ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

آشتیانی: پرسپولیس نیاز ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 6 اظهار نظر

-

4 ساعت پیش

آشتیانی: پرسپولیس نیازمند بازیکنان سختکوش و پرتلاش است

ارتش سرخ دات کام :
آشتیانی: پرسپولیس نیازمند بازیکنان سختکوش و پرتلاش است
مربی تیم زیر ۱۶ سال پرسپولیس گفت: باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس نیازمند بازیکنانی است که علاوه بر استعداد، سختکوش و پرتلاش باشند.

اردلان آشتیانی، مربی تیم فوتبال زیر ۱۶ سال پرسپولیس، در گفت‌و‌گویی، درباره روند استعدادیابی و بازیکن‌گیری این تیم اظهار داشت: حدود سه ماه است که در آکادمی پرسپولیس مشغول فعالیت هستیم و در این مدت نزدیک به ۵ هزار بازیکن را در رده سنی زیر ۱۶ سال دیدیم. تلاش کردیم از میان این تعداد، بازیکنانی را انتخاب کنیم که واقعاً در حد نام پرسپولیس باشند.

وی افزود: باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس نیازمند بازیکنانی است که علاوه بر استعداد، سختکوش و پرتلاش باشند. فاکتور‌های فیزیکی، قد و قامت و جثه بازیکنان نیز برای ما اهمیت داشت و سعی کردیم در روند جذب نفرات، استاندارد‌های لازم را رعایت کنیم. امیدوارم در ادامه بتوانیم نتیجه این انتخاب‌ها را ببینیم.

مربی تیم زیر ۱۶ سال پرسپولیس در ادامه با انتقاد از تغییرات مداوم در نحوه برگزاری مسابقات فوتبال پایه گفت: متأسفانه هر سال شاهد یک طرح جدید هستیم و به نظرم این موضوع چندان منطقی نیست. بازیکنان رده پایه که نباید موش آزمایشگاهی باشند تا هر سال یک طرح جدید را روی آنها امتحان کنیم.

آشتیانی ادامه داد: ما یک لیگ داریم که می‌توان مانند بسیاری از کشور‌های دنیا مسابقات آن را به شکل رفت و برگشت برگزار کرد. اینکه بعد از پایان یک مرحله، تعدادی تیم صعود کنند و سپس امتیازات مرحله قبل از بین برود، به نظرم تصمیم درستی نیست. یک تیم ممکن است در طول فصل تلاش زیادی کند، اما در مرحله بعد تمام امتیازاتش صفر شود. چرا باید زحمات بازیکنان و کادر فنی نادیده گرفته شود؟

وی تصریح کرد: اگر قرار است طرح جدیدی در فوتبال پایه اجرا شود، بهتر است ابتدا آن را در سطح پایین‌تر، مثلاً لیگ‌های پایین‌تر یا مسابقات حوزه، آزمایش کنند. اگر طرح موفق بود و نتیجه خوبی داشت، بعد آن را به لیگ برتر استان بیاورند. اینکه هر سال یک طرح جدید را مستقیماً در سطح بالاتر اجرا کنیم، به نظرم کار اصولی نیست.

مربی پرسپولیس با اشاره به مشکلات مالی در فوتبال پایه گفت: موضوع دیگری که باید به آن توجه شود، بحث هزینه‌هایی است که خانواده‌ها متحمل می‌شوند. متأسفانه فوتبال پایه به شکل زیادی به مدارس فوتبال و پول خانواده‌ها وابسته شده است. اگر قرار بود با یک طرح جدید جلوی این مسائل گرفته شود، باید این اتفاق می‌افتاد، اما متأسفانه همچنان شاهد مشکلاتی در این زمینه هستیم.

وی افزود: حتی درباره جابه‌جایی بازیکنان در تیم‌های پایه نیز مسائل مالی مطرح می‌شود و مبالغ بسیار سنگینی درباره برخی بازیکنان شنیده می‌شود. این موضوع نشان می‌دهد که فوتبال پایه نیازمند یک نظارت جدی و برنامه‌ریزی اصولی است، نه اینکه هر سال صرفاً یک طرح جدید ارائه شود.

آشتیانی درباره انتخاب مصطفی قنبرپور به عنوان سرمربی تیم زیر ۱۵ سال پرسپولیس نیز گفت: قنبرپور از مربیان با تجربه و از افراد شریف و پاک فوتبال ایران است. او سال‌ها در فوتبال فعالیت کرده و سابقه حضور در آکادمی پرسپولیس را هم دارد. شاید حتی می‌توانست در جایگاه بالاتری قرار بگیرد، اما به هر حال برای او آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بتواند در این تیم عملکرد خوبی داشته باشد.

وی در پاسخ به این سؤال که اولویت آکادمی پرسپولیس قهرمانی در مسابقات پایه است یا پرورش بازیکن برای تیم بزرگسالان، عنوان کرد: اولویت اصلی ما قهرمانی نیست. هدف اصلی آکادمی این است که بتوانیم بازیکنانی را پرورش دهیم که در نهایت به تیم بزرگسالان پرسپولیس برسند. اگر یک بازیکن در ۱۸ سالگی بتواند به تیم بزرگسالان برسد، اتفاق بسیار خوبی برای ما خواهد بود.

آشتیانی ادامه داد: همین حالا نزدیک به ۱۰ بازیکن به تیم‌های ملی داده‌ایم، در حالی که هنوز مسابقات شروع نشده است؛ بنابراین هدف ما این است که بازیکنانی تربیت کنیم که بتوانند در سطوح بالاتر فوتبال ایران و در نهایت تیم بزرگسالان پرسپولیس بازی کنند.

وی درباره شرایط تیم‌های حاضر در فوتبال ایران و عملکرد مربیان نیز گفت: در فوتبال همیشه نمی‌توان قهرمانی را ملاک اصلی ارزیابی یک مربی قرار داد. مثلاً اوسمار به عنوان دستیار در یک تیم حضور داشت و توانست قهرمانی کسب کند، اما ملاک واقعی باید عملکرد مربی در طول فصل و کیفیت کاری او باشد.

مربی تیم زیر ۱۶ سال پرسپولیس افزود: امسال به دلیل شرایطی که برای کشور به وجود آمده، حضور مربیان خارجی در لیگ ایران سخت‌تر شده است و برخی مربیان تمایل ندارند در ایران فعالیت کنند. در چنین شرایطی طبیعی است که انتخاب‌ها محدودتر شود.

آشتیانی با اشاره به عملکرد برخی تیم‌های پایه گفت: من در مسابقاتی که دیدم، بعضی تیم‌ها هنوز مشکلات زیادی داشتند. حتی تیم‌هایی که از آنها انتظار بیشتری می‌رفت، از نظر عملکرد تیمی و اشتباهات فردی شرایط ایده‌آلی نداشتند. البته باید اجازه بدهیم شرایط کشور آرام‌تر شود تا مربیان و بازیکنان هم بتوانند با تمرکز بیشتری کار کنند.

وی در پایان درباره کادر فنی تیم ملی فوتبال نیز اظهار داشت: سرمربی تیم ملی مربی باتجربه‌ای است و کارنامه خوبی در فوتبال ایران دارد و از این جهت برای او احترام قائلم و امیدوارم موفق باشد. اما درباره یکی دو نفر از دستیاران او سؤال‌هایی دارم. به نظرم برخی اعضای کادر از نظر شرایط بدنی، آمادگی جسمانی و کارایی فنی در سطحی نیستند که انتظار می‌رود.

آشتیانی خاطرنشان کرد: نمی‌خواهم اسم کسی را بیاورم، اما برای خودم سؤال است که این افراد چه کارایی و نقشی در کادر فنی تیم ملی دارند و آیا می‌توانند مشورت فکری مؤثری به سرمربی ارائه کنند یا خیر. به نظرم تیم ملی نیازمند تغییر و تحول است و باید به میانگین سنی و شرایط کادر فنی نیز توجه شود. امیدوارم در ادامه شاهد اتفاقات بهتری برای تیم ملی باشیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/169349
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-0

شمس آذر

پرسپولیس

شنبه, 24 مرداد
ساعت 19:30

ورزشگاه : قزوین

داور : بیژن حیدری

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
برنامه بازی ها

هفته 1 لیگ برتر

جمعه, 23 مرداد

تراکتور 2 - 0 پیکان 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:30
استقلال 4 - 0 مس شهربابک 19:30
چادرملو 0 - 2 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 0 - 2 آلومینیوم 20:00
گل گهر 1 - 0 نساجی مازندران 20:15

شنبه, 24 مرداد

ذوب آهن 0 - 0 فولاد 19:30
شمس آذر 0 - 2 پرسپولیس 19:30
صنعت نفت - ملوان 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 1 4 3
2 پرسپولیس 1 2 3
3 آلومینیوم 1 2 3
4 تراکتور 1 2 3
5 سپاهان 1 2 3
6 گل گهر 1 1 3
7 خیبر خرم‌آباد 1 0 1
8 ذوب آهن 1 0 1
9 فولاد 1 0 1
10 نساجی مازندران 1 -1 0
11 پیکان 1 -2 0
12 چادرملو 1 -2 0
13 مس شهربابک 1 -4 0
14 فجرسپاسی 1 0 -2
15 شمس آذر 1 -2 -3
16 استقلال خوزستان 1 -2 -3

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال