ارتش سرخ دات کام

اخبار

گیر پروین به معاون شدن بازیگر مشهور ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

گیر پروین به معاون شدن بازیگر مشهور سینما در پرسپولیس

ارتش سرخ دات کام :
گیر پروین به معاون شدن بازیگر مشهور سینما در پرسپولیس
شایعه انتخاب پژمان بازغی به عنوان معاون فرهنگی باشگاه پرسپولیس باعث به وجود آمدن حرف و حدیث های جدیدی شد.

هر چند که پژمان در طول این چند روز سکوت کرد و ترجیح داد تا به کارهای هنری اش بپردازد ولی شنیده ها حکایت از آن دارد که علی پروین و تعدادی از نزدیکان او به این ماجرا واکنش نشان داده اند.

پروین که مدت هاست سکوت کرده اتفاقا ارتباط خوبی نیز با پژمان بازغی دارد، در یک جمع خودمانی به انتقاد از مسئولان باشگاه پرسپولیس پرداخته است. سلطان که از شکست سرخ ها در بازی های لیگ برتر به شدت ناراحت بود، به انتقاد از مسئولان باشگاه پرسپولیس پرداخت: «به جای این قرتی بازی ها برن یه فکری به حال تیمشون بکنن.»

سرمربی سابق پرسپولیس که مدت هاست ترجیح می دهد در مورد این تیم صحبتی نکند، در این جمع خودمانی صحبت های جالبی کرد: «ما پرسپولیسی هستیم و از این تیم حمایت می کنیم... چند وقته حرف نزدیم و بازم تا جایی که بشه حرفی نمی زنیم ولی وضعیت پرسپولیس تو لیگ خوب نیست... مردم دارن حرص می خورن... اگه این جوری برن جلو خیلی کار سخت می شه... آخر فصل هر یه امتیازی که الان از دست می دیم کلی به دردمون می خوره.»

گیر سلطان به ماجرای معاونت فرهنگی باشگاه ادامه دارد: «به جای اینکه دنبال آوردن بازیگر باشن برن و کار فنی تیم رو درست کنن. من کاری به این کارا ندارم و اون بنده خدا هم پرسپولیسیه ولی اول باید کار فنی تیم درست بشه.»

در حالی که منبع رسانه ای نزدیک به پروین صحبت های دیگری هم در مورد این ماجراها می کند، یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس که موافق جذب بازغی است و این خبر را منتشر کرده در جریان این موضوع قرار می دهیم و او هم صحبت های جالبی در مورد اظهارنظر پروین می کند: «بدون شک مسئولان باشگاه پرسپولیس هم از جایگاه این تیم در جدول ناراحت هستند. در حال حاضر هدف ما حمایت از برانکو و تقویت تیم است و همه این را مطمئن باشند که پرسپولیسی ها تلاش می کنند تا دل مردم و هواداران را شاد کنند.»

توجیهات این عضو نزدیک به باشگاه پرسپولیس در مورد ماجرای بازغی آن هم در شرایطی که سرخ ها سکوت کرده اند، شنیدنی است: «فراموش نکنید که "دومنک" سرمربی تیم ملی فرانسه در جام جهانی 2002 یک بازیگر بود. در پرسپولیس کسی نمی خواهد از معاونت فرهنگی کمک فنی بگیرد و او را روی نیمکت بنشاند، هدف این است که به وضعیت فرهنگی باشگاه توسط یک هنرمند پرسپولیسی و بااخلاق سر و سامان بدهیم.»

روزنامه گل


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/71812
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال