ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

باشگاه دست به جیب می ش ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

باشگاه دست به جیب می شود/ هم پاداش آقای گلی، هم حق رشد

ارتش سرخ دات کام :
باشگاه دست به جیب می شود/ هم پاداش آقای گلی، هم حق رشد
بی هیچ شاکی و شکایتی، این بار خود پرسپولیسی ها پرداخت حق رشد بازیکن شان را گردن گرفتند. آن هم بازیکنی که تا همین یک فصل پیش هیچکس روی او حساب نمی کرد و برای بیرون کردنش حتی برانکو را زیر فشار می گذاشتند اما آقای گلی امروزش را هم مگر می شود نادیده گرفت؟ صحبت از علی علیپور است. همانی که در دو فصل گذشته زیر سایه گل های طارمی به چشم نمی آمد و حالا گلزن ترین بازیکن لیگ برتر است.

جالب وقتی است که بدانید یکی از ارزان ترین قراردادهای باشگاه پرسپولیس هم به نام همین بازیکن است. دریافتی علیپور 18 گله در لیگ شانزدهم چیزی بین 300 تا 320 میلیون تومان بود و مدیران وقت پرسپولیس هم با درخواست او برای افزایش رقم قراردادش مخالفت کردند. با رفتن طاهری اما ورق به سود علی علیپور برگشت. سرپرست باشگاه پرسپولیس قرارداد ارزان قیمت این بازیکن را که بعد از محرومیت طارمی پایش به گل باز شده بود، به چیزی حدود 700 میلیون تومان رساند و وعده اش این بود که در فصل آینده او را هم به بازیکنی میلیاردی تبدیل خواهد کرد.

خوش خبری های گرشاسبی برای آقای گل اما انگار تمامی ندارد و او این بار، از پرداخت حق رشد علیپور خبر داده است: «این علیپور با آن علیپور که چند سال پیش به پرسپولیس آمد و قرارداد بست، خیلی فرق کرده. باید انصاف داشته باشیم و اعتراف کنیم که او پیشرفت خیلی خوبی داشته. علیپور همچنان تحت قرارداد باشگاه پرسپولیس است اما ما هم عملکردش را زیر نظر داریم و به پاداش پیشرفتی که داشته، حتماً مبلغی را به عنوان حق رشد برای او در نظر می گیریم. البته توقع نداشته باشید این مبلغ را رسانه ای کنیم اما حق رشد علیپور را حتما به او پرداخت می کنیم.»

به این پرداختی ویژه، پاداش آقای گلی را هم اضافه کنید که اگر چه در قرارداد علی علیپور هیچ اشاره ای به آن نشده اما باشگاهی که «حق رشد» را برای بازیکنش قایل است، قطعا به خاطر یک پاداش خود را زیر سوال نخواهد برد. هر چه باشد علیپور با 18 گلی که این فصل زد، رکورد سه آقای گلی متوالی را به نام پرسپولیس ثبت کرد و تا رکوردی دیگر، تنها دو گل کم دارد.

 ۲۴ گل در یک فصل، رکوردی است که مهدی طارمی فصل پیش به دست آورد و علیپور که در این فصل (در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان) 22 گل برای پرسپولیس زده، در نزدیک ترین فاصله از او قرار دارد. آنچه شانس آقای گل این فصل برای شکستن رکورد طارمی را پررنگ تر می کند، بازی های پیش رو است. بازی با ذوب آهن و سپیدرود در لیگ برتر و دو بازی رفت و برگشت برابر الجزیره امارات در لیگ قهرمانان همان فرصت هایی هستند که می توانند علی علیپور را به رکورد طارمی برسانند و حتی رکوردی تازه را به نام او بنویسند. تنها موردی هم که ممکن است این رکوردشکنی را به خطر بیندازد، افت این روزهای علی علیپور است.

آقای گل لیگ برتر به یکباره اوج گرفت و حتی به تیم ملی دعوت شد اما گلزنی هایش به همان سرعت متوقف شد که دلیلش شاید تنهایی این بازیکن در خط حمله باشد. در واقع از وقتی منشا نیمکت نشین شده، گل های کمتری از علیپور می بینیم. او در حضور طارمی یا منشا ۱۷۱۶ دقیقه برای پرسپولیس بازی کرد و ۱۳ گل (در جریان بازی) به ثمر رساند اما در غیاب مهاجم مرکزی، علیپور در ۵۳۳ دقیقه فقط ۳ گل زده است. مهاجم اول این روزهای پرسپولیس وقتی در کنار طارمی یا منشا بازی می کرد، برای هر گل تقریبا ۱۳۰ دقیقه نیاز داشت اما بدون آنها حدودا ۱۸۰ دقیقه. یعنی هر دو بازی یک گل.

این اما دلیل خوبی نیست برای اینکه آمار خیره کننده علی علیپور را نادیده بگیریم چرا که حتی اگر فصل را به دو نیم کنیم، او در هر دو نیم فصل آقای گل شده. علیپور با ۸ گل آقای گل نیم فصل دوم است و اگر می خواهد رکوردش خراب نشود، باید در دو بازی پیش رو فاصله اش با مرتضی تبریزی ۷ گله را بیشتر کند. مهام جوان پرسپولیس حالا تنها دو گل دیگر لازم دارد تا به تعداد گل های زده اش در نیم فصل اول یعنی ۱۰ گل برسد و در هر دو نیم فصل، درخششی مشابه داشته باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/101286
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 فجرسپاسی 3 1 5
3 استقلال خوزستان 3 1 5
4 تراکتور 3 2 4
5 چادرملو 2 1 4
6 پرسپولیس 2 1 4
7 پیکان 2 1 4
8 ملوان 2 1 4
9 استقلال 3 0 4
10 گل گهر 3 0 4
11 سپاهان 3 -1 2
12 ذوب آهن 2 -1 1
13 مس رفسنجان 2 -1 1
14 فولاد 2 -2 0
15 آلومینیوم 3 -5 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال