ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

ابراهیمی: پرسپولیس در ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 2 اظهار نظر

-

2 ماه پیش

ابراهیمی: پرسپولیس در چند نقطه نیاز به ترمیم دارد

ارتش سرخ دات کام :
ابراهیمی: پرسپولیس در چند نقطه نیاز به ترمیم دارد
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس در نقل و انتقالات تقریباً خوب کار کرد، اما باز هم در برخی نقاط نیاز به جذب بازیکن داریم که اگر انجام نشود ممکن است به دردسر بیفتیم.

ناصر ابراهیمی در گفت‌وگویی، درباره انتخاب وحید هاشمیان به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و شرایط اردو سرخ‌پوشان، اظهار داشت: من این انتخاب را مثبت می‌دانم. هاشمیان نه‌تنها یک ایرانی است، بلکه در آلمان رشد کرده، فوتبال حرفه‌ای را در باشگاه‌های معتبر آن‌جا بازی کرده و دوره‌های مربیگری پیشرفته در آلمان و فیفا دیده. این یعنی دانش فنی و نظم ساختاری فوتبال مدرن را به‌خوبی می‌شناسد.

وی ادامه داد: هاشمیان خودش با علاقه آمده و این علاقه را هم نشان داده. حالا مهم این است که چه کسانی کنارش کار می‌کنند و چقدر صادقانه به او کمک می‌کنند. به نظر من تیم نیاز به ترمیم جدی در خطوط مختلف مثل خط دفاع و خط هافبک دارد. نباید فقط به خط حمله فکر کنیم. فوتبال امروز دنیا با یک فوروارد تمام نمی‌شود؛ باید همه‌ی خطوط کار کنند. دفاع اگر متزلزل باشد یا هافبک‌ها نتوانند جریان بازی را کنترل کنند، مهاجمان هر چقدر هم گل‌زن باشند به کار نمی‌آید.

پیشکسوت پرسپولیس نظر خود را درباره خط حمله سرخ‌پوشان بیان کرد و عنوان داشت: ما الان بیفوما و علیپور را داریم، اما باز هم باید بررسی شود که آیا این خط حمله جواب می‌دهد یا نه. بازیکن خارجی هم که آورده می‌شود، باید با کیفیت بالا باشد. نه اینکه درجه دو یا سه بیاوریم و صرفاً یک بادکنک تبلیغاتی درست کنیم. خط نوک نیز مهم است، اما در کنار آن باید ساز و کار‌های تیمی هم تنظیم باشد و بازیساز‌ها به خوبی آن‌ها را تغذیه کنند.

ابراهیمی درباره اوضاع نقل و انتقالات و عملکرد باشگاه در این زمینه، تصریح کرد: نقل و انتقالات باید دقیق و حساب‌شده باشد. باز هم تأکید می‌کنم تیم در چند نقطه نیاز به بازیکن دارد، مخصوصاً در دفاع و خط هافبک. این را هم سرمربی باید با کمک‌هایش بررسی کند. کار گروهی بسیار مهم است و انتخاب نفرات باید بر اساس نیاز واقعی تیم و تحلیل فنی باشد، نه صرفاً اسم‌ها.

وی درباره آینده پرسپولیس با توجه به این شرایط در لیگ بیست و پنجم، متذکر شد: من برای قضاوت نهایی حداقل پنج بازی اول تیم را باید ببینم. آن‌وقت می‌توانم نظر دقیق بدهم. فعلاً باید صبر کنیم و ببینیم تیم چطور بسته می‌شود و چه نتایجی می‌گیرد. نباید به زودی وحید هاشمیان را مقایسه کرد و اگر خیلی زود او را زیر تیغ نقد ببریم قطعاً نتیجه بخش نیست، باید آرامش آن‌ها را مهیا کنیم و برای اینکه با تمرکز در مسابقات آینده حاضر شوند به آن‌ها روحیه بدهیم. من به وحید هاشمیان اعتماد دارم و امیدوارم او هم با دانش خودش جواب اعتماد هواداران را بدهد؛ چراکه او از جنس باشگاه است.

ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: فوتبال ایران بیمار است. بیماری‌ که ریشه در ضعف فوتبال پایه دارد. ما سال‌هاست که در رده‌های نوجوانان، جوانان و امید هیچ عنوان آسیایی نگرفته‌ایم. این یعنی زیرساخت‌سازی ما نابود شده. از آن طرف، دلال‌ها سکان‌دار فوتبال شده‌اند و سازندگی فقط یک شعار است. اگر مربی واقعی نداشته باشیم، هر تیمی هم که ببندیم، فایده‌ای ندارد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/165414
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اکبرخزایی

0

1

2 ماه پیش

درودبرشما آقای ابراهیمی که همه ی ناگفته های فوتبال را گفتیدباید کاری بکنیدکه دست این دلالها ازفوتبال ایران کوتا باشداین دلالها خیلی به تیمها ضررمیزنند


بابک اعتمادیان

0

1

2 ماه پیش

مهاجم خارجی چیشد . مگه قرار نبود مغانلو رو بیارن . درویش دوباره خوابش گرفت

بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

موافق برکناری رضا درویش هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال