ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

باز هم مفت بازی پرسپول ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

باز هم مفت بازی پرسپولیس؟

ارتش سرخ دات کام :
باز هم مفت بازی پرسپولیس؟
هنوز لیست بازیکنان مازاد پرسپولیس به طور رسمی اعلام نشده، اما حتی بدون این اقدام هم روشن است که امید عالیشاه سرشناس ترین عضو این فهرست خواهد بود؛ بازیکنی که بنا به ادعای گابریل کالدرون بازی در پستی غیراز وینگر چپ را نپذیرفت و چون در آن منطقه هم اولویت اول کادرفنی نبود، در هفته های اخیر مدام از فهرست 18نفره خط خورده است. به این ترتیب عالیشاه به احتمال زیاد در پنجره زمستانی از تیم جدا خواهد شد و حتی زمزمه هایی در مورد توافق او با شهرخودروی مشهد به گوش می رسد؛ هرچند یحیی گل محمدی در نشست خبری بعد از بازی با تراکتوسازی این مسئله را تکذیب کرد.

نکته مهم تر اما چیز دیگری است؛ اینکه آیا پرسپولیس در مورد امید عالیشاه هم مرتکب اشتباه ابتدای فصلش راجع به سروش رفیعی می شود یا نه. ابتدای فصل وقتی گابریل کالدرون نام سروش رفیعی را در لیست مازاد قرار داد، همه شوکه شدند. با این حال انتظار می رفت ایرج عرب، مدیرعامل وقت پرسپولیس فارغ از این فضای هیجانی به مدیریت موضوع بپردازد. مثلا اینکه تلاش گسترده ای را برای معاوضه رفیعی با یک بازیکن مهم لیگ برتری آغاز کند. طبعا نام سروش آنقدر کشش داشت که بشود او را با بازیکن مهم یک تیم دیگر عوض کرد. تازه به یاد بیاورید بازیکنی که می آمد باید زیر 23سال می بود، چون پرسپولیس مشکل پر بودن لیست بزرگسالانش را داشت. این مسئله طبعا کار معاوضه را آسان تر می کرد و اگر عرب می توانست خود رفیعی را راضی کند، یک اتفاق مثبت در این زمینه رخ می داد. با این حال نه تنها پرسپولیس نتوانست سودی از این جدایی ببرد، بلکه 200میلیون تومان هم بابت فسخ قرارداد به سروش پرداخت! این یعنی رفیعی هم مبلغی از پرسپولیس گرفت و هم پول یک فصل کامل را از شهرخودرو دریافت کرد. این وسط سر قرمزهای پایتخت هم کاملا بی کلاه ماند.

حالا باشگاه پرسپولیس با امید عالیشاه درست سر همین نقطه ایستاده است؛ جایی که مربی قرمزها امید را نمی خواهد، اما او قطعا برای باشگاه های دیگر جذاب خواهد بود. شواهد نشان می دهد برخلاف ابتدای فصل، پرسپولیس در زمستان با مشکل
 پر بودن لیستش مواجه نخواهد بود، چرا که احتمال داده می شود لیست خروجی های گابریل کالدرون پر و پیمان باشد.

به این ترتیب باشگاه باید با تیم های خواهان امید مذاکره کند و رضایتنامه او را یا در ازای جذب یک بازیکن مؤثر و یا دریافت مبلغی پول صادر کند. قطعا امید هم از این شرایط استقبال خواهد کرد، چرا که هر چه باشد، بهتر از یک نیم فصل سکونشینی است. اینجا جایی است که هنر مدیریتی محمدحسن انصاری فرد محک می خورد و او باید نشان بدهد چیز بیشتری نسبت به ایرج عرب دارد؛ کسی که در دوران کارش به شدت مورد انتقاد قرار می گرفت.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/124402
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر استقلال خوزستان کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

جمعه, 07 آذر

پیکان - ملوان 15:30
ذوب آهن - خیبر خرم‌آباد 16:30
شمس آذر - پرسپولیس 16:30
استقلال خوزستان - گل گهر 18:00

شنبه, 08 آذر

تراکتور - چادرملو 16:30
آلومینیوم - فجرسپاسی 16:30

یکشنبه, 09 آذر

استقلال - فولاد 16:15
مس رفسنجان - سپاهان 17:30

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 خیبر خرم‌آباد 10 0 14
7 تراکتور 9 7 13
8 گل گهر 10 -2 13
9 آلومینیوم 10 -3 13
10 فجرسپاسی 10 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال