ارتش سرخ دات کام

اخبار

برگزاری آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

برگزاری آخرین تمرین تیم ملی فوتبال

ارتش سرخ دات کام :
 برگزاری آخرین تمرین تیم ملی فوتبال
 آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران در اردوی تدارکاتی اردن، عصر دیروز در زمین چمن ورزشگاه پترا با نشاط فراوان برگزار شد.

در این تمرین پس از گرم کردن بازیکنان توسط مربی بدنساز تیم ملی، برنامه های تاکتیکی کارلوس کی روش سرمربی تیم کشورمان مرور شد و در هر بخش کی روش بهمراه دستیارانش موارد را به بازیکنان گوشزد می کردند. سه دروازه بان هم تمرینات اختصاصی خود را زیرنظر دن گاسپار انجام دادند.

در بخش پایانی این تمرین، کی روش بازیکنان را به دو گروه تقسیم کرد و به مدت 15 دقیقه در نیمی از زمین فوتبال بازی کردند که اینهم درواقع جزیی از مرور کارهای تاکتیکی بود.

در حاشیه تمرین روز شنبه

** تیم ملی فوتبال استرالیا که روز سه شنبه در امان در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی، با اردن دیدار دارد و روز جمعه وارد امان شده است، پس از تمرین تیم ایران در همین ورزشگاه تمرین داشت. بازیکنان و مربیان این تیم که دقایقی زودتر به محل تمرین آمده بودند، به تماشای تمرین تیم ملی ایران ایستادند.

** کی روش که متوجه حضور تیم استرالیا شده بود، به سمت "هولگر اوسیک" سرمربی آلمانی این تیم آمد و با وی به گرمی احوالپرسی کرد. انها همچنین دقایقی با یکدیگر گفت وگو کردند.

** سرپرست شبکه فاکس اسپورت استرالیا که بهمراه این تیم به اردن آمده است، به اعضای هیات ایرانی می گفت که هنگام قرعه کشی مسابقات مقدماتی جام جهانی علاقه داشت استرالیا با ایران همگروه شود زیرا وی بسیار علاقه مند است ورزشگاه آزادی را از نزدیک ببیند. وی می گفت توصیف این ورزشگاه را از هری کیول و سایر بازیکنان کشورش که سال 1997 با ایران در آزادی بازی کردند، بسیار شنیده است.

** در پایان تمرین، یکی از شبکه های تلویزیونی استرالیا و نیز شبکه ورزشی اردن با کی روش مصاحبه کردند.

** شمار زیادی خبرنگار و تصویربردار و عکاس از رسانه های استرالیا و اردن برای پوشش تمرین تیم استرالیا به محل تمرین آمده بودند.

تیم ملی فوتبال ایران ساعت 30/10 صبح روز یکشنبه به وقت محلی (12 به وقت ایران)، امان را به مقصد بیروت ترک می کند و ساعت 30/11 دقیقه (یک ساعت بعد) وارد پایتخت لبنان می شود.

اولین جلسه تمرین تیم کشورمان ساعت 17 یکشنبه در بیروت برگزار خواهد شد. تمرین در زمین اصلی نیز ساعت 10 صبح روز دوشنبه انجام می شود. تیم ملی ایران در هتل السفیر بیروت اقامت خواهد داشت.

دیدار تیم های ملی لبنان و ایران در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 ، روز سه شنبه 21 شهریور ماه ساعت 17 به وقت محلی (30/18 به وقت ایران) برگزار خواهد شد.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/32821
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

کدام گزینه رو مقصر اصلی در فصل ناگوار پرسپولیس می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال