ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

ابراهیمی: پرسپولیس بای ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 3 اظهار نظر

-

2 سال پیش

ابراهیمی: پرسپولیس باید از توقف استقلال بهترین استفاده را ببرد

ارتش سرخ دات کام :
ابراهیمی: پرسپولیس باید از توقف استقلال بهترین استفاده را ببرد
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر پرسپولیس امتیازی در بازی‌های باقیمانده تا پایان فصل از دست بدهد، مسلماً قهرمانی را هم از دست خواهد داد.

ناصر ابراهیمی در گفت‌وگویی درباره دیدار پرسپولیس مقابل گل‌گهر سیرجان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر اظهار داشت: این دیدار در سیرجان برگزار می‌شود و این بازی برای پرسپولیس خیلی سخت است، چون گل‌گهر انگیزه زیادی دارد تا با یک پیروزی تیم بزرگ پرسپولیس را شکست بدهد و با کسب ۳ امتیاز رتبه خودش را در جدول لیگ برتر بهتر کند. از طرف دیگر پرسپولیس باید از توقف استقلال مقابل مس رفسنجان بهترین استفاده را ببرد چون اگر امتیازی در بازی‌های باقیمانده تا پایان فصل از دست بدهد، مسلماً قهرمانی را از دست خواهد داد.

پیشکسوت فوتبال در مورد غیبت علیرضا بیرانوند در دیدار با گل‌گهر سیرجان گفت: وقتی مربی مسئولیت یک تیم را بر عهده می‌گیرد، باید برای هر پست دو بازیکن آماده داشته باشد و اگر یک بازیکن محروم یا مصدوم شد از بازیکن ذخیره و جایگزین استفاده کند. اگر مربی از ابتدای فصل به یک گلر فکر کند، اصلاً حرفه‌ای نیست و امکان دارد به خاطر بی‌تجربگی دروازه‌بان دوم، امتیاز بازی مهمی را از دست بدهند. همیشه نفرات دوم یا ذخیره باید مترصد نشان دادن خودشان باشند و به همین دلیل سرشار از انگیزه هستند تا در ترکیب اصلی قرار بگیرند.

ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: البته امکان دارد دروازه‌بان دوم پرسپولیس در دیدار مقابل گل‌گهر عملکرد خوبی داشته باشد و جایگاه خودش را در تیم بهتر از قبل کند. باید بازیکن جوان خودش را در یک دیدار نشان بدهد که می‌توان به او هم اعتماد کرد، از این رو سرمربی و کادر فنی در یک سری از بازی‌ها که تیم برتری محسوسی دارد باید از دروازه‌بان دوم خودش استفاده می‌کرد تا او نیز آبدیده شود و میدان ببیند. اگر پرسپولیس بازی خودش را ببازد، سپس سرمربی تیم بهانه بیاورد که بیرانوند نبود و ما باختیم، این موضوع اصلاً توجیه‌پذیر نیست.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/159445
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
هاشم چنانی

0

0

2 سال پیش

برای دهمین بار نحسی تیم ملی بود


محمد

0

0

2 سال پیش

بیرانوند چرامصدوم شد


سید محمد سجادی مهر

0

2

2 سال پیش

🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤

بازی های پرسپولیس

0-1

تراکتور

پرسپولیس

دوشنبه, 2 شهریور
ساعت 18:30

ورزشگاه : یادگار امام

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

از عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل تراکتور راضی بودید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
3 محمد خدابنده‌لو 1
4 ایگور سرگیف 1
5 علی علیپور 1
6 پوریا شهرآبادی 1
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

یکشنبه, 01 شهریور

استقلال 2 - 0 سپاهان 19:30
شمس آذر 1 - 2 آلومینیوم 19:30
استقلال خوزستان 1 - 1 نساجی مازندران 20:30

دوشنبه, 02 شهریور

تراکتور 1 - 0 پرسپولیس 18:30
ملوان 0 - 1 فجرسپاسی 19:30
ذوب آهن 1 - 1 مس شهربابک 19:30
خیبر خرم‌آباد 2 - 3 پیکان 19:30
گل گهر 3 - 0 چادرملو 20:00
صنعت نفت 0 - 3 فولاد 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 3 7 9
2 تراکتور 3 5 9
3 گل گهر 3 4 7
4 آلومینیوم 3 3 7
5 پرسپولیس 3 4 6
6 فولاد 3 3 5
7 ملوان 3 0 4
8 پیکان 3 -1 4
9 سپاهان 3 -2 3
10 فجرسپاسی 3 1 2
11 خیبر خرم‌آباد 3 -1 2
12 ذوب آهن 3 -1 2
13 صنعت نفت 3 -3 2
14 مس شهربابک 3 -4 2
15 نساجی مازندران 3 -2 1
16 چادرملو 3 -5 1
17 شمس آذر 3 -3 -2
18 استقلال خوزستان 3 -5 -2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال