ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

افکار بلندپروازانه باش ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

افکار بلندپروازانه باشگاه؛ از تسویه با برانکو تا درآمد بالای 183 میلیاردی

ارتش سرخ دات کام :
افکار بلندپروازانه باشگاه؛ از تسویه با برانکو تا درآمد بالای 183 میلیاردی
باشگاه پرسپولیس در روزهای بحث ها ادامه دار بر سر برگزاری و عدم برگزاری رقابت های فوتبال در ایران و تلاش بعضی باشگاه ها برای به تعطیلی کشاندن رقابت ها دغدغه های مهم تری دارد که به دنبال حل وفصل آن هاست ولی باید دید بین رویاهایی که وجود دارد و واقعیت هایی که امکان پذیر باشند تطابق وجود دارد.
یکی از ایده های باشگاه پرسپولیس برای آینده که مدیران باشگاه روی آن در حال بحث و گفت وگو هستند، تسویه حساب با برانکو ایوانکوویچ در قالب مذاکره و مصالحه است.
باشگاه پیش از این در 2 مرحله برای این منظور اقدام کرده است که رفتار نامناسب باعث شد تا کار سخت شود.
حاصل دو تلاش قبلی این بود که احساس منفی در وی شکل بگیرد و این احساس سراغ او بیاید که هدف اصلی منحرف ساختن جریان حقوقی  پرونده بوده است.
مساله این است که اگر برانکو هر توافقی را امضاء می کرد، پرونده او از جریان رسیدگی خارج می شد و بعد از عدم اجرای توافق برای پیگیری مطالبات باید از نقطه صفر آغاز می کرد. این قانون خود از عوامل دشوار شدن دستیابی به توافق و مجاب کردن برانکو برای نشستن بر سر میز مذاکره است. در حال حاضر نیلسون کوریا جزو نفراتی است که با این مساله روبرو شده است.
با تمام این اوصاف باشگاه قصد دارد یک بار دیگر برای این منظور خیز بردارد. برای نیل به این هدف لازم است که در ابتدای امر دست باشگاه پر باشد تا انگیزه لازم برای برانکو و دستیارانش جهت آمدن پای میز مذاکره ایجاد شود. البته این بار مذاکره یک تفاوت هایی با گذشته دارد.
پیش از این پایه رقمی که باید بر سر آن صحبت می شد بالاتر از این بود. برانکو ایوانکوویچ در جریان طرح شکایت از پرسپولیس، مدعی مطالبه یک میلیون و 700 هزار یورویی بود. در این ارتباط بنا بر ادعای یکی از نفراتی که در جریان مذاکره حضور داشت، رقم موردنظر باشگاه به همین حکم فیفا مبنی بر طلب یک میلیون و 55 هزار یورو نزدیک بود. درواقع تیم حقوقی و مالی باشگاه در جریان دفاع موفق به کاهش حدود 650 هزار یورویی شدند که می تواند پایه مذاکرات جدید قرار بگیرد.
در حال حاضر این بحث به شکل جدی در باشگاه مطرح شده است ولی نکته اصلی به تامین اعتبار مالی لازم برمی گردد.

*بیش از 28 میلیارد تومان، طلب برانکو و دستیارانش
در حال حاضر برانکو و دستیارانش بنا بر حکم فیفا، بیش از یک میلیون و 500 هزار یورو طلب دارند. این رقم با توجه به نرخ کنونی ارز معادل نزدیک به 28 میلیارد و 500میلیون تومان می شود. این رقم به هیچ وجه کوچک نیست. در این میان شاید هدف اصلی صرفاً بستن پرونده برانکو اعلام شود ولی بعید به نظر می رسد که برانکو بدون توجه به وضعیت همکارانش فقط بخواهد بر سر پرونده خود توافق کند. پرسپولیس حتی اگر بخواهد تخفیف بگیرد باید بازهم مبلغ زیادی در دست داشته باشد تا بتواند طرف مقابل را پای میز مذاکره بیاورد. چنین بودجه ای از کجا تامین خواهد شد؟ پرسپولیس تا پایان فصل بعد یک قرارداد 110 میلیارد تومانی با کارگزار خود دارد. این مبلغ نه برای یک فصل بلکه برای یک فصل و نیم و از آبان سال 1398 است.
با توجه به افزایش سرسام آور هزینه های جاری تیمداری و قیمت بازیکنان، آیا این رقم جوابگوی نیاز باشگاه خواهد بود. در شرایط کنونی هر یک از ما با این تجربه روبرو است که افزایش هزینه های زندگی تمام پیش بینی های ما را بر هم می زند و برای باشگاه داری هم غیر از این نیست. پرسپولیس در حال حاضر با انجام دوسوم بازی ها ، دوسوم قرارداد بازیکنان و اندکی بیشتر را پرداخت کرده است که کم سابقه و بلکه بی سابقه بود. ولی مساله این است که بازیکنان مدعی مطالبات سال های قبل هستند، همچنین پرداخت 70 درصد دستمزد بازیکنان با این فرض است که آفرهای آن ها هنوز فعال نشده است.به این ها هزینه های فصل بعد هم اضافه می شود. باشگاه پرسپولیس قطعاً کمک لازم دارد. از همان کمک هایی که گفته می شود استقلال دریافت کرده است و البته مقام های پرسپولیس هم برحسب تکلیف باید آن را رد کنند.
سوال این است که آیا ممکن است مثلاً ارز دولتی به باشگاه اختصاص یابد یا این که از محل های دیگری کمک برسد؟ در غیر این حالت نه این که پرسپولیس نتواند ایده خود را اجرا کند، اما به طور حتم جای دیگری کم خواهد آورد.
به نظر می رسد مهدی رسول پناه و هیات مدیره دوست دارند توافق با برانکو را به عنوان یک دستاورد و سورپرایز برای هواداران در برنامه داشته باشند، اما بدون حمایت نهاد های بالادستی این امر دور از ذهن است. نباید فراموش کرد که پرسپولیس با پرونده های دیگر هم روبرو است که با اعلام حکم نهایی در مورد هر یک از آن ها، نسبت به تسویه بدهی خود اقدام کند.
پرسپولیس تا اینجا با ادامه پرونده در مراجع بین المللی برای خود زمان خریده است و همان طور که گفته شد رقم را هم کاهش داد. درواقع این مطلب که باشگاه فقط برای خود هزینه تراشی کرده است یا از عدم آگاهی ناشی می شود یا از روی عمد برای ارایه اطلاعات نادرست به مردم اتفاق می افتد، اما باید دید مدیران پرسپولیس به اهداف بلندپروازانه خود می رسند. فعلا در وهله اول باید به تعبیر مدیر امور حقوقی باشگاه پرسپولیس، شرایط انجام مذاکره حاصل شود.

*اشتباه پرسپولیس در عدم شکایت از الاهلی و برانکو
باشگاه پرسپولیس در پرونده برانکو ایوانکوویچ و دستیارانش مرتکب یک اشتباه بزرگ هم شد. این اشتباه را هم به خواست هواداران یا حداقل هوادارانی که در شبکه های اجتماعی تریبون داشتند انجام داد.
عدم ارتکاب این اشتباه ممکن بود، برای پرسپولیس منجر به صرفه جویی مالی شود. اشتباه این بود که شکایت متقابل از برانکو روی یک جو احساسی انجام نشد. پس اگر در آینده پرسپولیس به خاطر پرداخت دیون خود به مشکل مالی خورد باید متوجه باشیم که احتمال دارد، خود ما هم در آن نقش داشته ایم. این اشتباه در حالی اتفاق افتاد که تیم حقوقی وقت پرسپولیس، بر انجام و تأثیرگذاری آن روی رون پرونده تاکید زیادی داشت ولی درنهایت از آن منع شد. درواقع بدون هر تعارفی حداقل این بار، از جو و فشار هواداران علیه خود پرسپولیس استفاده شد. باشگاه تحت تاثیر همین فرایند حتی به اقدام علیه باشگاه الاهلی عربستان هم دست نزد چون ممکن بود در صورت به نتیجه رسیدن، گریبانگیر برانکو هم بشود. در حالی که در صورت محکومیت باشگاه الاهلی با توجه به وجود مستندات، باشگاه می توانست به عواید مالی برسد که حتی از محل آن، طلب برانکو را بدهد.

*درآمد کارگزار پرسپولیس از 183 میلیارد تومان خواهد گذشت؟
و اما یکی از اهداف بلندپروازانه پرسپولیس برای یک سال آینده، کسب درآمدها بیشتر است.
حتی گفته می شود از مباحثی که در جلسه آینده هیات مدیره مطرح می شود، همین است. این در حالی است که پرسپولیس غیر از آکادمی فوتبال خود، تمام فضاهای پول ساز خود را واگذار کرده است و آکادمی هم در آن خاصی ندارد و در بهترین حالت بتوان خرج تیم های پایه را در آورد که آن هم در هیچ سالی اتفاق نیفتاده است.
به نظر می رسد تنها راهکار موجود، همکاری با کارگزار باشد تا به درآمد بیشتری برسد.
علی رغبتی چندی پیش در مصاحبه ای در پاسخ به انتقادها گفته بود. مبلغ 110 میلیارد تومانی در الحاقیه، رقم کف قرارداد است و امیدواری برای دستیابی به عددهای بیشتر وجود دارد.
ازنظر فنی، حرف درستی است ولی مشکل اینجاست که آیا پتانسیل بازار و قابلیت تجاری و توان اجرایی کارگذار، چنین امکانی را فراهم خواهد آورد.
در بخشی از قرارداد اصلی آمده است که درآمد بیش از 50 میلیارد تومان به نسبت 60و40 درصد بین پرسپولیس و کارگزار تسهیم می شود. حالا درآمد حاصل از این همکاری و قرارداد باید از مرز 183 میلیارد تومان بگذرد تا از آن پس بالاتر از 110 میلیارد تومان به پرسپولیس تعلق بگیرد.
به نظر می رسد همین مساله باعث شده است تا این روزها تلاش زیادی در باشگاه وجود داشته باشد که کارگزار به درآمدهای بیشتری دست پیدا کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/129709
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر استقلال خوزستان کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

جمعه, 07 آذر

پیکان - ملوان 15:30
ذوب آهن - خیبر خرم‌آباد 16:30
شمس آذر - پرسپولیس 16:30
استقلال خوزستان - گل گهر 18:00

شنبه, 08 آذر

تراکتور - چادرملو 16:30
آلومینیوم - فجرسپاسی 16:30

یکشنبه, 09 آذر

استقلال - فولاد 16:15
مس رفسنجان - سپاهان 17:30

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 خیبر خرم‌آباد 10 0 14
7 تراکتور 9 7 13
8 گل گهر 10 -2 13
9 آلومینیوم 10 -3 13
10 فجرسپاسی 10 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال