ارتش سرخ دات کام

اخبار

گل‌محمدی: دیدار ما با الهلال فینال ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 2 اظهار نظر

-

4 سال پیش

گل‌محمدی: دیدار ما با الهلال فینال زودرس آسیا است

ارتش سرخ دات کام :
گل‌محمدی: دیدار ما با الهلال فینال زودرس آسیا است
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه رویارویی این تیم با الهلال در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا یک فینال زودرس است، گفت: فکر می‌کنم در این مسابقه نتیجه خوبی بگیریم.

یحیی گل محمدی پیش از سفر پرسپولیس به عربستان برای بازی با تیم الهلال عربستان گفت: در مرحله‌ای که هستیم، تیم‌های بزرگ آسیا حضور دارند. یک فینال خیلی زودرس آسیا است. قرعه‌ای که به ما خورد، سخت‌ترین قرعه ممکن بود.

وی افزود: در زمانی که برای آماده سازی داشتیم، تمرینات خوبی انجام دادیم. توانستیم از این زمان به خوبی استفاده کنیم. مشکلاتی مثل نبود بازیکنان ملی پوش را داشتیم که در هماهنگی تیم مشکل ایجاد خواهد کرد ولی آنقدر انگیزه داریم که بتوانیم بازی‌های خوبی انجام بدهیم.

سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: از نظر امکانات این مسابقه جنگ نابرابر است ولی همیشه بازیکنان ایرانی استعداد و غیرت خودشان را در این مواقع نشان داده‌اند. فکر می‌کنم نتیجه خوبی بگیریم و بازی خوبی انجام بدهیم.

گل محمدی درباره درخواستش برای حضور میلاد سرلک و مهدی ترابی در بازی تدارکاتی با سپاهان در جریان اردوی تیم ملی، گفت: این درخواست را داشتیم. این نفرات در بازی‌های قبل حضور نداشتند. احساس کردیم اگر به بازی با سپاهان بیایند هم برای تیم ملی مفید هستند هم برای پرسپولیس چون در شرایط مسابقه قرار می‌گیرند. این اتفاق در نهایت رخ نداد. از آنها (تیم ملی) دلگیر نیستیم. اولویت ما تیم ملی بوده است. دوست داریم تیم ملی کشورمان همیشه موفق باشد.

وی در خصوص موفقیت‌های تیم ملی کشتی و تیم ملی فوتبال در هفته‌های اخیر و اینکه آیا پرسپولیس می‌تواند به این موفقیت‌ها ادامه بدهد تصریح کرد: انگیزه ما واقعاً زیاد است. موفقیت‌های تیم ملی کشتی شور و شعف خاصی به مردم و ورزش دوستان داده است. موفقیت‌های تیم ملی هم مهم و خوب بود. همه ما از این موفقیت‌ها خوشحال هستیم در شرایطی که دلخوشی مردم ورزش و فوتبال است. ما هم بخشی از این ورزش هستیم و امیدواریم دل مردم را شاد کنیم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سئوالی درباره تساوی یک - یک تیم ملی ایران مقابل کره جنوبی هم گفت: با توجه به وضعیت جدول، گرفتن امتیاز از کره جنوبی مهم بود. نتیجه بدی نبود. ما همچنان صدر جدول(گره A انتخابی جام جهانی) ستیم. حتی می‌توانستیم برنده باشیم. همه زحمت کشیدند. ان شاءالله این روند را ادامه بدهند. فکر نمی‌کنم برای رسیدن به جام جهانی به مشکل جدی بخوریم. برنامه ریزی اصلی ما باید صعود از مرحله گروهی جام جهانی باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/144835
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
حسین علیزاده رنجبر

0

2

4 سال پیش

اقای گلمحمدی واقغا دمت گرم انشاالله با یک نتیجه خوب میبریم ویک مشت محکم تودهن این ال سعود وبدخواهانی که توی کشورخودمان داریم با قدرت میزنیم انشاالله خداوند پشت پناه خودت وکادرفنیت وبازیکنانت باشد دست علی همراهتان


حامد اکبری

0

4

4 سال پیش

ایشالا فینال و قهرمانی

بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 4 لیگ برتر

جمعه, 28 شهریور

مس رفسنجان - شمس آذر 18:15
آلومینیوم - استقلال خوزستان 18:30
چادرملو - پرسپولیس 18:30
فجرسپاسی - ذوب آهن 19:00
ملوان - گل گهر 19:00

یکشنبه, 30 شهریور

استقلال - پیکان 18:00
فولاد - پیکان 20:00
سپاهان - تراکتور 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال