نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
15 سال پیش
میناوند: اصلاً این آقا که استقلالی است در &
ارتش سرخ دات کام :

مدتی است پرسپولیس دچار چالش هایی از قبیل تغییر در کادر فنی و حاشیه هایی مربوط به مدیریت شده است. به عنوان یک پرسپولیسی قدیمی نظرت در مورد این جریانات چیست؟
- قبل از هر چیز باید بگویم اگر انتقادی می کنم نه به این معناست که می خواهم چهره کسی را مخدوش یا خراب کنم بلکه دلم به حال پرسپولیس می سوزد. من بارها گفته بودم مصطفوی یک مدیر است اما او هیچ وقت نمی تواند مدیری تاثیرگذار در پرسپولیس باشد. می دانید دلیلش چیست؟ مصطفوی یک استقلالی قدیمی است که همواره قلبش برای رنگ آبی می تپیده و حالا هم به عنوان یک هوادار که از باشگاه پرسپولیس نه پست و مقام می خواهم و نه حاضرم چنین روزهایی را ببینم می گویم مصطفویِِ استقلالی تا ۱۰۰ سال دیگر هم نمی تواند پرسپولیس را موفق سازد. شما ببینید در مورد قضیه رفتن افشین قطبی همین آقای مصطفوی چقدر متناقض صحبت کرد ؟ هر مشکلی را در پرسپولیس پیگیری می کنیم به نام این آقا می رسیم. اصلاً مگر مصطفوی استقلالی نیست؟ پس در پرسپولیس چه می کند؟! ایشان مدعی است تیم ملی را در زمان ریاست خود به جام جهانی رسانده اما باور کنید مصطفوی در رفتن تیم به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه کمترین نقش را داشته و مردم بازی حماسی ما با تیم ملی استرالیا را هرگز فراموش نمی کنند. آن شرایط یک استثنا بود و غیرممکن است مصطفوی بتواند در پرسپولیس موفقیتی کسب کند. به عقیده من اولین شرط برای مدیریت بر پرسپولیس تعصب است اما کسی یادش نمی رود مصطفوی تا همین چند ماه پیش برای پرسپولیسی ها کری می خواند. نه اینکه با ایشان دشمنی داشته باشم اما شما عملکرد مصطفوی را در کنار عملکرد حبیب کاشانی قرار دهید. الحق کدام یک کارنامه بهتری داشتند؟
• در مورد جدایی قطبی حرفی نزدی؟
- به صلاح قطبی بود که پس از کسب قهرمانی پرسپولیس را ترک کند اما وقتی برگشت متوجه شد نمی تواند با آقای مصطفوی کنار بیاید. دلیل استعفایش نیز همین بود. یک مدیرعامل باید به مربی اش اعتماد کند. شما کجای دنیا دیده اید یک مدیرعامل بگوید اگر لازم باشد در کار سرمربی ام دخالت می کنم؟ آقای مصطفوی حتی گفته بود لحظه شماری می کنم دیکارمو از ایران برود. حرف من این است؛ آقای مصطفوی مگر همین شما نبودید که پای برگه قرارداد دیکارمو را امضا کردید، چطور آن وقت چنین حرف هایی نمی زدید؟ چرا به یکباره حرف هایتان عوض شد؟
• این طور که معلوم است از دست آقای مصطفوی بشدت شاکی هستید؟!
- نه آقا! من با آقای مصطفوی مشکلی ندارم. فقط دلم به حال پرسپولیس و هوادارانش می سوزد وقتی می بینم این آقا حتی اصول اولیه مدیریت را نیز بلد نیست! شما ببینید پرسپولیس در آستانه بازی های باشگاهی آسیاست اما لیست بازیکنانش پر شده و دیگر نمی تواند بازیکن جذب کند. مصطفوی اصلاً به درد باشگاه پرسپولیس نمی خورد و با اینکه تمام اعضای هیات مدیره جزو دوستان من هستند اما نمی دانم چرا باز هم به مصطفوی مهلت داده اند؟ مدیری که پشت سر مربی خود را خالی کند مشخص است به درد تیمداری آن هم در حد پرسپولیس نمی خورد!
• افشین پیروانی با این شرایط می تواند در پرسپولیس موفق باشد؟
- همان طور که گفتم اگر داریوش مصطفوی بخواهد مثل افشین قطبی با بی اعتمادی با پیروانی رفتار کند مطمئن باشید پیروانی نیز نمی تواند کاری از پیش ببرد.
• پیشنهاد شما برای بهبود اوضاع چیست؟
- مصطفوی برود و مدیران دلسوز و صددرصد پرسپولیسی بیایند. این اولین، آخرین و بهترین راهکار موجود برای فرار پرسپولیس از بحران است!
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس


2-1
خیبر خرمآباد
پرسپولیس
ورزشگاه : تختی خرم آباد
داور : پیام حیدری


-
پرسپولیس
هوادار
ورزشگاه : آزادی
داور : ؟؟؟
نظرسنجی
از عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل خیبر راضی بودید؟
برنامه بازی ها
هفته 29 لیگ برتر
پنجشنبه, 18 اردیبهشت
فولاد | 2 - 1 | استقلال خوزستان | 19:30 | |
استقلال | 0 - 0 | چادرملو | 19:30 | |
ذوب آهن | 2 - 1 | مس رفسنجان | 19:30 | |
گل گهر | 1 - 0 | شمس آذر | 19:30 | |
خیبر خرمآباد | 1 - 2 | پرسپولیس | 19:30 | |
آلومینیوم | 1 - 1 | ملوان | 19:30 | |
تراکتور | 3 - 3 | نساجی | 19:30 | |
هوادار | 1 - 1 | سپاهان | 19:30 |
یک هشتم جام حذفی
چهارشنبه, 24 بهمن
سپاهان | 3 - 2 | پرسپولیس | 15:30 |
هفته 8 لیگ نخبگان آسیا
دوشنبه, 29 بهمن
پاختاکور | 2 - 1 | السد قطر | 17:30 | |
پرسپولیس | 0 - 0 | النصر عربستان | 19:30 | |
الشرطه عراق | 1 - 0 | العین امارات | 19:30 | |
الاهلی عربستان | 4 - 2 | الغرافه قطر | 21:30 |
سهشنبه, 30 بهمن
الریان قطر | - | استقلال | 19:30 | |
الوصل امارات | - | الهلال | 19:30 |
هفته 1 سوپر جام
جمعه, 28 دی
سپاهان | 1 - 0 | پرسپولیس | 15:00 |
جدول مسابقات
رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
---|---|---|---|---|
1 | تراکتور | 29 | 36 | 65 |
2 | سپاهان | 29 | 25 | 57 |
3 | پرسپولیس | 29 | 20 | 57 |
4 | فولاد | 29 | 6 | 52 |
5 | گل گهر | 29 | 6 | 44 |
6 | ذوب آهن | 29 | 2 | 41 |
7 | ملوان | 29 | 0 | 38 |
8 | استقلال | 29 | -1 | 34 |
9 | چادرملو | 29 | -5 | 34 |
10 | آلومینیوم | 29 | -3 | 32 |
11 | خیبر خرمآباد | 29 | -7 | 32 |
12 | استقلال خوزستان | 29 | -10 | 30 |
13 | مس رفسنجان | 29 | -13 | 27 |
14 | شمس آذر | 29 | -18 | 25 |
15 | هوادار | 29 | -28 | 24 |
16 | نساجی | 29 | -10 | 23 |
رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
---|---|---|---|---|
1 | الاهلی عربستان | 8 | 13 | 22 |
2 | الهلال | 7 | 17 | 19 |
3 | النصر عربستان | 7 | 10 | 14 |
4 | السد قطر | 8 | 1 | 12 |
5 | الوصل امارات | 7 | -2 | 11 |
6 | الریان قطر | 6 | -1 | 8 |
7 | پاختاکور | 8 | -2 | 7 |
8 | پرسپولیس | 8 | -4 | 7 |
9 | الغرافه قطر | 8 | -8 | 7 |
10 | استقلال | 7 | -3 | 6 |
11 | الشرطه عراق | 8 | -11 | 6 |
12 | العین امارات | 8 | -10 | 2 |