ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

ابراهیمی: برکناری هاشم ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 16 اظهار نظر

-

2 ماه پیش

ابراهیمی: برکناری هاشمیان اشتباه بَعدی است

ارتش سرخ دات کام :
ابراهیمی: برکناری هاشمیان اشتباه بَعدی است
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به نظر من باید به هاشمیان تا نیم‌فصل فرصت بدهند؛ او تازه کارش را شروع کرده و نباید بعد از چند نتیجه نامطلوب کنار گذاشته شود.

پیشکسوت فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس با انتقاد از عملکرد بازیکنان این تیم، از وحید هاشمیان سرمربی سرخ‌پوشان حمایت کرد و گفت: پرسپولیس در شرایط فعلی بیشتر از تغییر مربی، نیاز به بازیکنان باانگیزه و منضبط دارد.

ناصر ابراهیمی در گفت‌و‌گویی، درباره شکست ۲ بر یک پرسپولیس مقابل خیبر خرم‌آباد در هفته هفتم لیگ برتر اظهار داشت: در گل دوم ۵ بازیکن پرسپولیس فقط نظاره‌گر صحنه بودند. یک بازیکن از بین آنها عبور کرد و گل زد، بدون اینکه کسی یارگیری یا فشار وارد کند. چنین اشتباهاتی نشان می‌دهد مشکل تیم از روی نیمکت نیست، بلکه بازیکنان تمرکز و تعصب لازم را ندارند.

وی ادامه داد: پرسپولیس در دقایق ابتدایی گل خورد، اما توانست حمله کند و موقعیت بسازد. با این حال، اشتباهات فردی و ضعف در یارگیری باعث شد بازی را از دست بدهد. باید پذیرفت که در فوتبال گاهی چنین اتفاقاتی می‌افتد. مربی تقصیری ندارد وقتی بازیکن در ساده‌ترین صحنه‌ها مرتکب خطا می‌شود.

پیشکسوت پرسپولیس با اشاره به شایعه تغییر سرمربی پرسپولیس تأکید کرد: به نظر من باید به هاشمیان تا نیم‌فصل فرصت بدهند. او تازه کارش را شروع کرده و نباید بعد از چند نتیجه نامطلوب کنار گذاشته شود. پرسپولیس طی سال‌های اخیر ۲۶ بار سرمربی خود را تغییر داده و این نشان می‌دهد مشکل در جای دیگری است. تغییر مداوم مربی فقط بی‌ثباتی می‌آورد.

ابراهیمی درباره احتمال بازگشت برانکو ایوانکوویچ عنوان داشت: برانکو دوران طلایی را برای پرسپولیس رقم زد و تیم را قهرمان کرد، اما نباید هر بار که نتیجه نگرفتیم به گذشته برگردیم. شرایط امروز فوتبال ایران با آن دوران فرق کرده است. من نظری درباره بازگشت برانکو نمی‌دهم، اما معتقدم تصمیم‌های احساسی در این مقطع به سود پرسپولیس نیست.

او همچنین درباره وضعیت دفاعی تیم متذکر شد: خط دفاع پرسپولیس در یارگیری ضعف جدی دارد. اشتباهات تکراری در عقب زمین، عامل اصلی از دست رفتن امتیازهاست. تیم باید ساختار دفاعی‌اش را تقویت کند، نه اینکه همه تقصیر‌ها را گردن مربی بیندازد.

ابراهیمی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره دربی پایتخت بیان داشت: دربی فقط در تهران معنا دارد. وقتی می‌گویند ممکن است بازی را به شهر‌های دیگر ببرند، این تصمیم درست نیست. ورزشگاه آزادی ظرف کمتر از ۳ سال ساخته شد و همیشه نماد فوتبال ایران بوده، اما حالا ۶ سال است که می‌خواهند آن را بازسازی کنند. بهتر است مسئولان شرایط این ورزشگاه را اصلاح کنند تا بازی بزرگ پایتخت در جایگاه واقعی‌اش برگزار شود. برخی ترجیح می‌دهند بازی را به شهر‌های کوچک‌تر ببرند تا جمعیت کمتر باشد، اما این تصمیم انگیزه و جذابیت دربی را از بین می‌برد. استقلال و پرسپولیس باید در حضور ده‌ها هزار هوادار بازی کنند، نه در استادیومی خالی.

پیشکسوت پرسپولیس در پایان درباره تیم ملی فوتبال ایران نیز خاطرنشان کرد: تیم ملی ۲ بازی تدارکاتی با روسیه انجام داد و باخت، اما باید دید که ما در تاریخ چند بار توانسته‌ایم روسیه را شکست دهیم؟ چنین بازی‌هایی برای سنجش سطح تیم است، نه الزاماً برای نتیجه گرفتن. قلعه‌نویی باید مورد حمایت قرار گیرد. او تازه کارش را شروع کرده و لازم است فرصت کافی به او بدهند. نباید هر بار با یک شکست همه چیز را زیر سؤال ببریم.

ناصر ابراهیمی تأکید کرد: تیم ملی در سال‌های اخیر مربیان زیادی عوض کرده و نتیجه خاصی نگرفته است. باید به مربی زمان داد تا برنامه‌هایش را پیاده کند. انتقاد مداوم و تغییر پیاپی فقط به فوتبال ما ضربه می‌زند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/166568
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
انوری امید

0

2

2 ماه پیش

الدنگ چرا اشتباهه مگه کوری تیم داره نابود میشه


بابک اعتمادیان

0

3

2 ماه پیش

خجالت بکش جناب ابراهیمی . هر روز بین مردم منفورترین میشین


غلام علی فضلی

0

1

2 ماه پیش

آخه نه تو هربازی ۲تا موقعیت میسازه


غلام علی فضلی

0

1

2 ماه پیش

بعداز ۷ هفته تقی به توقی ؟؟!!!


غلام علی فضلی

0

2

2 ماه پیش

آقای ابراهیمی توچرا این حرفو میزنی اونم بعد از ۷هفته؟!!!!!


مهدی کاشانیان

-3

0

2 ماه پیش

اونی که بایدبرکنارشه درویشه نه هاشمیان


محمدمنفرد

0

3

2 ماه پیش

خب نه تاکتیک داره نه پیک نیک خب چرا اخراجش نکنن. مغزهای سیاه سوخته بااین تفکراتتون کلا تیم ملی وباشگاه هامون ازافغانستان بدترن


رضا

0

3

2 ماه پیش

جناب ابراهیمی بزرگمرد چراازهاشمیان کوچک دفاع میکنید که هرچه در چنته داشته پیاده کرده تا امروزپرسپولیس در رده ۱۰ جدول باشد


مجتبی مصدق خواه

0

3

2 ماه پیش

ابراهیمی احمق گوه زیادی نخور ، چرا باید به یک مربی که هیچ هنری نداره و تیم رو به فنا داده فرصت داد همین حالا هم برا تعویض دیر شده ، ابراهیمی احمق چی گیرت میاد که از یه مربی بی تاکتیک و بی رزومه حمایت میکنی ، خواهشاً خفه شو


محمد جمعه زاده

0

2

2 ماه پیش

میگی ضعف در یارگیری این وطیفه کیه که این ضعف رو برطرف کنه اخه دو هزاری خودت نمیدونی چی میگی پس خفه شو


محمد جمعه زاده

0

2

2 ماه پیش

بابا درتو بذار ماندن هاشمیان خودزنی بعدیه اخه اوزگل تو از فوتبال چه درکی داره


حامدمعینی

0

3

2 ماه پیش

چه گیری کردیم از دست این پیر پاتال ها. آقا جون برو بشین خونت و از شرکت پیشکسوتان پولتو بگیر تو چیکاره هسی که یکی اشتباهه یا نیس. بابا یارو تیمش دو تا موقعیت هم نداره


مرادسلمانی

0

2

2 ماه پیش

آقای ابراهیمی عزیز هاشمیان تا پایان فصل بهش مهلت بدن باز نمیتونی کاری کنی چون قدرت اجرایی اینکاررو نداری در عین بازی نگاهت به بازیکنان کن چند دسته هستند هرکی هرکی بعد هاشمیان میخواد موفق بشی


اکبرخزایی

0

1

2 ماه پیش

بعضی ازهواداران تا تق به. توقی میخورد فورآ از کوره درمیرند وشروع به بدو بی راه میکننداین رسمش نیست هوادار فقط بایدتشویق بکند


مهدی هارونی

0

1

2 ماه پیش

فقط اسمار ب این حرفا گوش ندید


قاسم رضایی

-1

1

2 ماه پیش

ای کاش شما بشی سرمربی.پیوس درخشان.تارتار

بازی های پرسپولیس

0-0

پرسپولیس

استقلال

جمعه, 14 آذر
ساعت 15:30

ورزشگاه : امام خمینی اراک

داور : سیدوحید کاظمی

نظرسنجی

پرسپولیس برابر پیکان به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 سروش رفیعی 2
3 امید عالیشاه 1
4 محمد عمری 1
5 مارکو باکیچ 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
7 اوستون ارونوف 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 13 لیگ برتر

سه‌شنبه, 18 آذر

شمس آذر - گل گهر 16:15
ذوب آهن - تراکتور 16:15
پیکان - پرسپولیس 17:15
استقلال خوزستان - خیبر خرم‌آباد 18:30

چهارشنبه, 19 آذر

فجرسپاسی - چادرملو 16:30
آلومینیوم - سپاهان 16:30
مس رفسنجان - فولاد 17:15
استقلال - ملوان 17:15

یک هشتم جام حذفی

جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 11 8 21
2 استقلال 11 7 20
3 پرسپولیس 12 5 19
4 چادرملو 12 0 18
5 تراکتور 11 9 17
6 ملوان 11 1 17
7 خیبر خرم‌آباد 12 0 16
8 گل گهر 12 -2 16
9 آلومینیوم 12 -3 15
10 پیکان 12 -2 14
11 ذوب آهن 12 -2 12
12 فولاد 12 -2 12
13 فجرسپاسی 12 -3 12
14 استقلال خوزستان 12 -4 10
15 شمس آذر 12 -3 7
16 مس رفسنجان 12 -9 7

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال