ارتش سرخ دات کام

اخبار

24 شوت، 38 لمس توپ در 18قدم، 3 شانس ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 1 اظهار نظر

-

11 ماه پیش

24 شوت، 38 لمس توپ در 18قدم، 3 شانس بزرگ

ارتش سرخ دات کام :
24 شوت، 38 لمس توپ در 18قدم، 3 شانس بزرگ
پرسپولیس از سومین بازی آسیایی خود هم دست خالی بیرون آمد تا با ایستادن در رده دهم لیگ نخبگان همچنان به بازی‌های آینده امیدوار بماند.

پرسپولیس نمایش نسبتاً قابل قبولی مقابل السد ارائه داد اما کیفیت تیم قطری به گونه‌ای بود که شکست مقابل این تیم حتی تلخ‌تر از دیدار با الاهلی به نظر می‌رسد. السد در فاز دفاعی نقاط ضعف بسیاری داشت و مدافعان این تیم هر بار با پرس شدید دچار اشتباه می‌شدند و توپ لو می‌دادند اما پرسپولیس از تمام این بازیابی‌ها، حملات سریع، ضدحملات و خیمه سنگین دقایق آخر به نتیجه نرسید.

طبق آمار بازی به لحاظ مالکیت تقریباً حالت متعادلی داشته اما برتری عددی 51- 49 درصد به سود پرسپولیس است و سرخ‌ها 7 پاس بیشتر از حریف دادند(395 به 388). پرسپولیس در این بازی سه شانس بزرگ برای گلزنی داشت در حالی که السد موقعیت قطعی گل نیافت. البته روی هر دو دروازه موقعیت‌های زیادی خلق شد بطوری که برای پرسپولیس 24 و برای السد 11 شوت ثبت شده است که منجر به این شد تا برشام دروازه‌بان السد 5 مهار و گندوز 4 مهار داشته باشند. از این تعداد شوت فقط 6 شوت پرسپولیس داخل چهارچوب بود و برای السد این تعداد 5 بود. اتفاق جالب آنجا بود که 7 شوت بازیکنان پرسپولیس بلاک شد اما از شوت‌های السدی‌ها هیچ کدام با دفع مدافعان مواجه نشد. پرسپولیسی‌ها 18 بار از داخل محوطه جریمه شوت زدند در صورتی که السدی‌ها 6 بار شوت کردند.

پرسپولیس در تعداد کرنر پایین‌تر از السد قرار گرفت (4 به 6) و یکی از این کرنرها گل شد ضمن اینکه در اتفاقی جالب تعداد خطاهای دو تیم در عدد 11 برابر شد.

در آمار تدافعی و تعداد تکل‌ها السد تا حدودی بهتر کار کرد و آمار این آیتم 21 به 18 به سود قطری‌هاست. درست مثل خطاها، تعداد ضربات آزاد دو تیم هم برابر است و هر دو تیم در عدد 11 مساوی هستند.

نکته دیگر اینکه پرسپولیسی‌ها در محوطه هجده قدم 38 لمس توپ داشتند و به دروازه حریف بسیار نزدیک بودند در حالی که بازیکنان حریف در همین محدوده در جناح مقابل 15 لمس توپ ثبت کردند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/162091
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
علی پاکدل

0

2

11 ماه پیش

همه اینا وقتی امتیاز نگیری بدرد نمیخوره هزار تا لمس توپ موقعیت شانس گل هنه رو بریز دور بابا اه دق مرگ شدیم با این بازی ها تو اسیا

بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال