ارتش سرخ دات کام

اخبار

3 بازی، 270 دقیقه و اولتیماتوم ویژه ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 15 اظهار نظر

-

1 هفته پیش

3 بازی، 270 دقیقه و اولتیماتوم ویژه

ارتش سرخ دات کام :
3 بازی، 270 دقیقه و اولتیماتوم ویژه
خروجی آخرین جلسه بین وحید هاشمیان و اعضای مدیریت این باشگاه، مهلت طی سه بازی آتی سرخپوشان و دستیابی به امتیازات لازم از آن بود.

6 بازی و تنها کسب 8 امتیاز و البته ناکامی در دیدارهای خانگی که بیشتر توی ذوق زد، باعث نوعی بی‌اعتمادی از سوی هواداران پرسپولیس نسبت به وحید هاشمیان شده است.

هاشمیان با سبک خاص اخلاقی خود ناگهان به نیمکت تیمی رسید که طی یک دهه اخیر بیشترین سکوهای قهرمانی را قرق کرده بود و جدایی پی در پی سرمربیان اخیر این تیم طی مدت کوتاه، تنها به دلیل ناکامی در نوع ارائه فوتبال و دستیابی به موفقیت و قهرمانی بود.

مهاجم اسبق تیم ملی که در نهایت با پیراهن پرسپولیس از دنیای فوتبال خداحافظی کرده بود، اما همیشه مدعی این بود که باید فرصتی مناسب به واسطه پشت سر گذاشتن مراحل مربیگری و کلاس‌های پیشرفته در سطح اروپا نصیب وی شود و ساختار فوتبال ایران این اجازه را به وی نمی‌‍دهد. اما جنگ 12 روزه و جدایی اسماعیل کارتال و ناکامی در مذاکرات با گزینه‌های خارجی، فرصت بزرگی نصیب وی کرد تا به نیمکت پرسپولیس برسد و این رویا را در بهترین حالت ممکن به حقیقت تبدیل کند.

فصل شروع شد و از همان ابتدا اولین نکته مورد بحث هواداران نحوه یارگیری و سلیقه این مربی بود؛ وحید هاشمیان با اعلام رضایت از شرایط تیمش، حتی منتقدان مدیریت را نیز علیه خود کرد تا بیشتر از هر زمانی عملکردش زیر ذره‌بین قرار گیرد. یک پیروزی مقابل سپاهان و تساوی‌های پیاپی مقابل حریفانی مثل چادرملو، فجرسپاسی، گل‌گهر، ملوان بندرانزلی، فولاد خوزستان باعث شد تا انتقادات به بالاترین حد ممکن خود برسد. ضعف گلزنی و بکارگیری بازیکنان در پست‌های غیرتخصصی و تصمیمات نقل و انتقالاتی و در راس آن نتایج تیم، اما اکنون همه چیز را علیه وحید هاشمیان در اولین دوره سرمربیگری رسمی‌اش کرده است.

بعد از بازی با ملوان بندرانزلی بود که وحید هاشمیان در جلسه با اعضای هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه شرکت کرد. خروجی این جلسه این بیانیه از سوی سایت رسمی باشگاه بود: "هیات مدیره با تأکید بر انتظار بالای هواداران، حمایت کامل خود از هاشمیان را اعلام کرده و قول همکاری برای تأمین نیازهای فنی و جذب بازیکنان خارجی مورد نظر او را داد."

با این حال کاملا مشخص بود این جلسه به این سادگی نمی‌توانست با یک اعلام حمایت همراه شود اما سایت باشگاه بار دیگر در واکنش به گمانه‌زنی‌ها بیانیه کوتاه دیگری را منتشر کرد و مدعی شد: " باشگاه پرسپولیس با تکذیب شایعات تغییر در کادر فنی، اعلام کرد همکاری با وحید هاشمیان ادامه خواهد داشت و از هواداران خواست همچون گذشته با حمایت و صبوری کنار تیم باشند."

اما اکنون پیگیری خبرنگار ما نشان می‌دهد خروجی جالبی این جلسه بین اعضای هیات مدیره و وحید هاشمیان داشته است. طی آن به وحید هاشمیان اعلام شده او با سود بردن از فیفادی کنونی برای تقویت فنی و کیفی تیمش، طی سه بازی آتی باید به بهترین شکل هواداران این تیم را به رضایت مطلوب برساند.

با این شرایط سرمربی این فصل سرخ‌ها طی سه بازی آتی این تیم بعد از فیفادی، برابر تیم‌های خیبر خرم آباد با هدایت مهدی رحمتی، ذوب آهن اصفهان با سرمربیگری قاسم حدادی‌فر و در نهایت مقابل تراکتور با هدایت دراگان اسکوچیچ فرصت خواهد داشت تا ضمن دستیابی به نتیجه مطلوب، از حیث نمایش فوتبالی نیز هواداران را به رضایت کامل برساند و به نتیجه دست یابد.

فعلا سوخت برای سه بازی در اختیار هلی‌کوپتر قرار گرفته است و بعد از اینکه وحید هاشمیان طی 6 دیدار ابتدایی به امتیازات مطلوب در مسیر مدعی شدن دست نیافت، اکنون باید دید او قادر خواهد بود از 270 دقیقه به بهترین شکل ممکن برای کسب نتیجه بهره بگیرد یا خیر. کمتر کسی دوست دارد دوران مربیگری وحید هاشمیان به عنوان فردی که یکی از بالاترین مدارج و مسیرهای دستیابی به مدارک این حرفه را در ایران پشت سر گذاشته، به این زودی در پرسپولیس پایان یابد. همه چیز بسته به تصمیمات و تدابیر او طی این فرصت مناسب باقیمانده خواهد داشت. به نظرتان او قادر خواهد بود شرایط را متفاوت کند؟ کافیست روزهای ابتدایی مربیگری گابریل کالدرون، برانکو ایوانکوویچ و حتی یحیی گل محمدی را در پرسپولیس به خاطر بیاورید؛ برخی از آنها حتی تا منطقه سقوط نیز پیش رفتند اما در پایان به عنوان سرمربیان تاثیرگذار در این تیم شناخته شده و از آنها یاد می‌شود. وحید هاشمیان نیز گام به این مسیر خواهد گذاشت؟ نظر شما چیست؟؟


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/166413
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
ارتش سرخ کبیر

0

3

7 روز پیش

ھیئت مدیرہ ای ک تند تند سرمربی عوض میکنہ ینی نمیفھمہ اینھمہ سرمربی و ھمشونم نتایج ضعیف میگیرن یکی از بزرگترین دلایلش درویشہ و باید اونو اخراج کنہ نہ این ک ھی مدیر گند بزنہ بندازن گردن سرمربی ۔۔۔البتہ ک دحید ھم لیاقت اون سہ ھفتہ فرصت رو ندارہ


حمید

0

3

7 روز پیش

۳بازی دیگه!!! خداحافظ قهرمانی


اکبرخزایی

0

2

7 روز پیش

ما هواداران از سرمربی پیش رفت تیم را میخواهیم امیدواریم که محقق شود


رضا

0

2

7 روز پیش

آقای هاشمیان اگر میخواهی شعاررانشنوی اول بایدمیلادرادرپست تخصصی ب بازی بگیری وازبازی کردن بادومهاجم نترسیدازبازی دادن ب جوانهانهراسی تدبیرحمله از جناح راست را داشته باشی تابانتیجه برد باخوشحال کردن هواداران شعارهارابنفع خودبتوانی ادامه مربیگری رادرپرسپولیس تقویت کنی


بابک اعتمادیان

0

3

1 هفته پیش

کسی که از ۵ بازی تو تهران یکی رو هم نتونسته ببره چطور بهش دوباره وقت دادن . خاک تو سر اون بانک‌شهر فاسد و درویش بی ریشه


حسن سروش

0

4

1 هفته پیش

اخراج درویش وهاشمان


حسن سروش

0

4

1 هفته پیش

آفرین راست می‌گویی فقط راه درمان پرسپولیس اخراج درویش وهاشمیان است


محمد جمعه زاده

0

3

1 هفته پیش

دو مساوی و یک باخت شک نکنید


پرسپولیسی

0

5

1 هفته پیش

هاشمیان گرچه چهره محجوب و با اخلاق محسوب می‌شود اما هنوز تجربه لازم وکافی برای هدایت پرسپولیس رو نداره ،آمدنش اشتباه بود و ماندنش اشتباه بزرگتر ...


امیر حسین

0

3

1 هفته پیش

۳ بازی خیلی دیره


سرخ دل

-1

5

1 هفته پیش

اگرپرس ازجلودرکاربزاروعمری وارونوف اوریه برسه ومحمدی سرجاش بزاره واحمدزاده جلوارش استفاده کنه که درمجموع تیم هجومی بشه مثل تیم اوسمارشک نکن موفق میشود


دیاکو

-1

4

1 هفته پیش

دوستان تا فرصت هست وحید هاشمیان باید اخراج بشه .اگه امتیازات این سه هفته رو از دست بده دیگه نه قهرمانی هست و نه اخراجش دردی رو دوا می کنه


باراله نظری

0

7

1 هفته پیش

آقای درویش اوسمار جدا شد باید فورا اقدام کرد هاشمیان اگه خوبه اگه بد مهم نیست مهم اینه که بدرد پرسپولیس نمیخوره


دیاکو

-2

7

1 هفته پیش

آزموده را آزمودن خطاست.


حجت

0

6

1 هفته پیش

اقای وحید هاشمیان مرد جلتلمن اشتباه کردی سرمربی پرسپولیس رو پدیرفتی شما می توانستی تو بهترین باشگاهای اروپا مربیگری کنی نه که اینجا خودت روخراب کنی و بری و برای رضا درویش متاسفم که نه مهاجم خرید نه مدافع

بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

گل گهر

جمعه, 11 مهر
ساعت 18:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

جدایی کدام گزینه را عامل موفقیت پرسپولیس در ادامه لیگ می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 24 مهر

تراکتور - ملوان 18:15

جمعه, 25 مهر

گل گهر - چادرملو 16:45
استقلال - مس رفسنجان 18:00
استقلال خوزستان - سپاهان 19:00

شنبه, 26 مهر

پیکان - آلومینیوم 16:45
ذوب آهن - فولاد 18:00
شمس آذر - فجرسپاسی 18:00
خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 18:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 3 9
2 گل گهر 6 2 9
3 ملوان 6 0 9
4 آلومینیوم 6 -1 9
5 استقلال خوزستان 6 2 8
6 چادرملو 6 1 8
7 پرسپولیس 6 1 8
8 استقلال 6 0 7
9 پیکان 6 -1 7
10 خیبر خرم‌آباد 6 -1 7
11 فجرسپاسی 6 1 6
12 سپاهان 6 -1 6
13 فولاد 6 -1 6
14 ذوب آهن 6 -1 5
15 مس رفسنجان 6 -3 5
16 شمس آذر 6 -1 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال