ارتش سرخ دات کام

اخبار

اوسمار: کم‌کاری نمی‌کنیم؛ هواداران ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 19 اظهار نظر

-

7 ساعت پیش

اوسمار: کم‌کاری نمی‌کنیم؛ هواداران ما را رها نکنند

ارتش سرخ دات کام :
اوسمار: کم‌کاری نمی‌کنیم؛ هواداران ما را رها نکنند
سرمربی پرسپولیس گفت: تمام تلاش خود را می‌کنیم به نتیجه‌ای که می‌خواهیم برسیم و در این زمینه کم‌کاری نمی‌کنیم.

اوسمار ویرا در نشست خبری پیش از دیدار جمعه شب تیمش با خیبر خرم‌آباد گفت: دوباره با یک بازی مهم دیگر برگشتیم و این بار در خانه و متاسفانه بدون تماشاگر. از این جهت خوب است که در تهران بازی داریم، چون در تهران می‌توانیم راحت‌تر بازی کنیم و نتیجه خوبی بگیریم. بازی خیلی مهم داریم، آن هم بعد از نتایج خوبی که در چند دیدار اخیر کسب نکردیم و هفته سختی بود؛ نه فقط به خاطر امتیازها، بلکه به دلیل حاشیه‌هایی که اتفاق می‌افتد و می‌تواند شرایط تیم را تحت تاثیر خود قرار بدهد.

وی افزود: قبل از اینکه بخواهم راجع به بازی فردا حرف بزنم، می‌خواهم با هواداران‌مان صحبت کنم. تنها دلیل‌مان که هر روز کار می‌کنیم، می‌جنگیم و برای کسب نتیجه تلاش می‌کنیم، خوشحال کردن هواداران‌ است. فقط می‌خواهم بدانند که وقتی نتیجه نمی‌گیریم، ناراحتی و اعصاب خردی ما، به اندازه هواداران و حتی بیشتر از آنهاست. به جز حاشیه‌ها و مواردی که بیرون از تیم و بیرون از زمین رخ می‌دهد که می‌تواند تمرکز تیم را بگیرد، می‌خواهم به آنها بگویم که با افتخار در اینجا به عنوان نماینده پرسپولیس هستیم و تمام تلاش‌مان را برای رسیدن به هدف‌هایی که داریم و همچنین خوشحال کردن هواداران انجام می‌دهیم. هم کادر فنی و هم بازیکنان، تمام تلاش خود را می‌کنند که به نتیجه‌ای که می‌خواهیم برسیم و مطمئن باشند که در این زمینه کم‌کاری نمی‌کنیم.

اوسمار اظهار داشت: نمی‌توانیم قبول کنیم کسی بخواهد فکر کند که کم‌کاری می‌کنیم و در کارمان تمرکز لازم را نداریم. نمی‌خواهم که هواداران این فکرها را کنند. بازیکنانی که اینجا هستند، نماینده همه هواداران به شمار می‌روند. ما اینجاییم که آنها را خوشحال کنیم. می‌دانیم انتظارات بالاست، اما همه تلاش خود را می‌کنیم که به نتیجه مورد نظر هواداران برسیم. هواداران مطمئن باشند ما همه چیز و همه پتانسیل و توان خود را می‌گذاریم که به نتیجه دلخواه آنها برسیم.

سرمربی پرسپولیس درباره جنگ تیم‌های بالای جدول و نزدیک بودن امتیازات به یکدیگر گفت: در لیگ‌های قبلی دو تیم بودند که خودشان را از بقیه جدا می‌کردند و همه می‌دانستند که همان دو تیم قرار است برای قهرمانی رقابت کنند، اما در این فصل پنج تیم با امتیازات نزدیک به هم با یکدیگر فاصله دارند و این همان سختی و عجیب بودن این لیگ است. دو بازی آخر بین ما و هدفی که برای رسیدن به صدر جدول داشتیم، فاصله انداخت، اما هنوز فرصت داریم تا به هدفی که هواداران، بازیکنان و کادر فنی دارند، برسیم.

اوسمار یادآور شد: شانس حضور در بالای جدول شاید همیشه به ما رو نکند، به همین دلیل باید در مسابقات بعدی نتیجه دلخواه را کسب کنیم و در رقابت با حریفان باشیم و در نهایت به هدفمان برسیم.

وی درباره اینکه هواداران از تیم انتظار گلزنی و ایجاد فرصت‌ها زیاد داشتند، اما پرسپولیس می‌بازد و عدم وجود روحیه آرامش در تیم دیده می‌شود، گفت: اینها همه به انتظارات بازمی‌گردد. در زندگی هرچه انتظارات بیشتر باشد و برآورده نشود، ناراحتی افزایش پیدا می‌کند. دو فصل، مدت زیادی است که آن چیزی که ساخته شده بود، از بین برود و حالا بخواهد که همان شرایط قبلی شکل بگیرد.

سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: درست است که شاید ما کیفیت دو فصل قبل را نداریم، اما همیشه به دنبال این هستیم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم. در نیم فصل دوم فقط مقابل فولاد بود که موقعیت کمتری داشتیم، اما در سایر دیدارها موقعیت ایجاد کردیم، بیشتر در زمین حریف بودیم و شانس گل هم داشتیم. این برای اولین بار است که از زمان بازگشت من به پرسپولیس، همه بازیکنان هجومی را در اختیار داریم و این به ما اطمنان و اعتماد به نفس بیشتری می‌دهد تا برای رسیدن به هدفمان بجنگیم. امیدوارم فردا و با بازگشت این نفرات در کار تهاجمی عملکرد بهتری داشته باشیم. این عملکرد بهتر و به نتیجه رسیدن باعث می‌شود که روی روال و غلطک بیفتیم و به کارمان ادامه دهیم.

اوسمار با اشاره به دیدار دو فصل قبل با استقلال خوزستان و برتری 4 بر 3 پرسپولیس گفت: یادآوری اتفاقات خوبی، خیلی خوب است. یک بازی خوب و بازگشت خوبی بود، اما این برد بیشتر از بازیکنان، برای هواداران است. هواداران پرسپولیس یکی از هیجان انگیزترین هوادارانی هستند که در استادیوم‌ها دیده‌ام. این ارتباطی که هواداران با بازیکنان و کادر فنی دارند، انرژی خالص است و این به ما کمک می‌کند که هر روز به کارمان ادامه بدهیم. همیشه از هواداران می خواهم که ما را رها و فراموش نکنند، چون ما به خاطر آنها در اینجا هستیم و به خاطر آنها هر روز بیشتر از روز قبل می‌جنگیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/168008
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
ارتش سرخ کبیر

0

11

5 ساعت پیش

هوادار هرگز تیمش رو فراموش نمیکنه عزیز دل ... ما ب شما اعتماد داریم و امیدواریم فردا برد پرگل ب دست بیاریم تا از بحران خارج بشیم ❤❤❤❤❤❤


جاودان طایفی

0

10

5 ساعت پیش

این بازی رو میبریم


ني مار

-7

3

5 ساعت پیش

بي غيرت ها تا ببينيم فردا يه کم به خودتون مياﺋيد يا بازم بايذ لعن بشيد.


marshal 2000

-5

1

6 ساعت پیش

تو مطلب دیگه گفتم هر جا در مورد اوسمار مینویسن میگن ۴ باخت آورده و به باختش مقابل تراکتوری که ۳۰ دقیقه ده نفره بازی کرد اشاره نمیکنند ، باختی که به قیمت از دست رفتن یک جام تموم شد ، و شانس اوردیم امسال تو آسیا نبودیم وگرنه با این وضعی که آسیا اجازه میزبانی رو ایران گرفت ، تعداد باختها بیشتر هم بود ، در ضمن برد مقابل تراکتور مربوط به اقا کریم بود و بردهای اولیه ادامه کارهای هاشمیان بود اما زمانی که رفتیم نیم فصل و خود اقا اوسمار وارد گود شد و تیم رو تمرین داد و بدنسازی کرد مثلا اون موقع کارنامه ش رو تو نیم فصل دوم تماشا کردیم ، متاسفانه با حفظ اوسمار فقط فرصت سوزی خواهیم کرد ، یک برد و یک تساوی و باخت یعنی از دست رفتن یک قهرمانی راحت ، در سالی که مدعیان هیچ کدوم تو فرم نیستن


عباس رمضانی

-13

0

6 ساعت پیش

فرقی نمکند چه میزبان باشی چه مهمان می بازی

بازی های پرسپولیس

1-3

گل گهر

پرسپولیس

شنبه, 25 بهمن
ساعت 17:00

ورزشگاه : شهید سلیمانی

داور : موعود بنیادی‌فر

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل مهمتری در کسب نتایج فاجعه بار پرسپولیس می دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 2
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 22 لیگ برتر

جمعه, 01 اسفند

چادرملو - گل گهر 18:45
فجرسپاسی - شمس آذر 18:45
پرسپولیس - خیبر خرم‌آباد 19:00
آلومینیوم - پیکان 19:00

شنبه, 02 اسفند

فولاد - ذوب آهن 19:00

یکشنبه, 03 اسفند

مس رفسنجان - استقلال 18:30
ملوان - تراکتور 18:45

دوشنبه, 04 اسفند

سپاهان - استقلال خوزستان 18:45

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 گل گهر 21 5 36
2 تراکتور 20 17 35
3 استقلال 20 11 35
4 سپاهان 20 9 35
5 پرسپولیس 21 5 34
6 چادرملو 20 2 29
7 ملوان 21 -8 28
8 خیبر خرم‌آباد 21 -1 26
9 فولاد 20 2 25
10 فجرسپاسی 21 -1 25
11 استقلال خوزستان 21 -5 22
12 پیکان 21 -6 22
13 آلومینیوم 21 -7 21
14 شمس آذر 21 -1 19
15 ذوب آهن 20 -7 17
16 مس رفسنجان 21 -15 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال