ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

آسوده بخوابید، پرسپولی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

آسوده بخوابید، پرسپولیس بیدار است

ارتش سرخ دات کام :
آسوده بخوابید، پرسپولیس بیدار است
پایان کار پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا یک پایان همراه با جشن و سرور نبود. یک پایان همراه با اشک و آه هم نبود.

هواداران پرسپولیس بازی به بازی با این تیم حرکت کردند و از کشورهای آسیایی گذشتند و همچون یک سفر پر ماجرا و در نهایت تلخ تاریخی شاهد خالی شدن این تیم از بازیکن بودند. مثل یک جنگ که گردان می رود، نفر برمی گردد. در بازی نهایی جایی که پرسپولیس باید جام را بالا می برد مثل یک دونده بی نفس و خسته، برید و سُر خورد و افتاد ولی نباخت. اما موازی با این دیدار، فدراسیون فوتبال و صدا و سیما مثل همیشه بازنده شدند.

انتخاب گزینشی و قطره چکانی حضور زنان در ورزشگاه همچنان ترفندی برای فدراسیون فوتبال است تا به فشارهای جهانی نشان دهد که «بله نمی بینید زنان در ورزشگاه هستند؟ جناب اینفانتینو آن نقطه کوچکی را که مثل یک پونز روی نقشه بزرگ نصب شده می بینید؟ زنان فوتبال‎دوست ما هستند که از دست شان عاجزیم. ولی ما رِندتریم. در طول 90 دقیقه یک لحظه هم از قاب تلویزیون نشان شان نمی دهیم تا همچنان در بایکوت باقی بمانند.» دخترانی هم که با لباس محلی قرار بود مراسم توزیع مدال ها را انجام دهند پشت یک دیوار دفاعی مردانه، پنهان شدند تا در «پستوی مدرنی» که حضور داشتند تنها دست شان را دراز کنند و مدالی تحویل دهند.

سرمربی تیم ملی هم بازنده این دیدار بود. کی روش به گفته مزدک میرزایی افتخار نداد امروز به تهران بیاید تا در کنار سران فوتبال ایران و جهان جلوس نماید. سکاندار «شمشیر از رو بسته» تیم ملی هر روز از دل های مردم دورتر می شود و به اندک دوستان رسانه ای که دارد دلخوش است، چون آنها همه جوره لج و لجبازی ها و تندی هایش را توجیه و جمع و جور می کنند.

نفس پرسپولیس روزی برید که طارمی و شرکا شاخه حیاتی این تیم را با خیال راحت بریدند و چه خوش شانس و خوش اقبال بودند که نه محاکمه ای، نه جریمه ای، و نه توبیخ و تنبیهی برای شان در نظر گرفته نشد. راه «خیریت» را در پیش گرفتند تا نامشان همطراز با شرافتی نداشته برابری کند. امشب هم مثل شب های گذشته آسوده بخوابید، مبادا لحظه ای عذاب وجدان به سراغ تان بیاید، مبادا برای ثانیه ای نجابت برانکو و همکارانش را به یاد آورید، مبادا به رباط های صلیبی که از فشار مسابقات پای هم تیمی های سابق تان را زیر تیغ می برد اندوهگین شوید، آسوده و راحت بخوابید و خواب های طلایی ببینید چرا که پرسپولیس بیدار است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/108505
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر استقلال خوزستان کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 15 آبان

ملوان 0 - 0 شمس آذر 16:30
گل گهر 1 - 2 ذوب آهن 17:30

جمعه, 16 آبان

چادرملو 1 - 0 آلومینیوم 15:30
پرسپولیس 2 - 0 استقلال خوزستان 16:30
فجرسپاسی 1 - 1 مس رفسنجان 16:30
فولاد 1 - 0 پیکان 18:00

شنبه, 17 آبان

خیبر خرم‌آباد - تراکتور 16:45
سپاهان - استقلال تعویق

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 تراکتور 8 8 13
7 گل گهر 10 -2 13
8 آلومینیوم 10 -3 13
9 فجرسپاسی 10 -1 11
10 خیبر خرم‌آباد 9 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال