ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

پرواز عقاب از پرسپولیس ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

15 سال پیش

پرواز عقاب از پرسپولیس

 پرواز عقاب از پرسپولیس
ارتش سرخ دات کام :

سه دلیل برای پرواز عقاب از پرسپولیس

عابدزاده نمی داند تختی اگر تختی شد هیچوقت دست روی مردم بلند نکرد و اگر لازم بود برای مردم کتک می خورد

1- دو عشق در یک فیلم هیهات
سرگذشت زندگی علی دائی نشان می دهد که او ذاتاً فردی جاه طلب و خودمختار است. او دوست ندارد محبوبتر از خود را ببیند همین اخلاقیات حس برتری جو ئی باعث شد تا دائی در تاریخ فوتبال دارای جایگاهی شود.
همگان به خاطر داریم در درگیری کلامی با علی پروین او ذره ای عقب نشینی نکرد و به رفتار سلطان گریزی خود پرداخت و وارد ایالت پروین نشد تا گذشت زمان این دو را مجبور به آشتی مصلحتی کند. حالا شما فرض کنید دائی وارد باشگاهی شود که لیدرها نام شخص دیگری را فریاد بزنند شک نکنید اگر عابدزاده در حد یحیوی بود به کار خود ادامه می داد ولی محبوبیت وافر او اولین دلیل قطع همکاری دائی با عابدزاده است .

2_ مربیگری علمی و سنتی در یک قالب نمی گنجد
مهمترین دلیلی که شاید تا به امروز دائی آن را طرح نكرده به علم مربیگری عابدزاده برمی گردد . هر چند دائی در مصاحبه با روزنا مه ها به کنایه از عابدزاده درخواست نموده تا تمرینات پرسپولیس را نت برداری نماید. یا به اجبار او را آنالیزور تیم نامید. ولی باید قبول کنیم که بازیگری با مربیگری دو مقوله جدا از هم است.
تاریخ فوتبال به ما نشان می دهد چه بسیار بازیکنان افسانه ای که در کسوت مربی از صحنه خارج شدند و هیچ کس نشانی از آنها نمی گیرد . متا سفم عرض نمایم که عابد زاده سالها قبل در پاسخگوئی کتبی به پر سشنامه فردی مجله کیهان ورزشی فقط موفق شده بود نام و نام خانوادگی خود را بنویسد در این میان کمیته اسبق آموزش فدراسیون فوتبال هم مدارک مربیگری را برای بازیکنان معروف کادو پیچی می نمود غافل از اینکه این عمل خیانت علمی به فوتبال کشور است.
با نگاهی به نحوه تمرینات عابدزاده متوجه می شویم که او اطلا عات کا ملی از علم روز فوتبال را در چنته ندارد.
عابد زاده تنبیه بدنی را با بدنسازی در فوتبال اشتباه گرفته او نمی داند که نحوه و نوع و شدت تمرینات در سه فصل قبل از آغاز مسابقات درحین مسابقات و ریکاوری با هم یکسان نبوده ومتفاوت است .او وقتی در زمین شماره دو آزادی گلر خود را مجبور می کرد با حداکثر سرعت بیست دور زمین را طی کند. شاید فکر نمی کرد مشغول چه کار سنتی است وقتی تمرین یک دروازه بان در حرکتهای جهشی و انعطا ف پذیری باید زیر ده ثانیه صورت پذیرد اگر از او بخواهیم ارتفاع دو متر را جهش نماید .ما او را برای روز مسابقه اماده نکرده ایم بلکه بیشتر بدن بازیکن را به نا بودی نزدیک می کنیم. و وقتی در تمرینات بیهوده بر شدت آن بیافزائیم مستوجب تجمع اسید لاکتیک در بدن دروازه بان می شویم آیا او را باید با نشاط ببینیم. در رابطه با علم تغذیه و مسائل روحی و روانی واقعا عابد زاده چقدر اطلا عات دارد.
فوتبال بیمار ما پول به پای شهرت می ریزد و برای بهره گیری علمی حاضر نیست خرج کند حتی آقای هدایتی در استیل آذین هم مشغول هزینه برای شهرت بازی است . صرف تماشای سی دی های اموزشی با عث افزایش آگاهی یک مربی نمی شود آقای عابد زاده باید بداند بدون مطالعه و از روی تجربه نمی توان سوپر من ساخت و دوران مربیان سنتی دیگر بپا یان رسیده است .

3- پا خارج از گلیم ( دخالت در امور فنی )
در دورانی که پرسپولیس مربیان مختلفی به خود دید و عابد زاده بعنوان مربی دروازه با آنها به کار مشغول بود وینگادا کرانچار، قطبی و پیروانی او را تحمل كردند.
بد فعات عابد زاده فراتر از شرح وظایف خود رفتار می کرد و بعضا در هنگام مسابقات از جای خود بر خواسته و نکات فنی را به بازیکنان منتقل می نمود که این موضوع هم با روحیات علی دائی سازگار نیست مردی که از دتمار کرامر مشاوره نمی پذیرفت تحمل دخالت عابد زاده در مسا ئل فنی را ندارد .
این سه دلیل دست به دست هم داد تا عابد زاده از پر سپولیس فا صله بگیرد هر چند کسی منکر محبوبیت او نزد هواداران نیست ولی بایستی با حقایق کنار بیا ئیم و با منطق بر احساس خود غلبه کنیم.
مطمئن باشید روزی عابد زاده به پر سپولیس باز خواهد گشت چرا که با جابجائی مدیران در فوتبال ما بهره برداری از محبوبیت بازیکنان برای نفوذ در احسا سات هواداران یک تاکتیک قدیمی است .

پی نوشت : عابد زاده پس از عقد قرار داد با استیل اذین مثل اینکه هر شب فیلم آژانس شیشه ای را تما شا
می کند او امروز افرادی را کتک می زند که در زمان بیماری او مقابل ورودی بیمارستان کسری با اشک چشم محوطه را شتشو می دادند اما عابد زاده نمی داند تختی اگر تختی شد هیچوقت دست روی مردم بلند نکرد و...حتي اگر لازم بود برای مردم کتک می خورد ...


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/10005
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-0

پرسپولیس

سپاهان

جمعه, 29 فروردین
ساعت 18:00

ورزشگاه : آزادی

داور : موعود بنیادی‌فر

نظرسنجی

موافق حضور اسماعیل کارتال در فصل آینده روی نیمکت پرسپولیس هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 10
2 وحید امیری 3
3 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
4 عیسی آل‌کثیر 3
5 سردار د ورسون 3
6 اوستون ارونوف 2
7 گئورگی گولسیانی 2
8 سروش رفیعی 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
13 میلاد سرلک 1
14 علیرضا عنایت زاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 27 لیگ برتر

چهارشنبه, 27 فروردین

گل گهر 1 - 1 استقلال 18:00

پنج‌شنبه, 28 فروردین

آلومینیوم 0 - 0 چادرملو 17:00
ذوب آهن 1 - 0 استقلال خوزستان 17:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 0 نساجی 17:00

جمعه, 29 فروردین

هوادار 0 - 4 مس رفسنجان 17:00
تراکتور 3 - 0 ملوان 17:00
پرسپولیس 0 - 2 سپاهان 18:00
فولاد - شمس آذر 19:30

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 26 31 58
2 سپاهان 27 26 56
3 پرسپولیس 27 16 51
4 فولاد 25 5 45
5 گل گهر 27 4 38
6 ذوب آهن 27 1 37
7 ملوان 27 0 36
8 چادرملو 27 -5 32
9 آلومینیوم 27 1 31
10 خیبر خرم‌آباد 27 -6 31
11 استقلال 26 -5 29
12 استقلال خوزستان 27 -9 29
13 مس رفسنجان 27 -9 27
14 شمس آذر 26 -12 25
15 نساجی 27 -10 21
16 هوادار 26 -28 21
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال