ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

برانکو: هدف اول ما صعو ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

برانکو: هدف اول ما صعود بود و بازی خوبی مقابل السد خواهیم داشت

ارتش سرخ دات کام :
برانکو: هدف اول ما صعود بود و بازی خوبی مقابل السد خواهیم داشت
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما با این امتیازی که گرفتیم راضی هستیم و می توانیم به مرحله بعدی صعود کنیم.

 برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در کنفرانس خبری پس از دیدار برابر نسف قارشی ازبکستان در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: امروز روز خیلی مهمی برای تیم ما بود تا بتوانیم نتیجه لازم را برای صعود از گروه خودمان بدست آوریم. ما توقع داشتیم روز سختی را در پیش داشته باشیم و توانستیم بخوبی به خواسته خودمان برسیم.

وی افزود: دلیل عدم گلزنی در این دیدار تفاوت بازی تیم نسف بود. آنها در خانه بهترین بازی خود را به نمایش می گذارند، هر چند گلی رد و بدل نشد اما بازی بسیار مهیج و پر استرس بود و با این حساب باید این تیم بسیار خوش شانس باشد که از گروه ما صعود کند.

سرمربی پرسپولیس در ادامه تصریح کرد: من از بازیکنان تیم راضی هستم چون آنها خیلی زحمت کشیدند تا گلی به ثمر برسانند و برنده از زمین خارج شوند. این نتیجه هم، برای ما قابل قبول است. نسف خیلی خوب بازی کرد و برای ما هم آسان نبود که گلی بزنیم و برنده بازی باشیم.

برانکو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با این عملکرد و این تیم به فینال خواهید رسید، گفت: در رقابت های آسیایی احساس خوبی داریم و از نتیجه این مسابقه نیز راضی هستیم. در کنفرانس خبری روز گذشته هم گفتم که گروه ضعیفی نداریم و همه تیم های حاضر در لیگ آسیا بسیار قوی و قدرتمند هستند. در حقیقت ما نشان دادیم که قدرت رویارویی با هر تیمی را داریم و مقابل هر تیمی می توانیم موفق باشیم. این بازی نوید بازی های بهتری را در مراحل بعدی می دهد.

ایوانکوویچ در ادامه خاطرنشان کرد: هدف اول ما صعود از این مرحله بود و بازی خوبی مقابل السد در تهران خواهیم داشت. ما قدم به قدم پیش می رویم تا به اهداف خودمان برسیم.

برانکو در خصوص اینکه از چند درصد توانایی تیم خود استفاده کرده است، عنوان کرد: خیلی سخت است که بخواهیم اعداد و ارقامی را اعلام کنیم چون که بازی ها متفاوت است. خیلی از مسائل و بازی تیم ها به رقیب بستگی دارد. تیم نسف خیلی خوب بود و 90 دقیقه تلاش کرد تا گلی بزنند و برنده بازی باشد و این موضوع بازی ما را دچار مشکل کرد.

سرمربی قرمزپوشان ایران در خصوص بهترین بازیکن پرسپولیس و نسف در این بازی افزود: به نظر من همه بازیکنان ما خوب بودند. در تیم رقیب هم بازیکن شماره  20 خوب بود، همینطور شماره 10 و از مدافعان هم بازیکنان شماره 6 و 7 که عملکرد خوبی داشتند.

برانکو در مورد عدم استفاده از بازیکنان خارجی گفت: بشار در تیم ملی عراق بوده و مدت کمی در اختیار ما بوده است. رادو هم گلر دوم ماست و منشا نیز در فرم ایده آل خود نبود. ضمن اینکه سال گذشته هم ما با بازیکنان ایرانی به نیمه نهایی رفتیم.

سرمربی پرسپولیس درباره اینکه تیمش در دیدار برابر السد نتیجه بازی رفت را واگذار کرده گفت: ما هم مثل نسف از میزبانی استفاده می کنیم و قصد داریم این بازی را ببریم و به عنوان صدرنشین از گروه خود صعود کنیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/100665
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 فجرسپاسی 3 1 5
3 استقلال خوزستان 3 1 5
4 تراکتور 3 2 4
5 چادرملو 2 1 4
6 پرسپولیس 2 1 4
7 پیکان 2 1 4
8 ملوان 2 1 4
9 استقلال 3 0 4
10 گل گهر 3 0 4
11 سپاهان 3 -1 2
12 ذوب آهن 2 -1 1
13 مس رفسنجان 2 -1 1
14 فولاد 2 -2 0
15 آلومینیوم 3 -5 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال