ارتش سرخ دات کام

اخبار

گل محمدی: ثابت کردیم فوتبال ۱۰۰ دقی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

گل محمدی: ثابت کردیم فوتبال ۱۰۰ دقیقه است/ یک تنه نمی توانم پرسپولیس را موفق کنم

ارتش سرخ دات کام :
گل محمدی: ثابت کردیم فوتبال ۱۰۰ دقیقه است/ یک تنه نمی توانم پرسپولیس را موفق کنم
یحیی گل محمدی پس از پیروزی امروز مقابل سپاهان در جمع دوربین های تلویزیونی اظهار داشت: پس از بازی با گهر استارت خود را برای 3 امتیاز بازی با سپاهان زدیم و به همین دلیل خیلی خوب بازی را شروع و سپس تمام کردیم. ما شناخت بسیار خوبی از یکی از بزرگترین تیم های ایران داشتیم و یادم نمی آید که پرسپولیس مقابل سپاهان 10 موقعیت گل از همان دقیقه اول داشته باشد.

وی افزود: امروز اراده بازیکنان ما بسیار قوی و محکم بود و به نظرم به حق مان رسیدیم این پیروزی ناقابل مبارک تک تک هواداران پرسپولیس .

وی در خصوص بگوویچ و حضورش در تیم های پایه نیز گفت: باشگاه برنامه ریزی های بسیار جامع و کاملی برای تیم های پایه دارد و ایشان هم قطعاً می تواند با تجربه خود به ما کمک کند.بگوویچ سالهادر فولاد تجربه زیادی دارد و بازیکنان زیادی را کشف و تحویل فوتبال  داده به هر حال دوست ندارم زیاد در مورد ایشان صحبت کنم اما امیدوارم بهترین استفاده ها را از بگوویچ در تیم های پایه داشته باشیم.

سرمربی پرسپولیس در مورد اختلاف باقری با برخی از پرسپولیس ی ها نیز گفت: باور کنید خسته شدم که اینقدر درباره این موضوع حرف زدم اختلافی وجود ندارد و این ایده فکر برخی از افراد حاشیه ساز است. باقری در پرسپولیس سمت نمی خواهد چون ایشان همیشه کنار ما است هر وقت بازی کرده بهترین عملکرد را برای پرسپولیس داشته و هر وقت هم کنار ما بوده به عنوان یک نعمت عصای دست پرسپولیس بود.

وی افزود: کریم بدون هیچ چشم داشتی کنار ماست و همیشه باعث خیر و برکت در پرسپولیس است خدا ان شاءالله کریم را برای ما حفظ کند.

گل محمدی در مورد شال گردن قرمز خود نیز گفت: این شال بیشتر به خاطر سرما با من است اما اگر گرم شود دیگر نمی توانم از آن استفاده کنم این شال گردن اول من را در سرما گرم نگه داشته و بعد قوت قلبی با رنگ قرمزش برای من است.

وی در پایان یادآور شد: این را باید بگویم که من یک تنه و تنها نمی توانم پرسپولیس را نگه دارم و به روزهای خوب خود برسانم بلکه هواداران باید همیشه مثل امروز یار گل محمدی باشند تا ان شاءالله با قدرت به هدف مان برسیم.

منبع : فارس
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/37448
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-1

تراکتور

پرسپولیس

دوشنبه, 2 شهریور
ساعت 18:30

ورزشگاه : یادگار امام

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

از عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل تراکتور راضی بودید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
3 محمد خدابنده‌لو 1
4 ایگور سرگیف 1
5 علی علیپور 1
6 پوریا شهرآبادی 1
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

یکشنبه, 01 شهریور

استقلال 2 - 0 سپاهان 19:30
شمس آذر 1 - 2 آلومینیوم 19:30
استقلال خوزستان 1 - 1 نساجی مازندران 20:30

دوشنبه, 02 شهریور

تراکتور 1 - 0 پرسپولیس 18:30
ملوان 0 - 1 فجرسپاسی 19:30
ذوب آهن 1 - 1 مس شهربابک 19:30
خیبر خرم‌آباد 2 - 3 پیکان 19:30
گل گهر 3 - 0 چادرملو 20:00
صنعت نفت 0 - 3 فولاد 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 3 7 9
2 تراکتور 3 5 9
3 گل گهر 3 4 7
4 آلومینیوم 3 3 7
5 پرسپولیس 3 4 6
6 فولاد 3 3 5
7 ملوان 3 0 4
8 پیکان 3 -1 4
9 سپاهان 3 -2 3
10 فجرسپاسی 3 1 2
11 خیبر خرم‌آباد 3 -1 2
12 ذوب آهن 3 -1 2
13 صنعت نفت 3 -3 2
14 مس شهربابک 3 -4 2
15 نساجی مازندران 3 -2 1
16 چادرملو 3 -5 1
17 شمس آذر 3 -3 -2
18 استقلال خوزستان 3 -5 -2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال