقیقی در این باره ندارم، اما تا زمانی که کارت بازی نفرات جدید ما صادر نشود، زیاد نمی‌توانم در این باره صحبت کنم. با این حال طبق صحبتی که ایشان انجام داده است، گویا تا روز جمعه پنجره نقل‌وانتقالاتی ما باز می‌شود. شرایط باشگاه هم حساس است و فکر می‌کنم باز شدن پنجره کمک زیادی به ما می‌کند.

وی درباره تجمع برخی از هواداران پرسپولیس مقابل وزارت ورزش و جوانان نیز خاطر نشان کرد: چه بگویم؟ می‌دانم که هواداران چقدر به این تیم علاقه دارند و این تیم زندگی‌شان است. برخی از هواداران واقعاً این تیم را عاشقانه دوست دارند. بالاخره نگرانی‌های خاص خودشان را دارند و یکسری نگرانی هم وجود دارد که مختص پرسپولیس است. امیدوارم خواسته آنها که خواسته زیادی هم نیست، برآورده شود. همه ما می‌خواهیم به طور مساوی با همه تیم‌ها برخورد شود و عدالت برقرار شود. این خواسته همه تیم‌هاست.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/146282
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
morteza.joqtaeei

0

1

4 سال پیش

فقط خدا کنه فرجی و اسدی رو بازی نده وگرنه باید باز بشینیم دعا کنیم واسه مساوی


یداله قنواتی

-1

0

4 سال پیش

هیچ کس غیر ازگل محمدی بدرد پرسپولیس نمیخوره از او حمایت کنید که پیروزیها نزدیک است


یداله قنواتی

-2

1

4 سال پیش

هیچ کس غیر ازگل محمدی بدرد پرسپولیس نمیخوره از او حمایت کنید که پیروزیها نزدیک است


صادق غلامپور

0

1

4 سال پیش

آقا یحیی لطف کن سیامک رو بیار تو ترکیب....آقایی رو هم بازی بده که امیری هم بیاد تو هجوم.ولا با چلسی بازی نداری پیکانه!


منصورنادری

0

2

4 سال پیش

از یحیی حمایت کنید تنهایی آقا یحیی واقعا حس میشه


امیر امیری

-3

2

4 سال پیش

گلممدی هیچی بارش نیست یه ادم ترسو تاحالام داشت دست رنج برانکو و کالدرون و حالام تا همینجا حمیدمطهری رو میخوره اگه الان علی پروین مربی بود وضعمون بهتربود بخدا حداقل یه غیرتی تو تیم میدیدیم


امیر امیری

-4

2

4 سال پیش

ماشاا.. چشم بسته غیب گفتی در لیگ همه بازیها مهم هستن و کسی که نتونه از پنج هفته پیاپی غفلت حریفانش استفاده به چه دردی میخوره در دو بازی الکی سیستم تیم رو سه دفاع کردی الکی خواستی ادای مورینو دربیاری ولی جلو الومینیوم و مس یه باخت و مساوی دادی و پنج امتیاز پرید بخدا پرسپولیس صاحاب نداره وگرنه مربی که جلو تیم پونزدهم جدول زور بزنه که مساوی بگیره باید بندازن توی سطل اشغال دم در باشگاه چون بی غیرت برانکو با دو پنجره بسته و ده تا بازیکن تیمو برد فینال اسیا بعد ایشون فقط میاد بهانه مدیریت میگیره تو خودت بلد نیستی بازیکن بگیری بلدنیستی ارنج کنی بلدنیستی تعویض کنی مدیریت مقصره


رضااسلامی

0

2

4 سال پیش

آقای گل محمدی جان بچه ات ی ذره در مورد تعویضا بیشتر دقت کن و زوتر دست ب تعویض بزن...


Hamidpakii

0

2

4 سال پیش

آقای مربی اگه باهوش باشی قهرمانی امسال راحت بدست میاد.ازت خواهش میکنیم درست ترکیب تیمو بچین.چندتابازیکن بی کیفیت خریدی استفاده نکن.امیدوارم فردا برنده باشیم.❤❤❤❤❤❤


صمد

-1

1

4 سال پیش

سلام. تو رابه پیغمبر یکی به یحیی گل‌محمدی بفهمونه ابزار سه دفاع رو داری تو هم مثل استقلال سه دفاع بازی کن


احمد نوری اسرمی

0

4

4 سال پیش

محکوم به برد هستیم


مجتبی

-1

2

4 سال پیش

کسی که نتواند ترکیب اصلی تیمش را پیدا کنه چه فایده .چرا از شریفی استفاده نمی کند

بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

پرسپولیس برابر تراکتور در جام حذفی به چه نتیجه ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

جمعه, 07 آذر

پیکان - ملوان 15:30
ذوب آهن - خیبر خرم‌آباد 16:30
شمس آذر - پرسپولیس 16:30
استقلال خوزستان - گل گهر 18:00

شنبه, 08 آذر

تراکتور - چادرملو 16:30
آلومینیوم - فجرسپاسی 16:30

یکشنبه, 09 آذر

استقلال - فولاد 16:15
مس رفسنجان - سپاهان 17:30

یک هشتم جام حذفی

جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 خیبر خرم‌آباد 10 0 14
7 تراکتور 9 7 13
8 گل گهر 10 -2 13
9 آلومینیوم 10 -3 13
10 فجرسپاسی 10 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال