ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

امید که معمولی نباشد! ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

امید که معمولی نباشد!

ارتش سرخ دات کام :
امید که معمولی نباشد!
سالها با جمله کلیشه ای "دربی یک بازی معمولی است" گذراندیم. در فوتبال بسیاری از بازی های معمولی نیستند. در سطح تیمهای ملی بازی برزیل با آرژانیتن یا آلمان با  انگلستان به علت ریشه های تاریخی نمی تواند معمولی باشد. همان گونه ال کلاسیکو اسپانیا و یا بازی منچستریونایتد و لیورپول معمولی نیستند. دربی می تواند این گونه باشد به شرط آن که دو تیم از ابزارهای خود بخوبی استفاده کنند این ابزارها چیستند؟

1/ انگیزه:
پیروزی در دربی می تواند آرامشی به تیم دهد که چند هفته ای را به راحتی بگذراند. پرسپولیسی ها بعد از ناکامی در صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا می خواهند با پیروزی در این دربی طرفدارانشان را که کمی عنگین هستند را به جاده شادمانی برگردانند. در سوی دیگر استقلال است که روزهای تلخی را با منصوریان گذراند و حالا می خواهند در دربی با تیم جوانشان ماجراجوئی کنند. برانکو سرمربی سرخ ها فشار توقع را پشت سر خود حس می کند و شفر می داند اگر دربی را ببرد مرد محبوب آبی ها می شود.

2/ دروازه بان 
درون دروازه پرسپولیس بیراوند است. مردی که این روزها تزلزل دارد. شاید درخشش در  دربی بتواند او را به طرفداران ارتش سرخ نزدیک کند و در سوی دیگر به احتمال زیاد حسینی می ایستد. دروازه بانی که اولین دربی خود را تجربه می کند و همه می دانند دربی نیاز به تجربه دارد اما شاید حسینی هم فعلا پرنده اقبال بر شانه های او نشسته است بتواند سر افراز بیرون بیاید. البته شاید هم شفر بخواهد رحمتی مرد موفق اکثر دربی ها را به میدان بخواند.
 
3/ خط دفاع
 پرسپولیس بی گمان با خط دفاعی به میدان می آید که همه در پستهای خود متخصص هستند. انصاری به چپ می رود تا به جنگ سانترهای حیدری برود و با کمک امیری و یا شاید رسن جناح راست موفق استقلال از کار بیاندازد. سید جلال حسینی فرمانده مقتدر سرخ ها است که در کنار شجاع خلیل زاده که اولین دربی خود را تجربه می کند باید به جنگ جوانی فرشید اسماعیلی و احتمالا علی قربانی برود. در سمت راست ماهینی در پست خودش خواهد بود که امکان دارد در جلوی او امیری و یا رسن و شاید هم صادق محرمی بایستد تا جلوی داریوش شجاعیان مرد موفق این روزهای استقلال را بگیرد.

 استقلال در سمت راست وریا غفوری را دارد که باید مانع حرکات تهاجمی امیری یا  رسن شود و از سوئی به خسرو حیدری کمک کند تا ماشین تهاجمی استقلال بهتر حرکت کند. در قلب دفاع سوال مهمی وجود دارد آیا پادووانی به زمین میاید و در کنار روزبه چشمی می ایستد؟ آیا روزبه یک خط جلوتر کنار امید ابراهیمی می رود و زوج پادوانی و حسینی به مصاف منشا و علیپور می روند؟ شاید هم با توجه به جوانی و تحرک علیپور و منشا این بار هم شفر دل به جوانی بدهد. در سمت چپ زکی پور است دفاع چپی که باید مانع نفوذ وینگر راست سرخ ها شود و فضای پشت شجاعیان در هنگام هجوم را پوشش دهد. 

4/ خط میانی 
 سوال مهم برای طرفداران سرخ این است که برانکو باز دل به دو هافبک تدافعی می بندد و ربیع خواه را به کنار کمال می برد و یا به 2-4-4 لوزی تغییر آرایش می دهد و کمال در جلوی خط دفاعی می ایستد و چون بازی با نفت رسن و امیری دو راس دیگر لوزی و مسلمان راس جلو می شود؟ شاید برانکو دو هافبک تدافعی را امتحان کند و سیامک نعمتی را به جای ربیع خواه بیاورد و یا محرمی یک خط جلوتر بیاید تا جلوی نفوذهای شجاعیان را بگیرد.

 در اردوگاه آبی ها به احتمال فراوان خسرو حیدری و شجاعیان وینگرهای راست و چپ خواهند بود و امید ابراهیمی و احتمالا فرشید باقری جنگهای میانه زمین را انجام خواهند داد. زوج ابراهیمی سوال مهمی است فرشید باقری یا روزبه چشمی و یا جباروف؟ جنگ و انگیزه ها در میانه میدان می تواند بازی را به نفع تیم هافبک های برنده کند؟

5/ خط حمله
زوج منشا و علیپور در خط حمله پرسپولیسی ها خواهند بود. زوجی خطرناک و سریع و پر تلاش و موقعیت طلب که می توانند در صورت دریافت توپهای خوب از هافبکهای تکنیکی چون مسلمان و رسن و امیری تیر خلاص را بزنند.
 در سوی دیگر آبی ها اوضاع مناسبی در گلزنی ندارند اما در آخرین بازی آبی ها فرشید اسماعیلی بارقه هائی از امید را به اردوی استقلالی ها آورد.

 باری امیدواریم دربی 85 صرف نظر از همه حساسیتهای کاذب و واقعی اش نمادی زیبا از یک بازی فوتبال که همراه با شجاعت و تفکر و قابلیت های تکنیکی و تاکتیکی و روانی است باشد و یک بازی معمولی نشود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/95113
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال