ارتش سرخ دات کام

اخبار

گل‌محمدی: خیلی بد است تمرینات را آغ ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 3 اظهار نظر

-

3 سال پیش

گل‌محمدی: خیلی بد است تمرینات را آغاز کنیم و منتظر بازیکنان بمانیم

ارتش سرخ دات کام :
گل‌محمدی: خیلی بد است تمرینات را آغاز کنیم و منتظر بازیکنان بمانیم
سرمربی تیم پرسپولیس از عدم جذب بازیکن جدید و همچنین تمدید نشدن قرارداد بازیکنان این تیم انتقاد کرد.

یحیی گل‌محمدی بعد از جلسه با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص این جلسه گفت:‌ درباره شروع تمرینات، برگزاری اردو و لیست بازیکنان ورودی و خروجی صحبت کردیم.

وی درباره اینکه اسکلت فصل قبل پرسپولیس حفظ می‌شود یا نه، افزود: از بازیکنی اسم نمی‌آورم اما شاکله اصلی تیم را حفظ می‌کنیم و چند بازیکن هم به تیم اضافه خواهیم کرد.

گل‌محمدی درباره آخرین وضعیت علیرضا بیرانوند گفت: بیرانوند مصدوم است اما مشکل خاصی ندارد و به ما ملحق خواهد شد.

سرمربی پرسپولیس در خصوص وضعیت زمین چمن ورزشگاه شهید کاظمی اظهار داشت: از شرایط زمین بی‌خبرم اما احتمالا باید وضعیت زمین خوب باشد چرا که در این چند وقت تحت فشار نبودیم هر چند که بارها به باشگاه برای زمین تمرین دوم گفته‌ام.

سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه بازیکن خارجی جذب خواهند کرد یا نه، افزود: در هر پستی که بازیکن خارجی بخواهیم اقدام خواهیم کرد.

وی در واکنش به حضور ستاره‌های فوتبال دنیا در تیم‌های باشگاهی آسیا گفت: این باشگاه‌ها تیم‌های خود را برای آینده تقویت می‌کنند تا در آسیا موفق شوند و حتی به صنعت گردشگری کشورشان کمک کنند اما اینجا قوانینی وضع می‌شود تا ما مقابل این تیم‌ها قوی‌تر شویم.

سرمربی پرسپولیس درباره اینکه لیست مازادش شامل چه بازیکنانی است ادامه داد:‌ نام افراد را نمی‌توانم بگویم شما هم دنبال عدد نباشید اما در نقل و انتقالات بستگی دارد که چه بازیکنی بگیریم.

گل‌محمدی در خصوص اینکه جذب بازیکن برای پرسپولیس دیر شده یا نه، گفت: ما از 4 روز دیگر تمرینات‌مان را آغاز می‌کنیم و این نگرانی برای ما وجود دارد چرا که هنوز نه بازیکنی گرفته شده و نه قراردادی تمدید شده است، اما شاید امروز و فردا خبرهای خوبی به گوش برسد. این خیلی بد است که ما تمرینات را آغاز کنیم اما منتظر بازیکنان بمانیم چرا که بازیکنان باید با هم تمرین کرده و بدنسازی کنند تا به یک اندازه آماده شوند.

وی درباره استعفای محمد محمدی از معاونت باشگاه پرسپولیس ادامه داد: محمدی از دوستان خوب من است و از او تشکر می‌کنم که در نقل و انتقالات فصل قبل کمک زیادی به ما کرد اما اطلاع ندارم که دلیل رفتنش چه بوده و برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.

وی در پایان درباره اینکه نام امید عالیشاه و عیسی آل‌کثیر در لیست تمدیدی‌های پرسپولیس قرار دارد یا نه، تصریح کرد: بله هر دو بازیکن در لیست تمدیدی‌ها هستند و امیدوارم تمدید کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/155325
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
دختر پرسپولیس ❤🔥

0

5

3 سال پیش

موافقم 👍🏼امید وارم به بهترین ها برسی شاه یحیی امپراطور❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑


احمد نوری اسرمی

-2

5

3 سال پیش

ایشاالله آقای درویش هرچی زودتر قراردادها رو امضا میکنه تا همه از اول تو تمرینات آماده باشن . امسال بخاطر حضور تو چمپیونزلیگ و مسافرتهای احتمالی و تعداد بازیهای زیاد نیاز داریم تا یه بدنسازی عالی انجام بدیم


آرین

-1

6

3 سال پیش

درود بر شرف و غیرتت شیر مرد پرسپولیس.... یحیی جان امیدوارم در کنار پرسپولیس به قله های افتخار و قهرمانی آسیا برسی♥♥♥♥♥♥

بازی های پرسپولیس

3-0

مس شهربابک

پرسپولیس

دوشنبه, 27 مهر
ساعت 15:30

ورزشگاه : شهربابک

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

چهارشنبه, 29 مهر

تراکتور 3 - 0 صنعت نفت 17:00

پنج‌شنبه, 30 مهر

چادرملو 1 - 1 استقلال 16:45

جمعه, 01 آبان

آلومینیوم 0 - 0 ذوب آهن 16:00
گل گهر 0 - 1 خیبر خرم‌آباد 16:00

یکشنبه, 03 آبان

پیکان - ملوان 16:00
نساجی مازندران - فجرسپاسی 16:45
سپاهان - مس شهربابک 16:45
پرسپولیس - فولاد 16:45
استقلال خوزستان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 9 14 20
2 تراکتور 9 10 20
3 استقلال 10 9 20
4 سپاهان 9 7 17
5 فولاد 9 4 16
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 گل گهر 10 1 13
9 فجرسپاسی 9 -2 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 9 -2 10
12 پیکان 9 -3 9
13 ملوان 8 -4 8
14 ذوب آهن 10 -4 8
15 شمس آذر 9 -3 7
16 صنعت نفت 10 -10 7
17 استقلال خوزستان 9 -9 6
18 مس شهربابک 9 -9 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال