ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

برداشت يك/ فوتبال ملی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

برداشت يك/ فوتبال ملی و کشف یک مهاجم

ارتش سرخ دات کام :
برداشت يك/ فوتبال ملی و کشف یک مهاجم
پس از سال ها کمبود در نوک حمله فوتبال مان حالا می توانیم به طارمی دل ببندیم و از او مهره ای بسازیم که لااقل چند سالی یک مهاجم گلزن با فیزیک مناسب داشته باشیم.

 پرسپوليس در صدر نشست. بازي تاريخي را برد. بهترين خط حمله را به دست آورد و آقاي گلي طارمي تثبيت شد تا هفته هاي آينده و با باز شدن غنچه استعداد اين جوان كه موقعيت را مي شناسد، محل فرود توپ را مي داند و در زمين و هوا مسلط است صدرنشين باقي بماند.

پس از سال ها كمبود در نوك حمله فوتبال مان حالا مي توانيم به طارمي دل ببنديم و از او مهره اي بسازيم كه لااقل چند سالي يك مهاجم گلزن با فيزيك مناسب داشته باشيم. پس از علي دايي اين خلأ و كمبود در خط حمله تيم ملي حس مي شد و كروش مجبور بود با دو مهاجم اين ضعف را پوشش دهد و انرژي بيشتر به تيم و نفرات تحميل كند تا به خواسته خود (گل زدن) برسد. در تاريخ فوتبال ما در نوك هميشه استثناها به نجات تيم آمده اند. مسعود برومند، همايون بهزادي، حميد شيرزادگان، پرويز دهداري و غلامحسين مظلومي كه هيچ كدام در قيد حيات نيستند.

فريبرز اسماعيلي نيز يكي از آن استثناها بود كه اتفاقاً در زير سايه اين عزيزان به آنچه حقش بود نرسيد و اين جبر و قانون تاريخي فوتبال است. بعد از اينان علي دايي بهترين بود و بهترين گلزن تاريخ جهان هم شد. دايي با قواره اي مناسب و جسارت بي مانند و قدرت سرزني فوق العاده يك استثنا در استثنا بود.

اكنون مهدي طارمي مي تواند با مراقبت بيشتر و تمرينات تخصصي برانكو و سپس در تيم ملي در نزد كروش به اين نقطه مهم دست پيدا كند. پرسپوليس و تيم ملي وظيفه دارند به خاطر منافع ملي و آينده نگري در تيم ملي و كسب موفقيت و رفتن به جام جهاني از مهدي طارمي مراقبت كنند. پرسپوليس با داشتن كادر قوي و كاردان در هيأت مديره و گروه پيشكسوتان بايد اين مسير را هموار كند.

جعفر كاشاني در هر نقشي كه باشد براي فوتبال پرسپوليس و ايران مثبت است و به اين مسئله نيز كاملاً آگاهي دارد كه پرسپوليس امروز چه اندازه به طارمي نياز دارد. با بودن اين ديپلمات فوتبالدان اين آرزو عملي خواهد شد.

مديرعامل پرسپوليس نيز خوب مي داند حفظ طارمي، حفظ صدرنشيني و شايد كسب قهرماني و تحويل دادن يك مهاجم تمام عيار با معيارهاي شناخته شده به تيم ملي است. طارمي را دريابيد، هدايتش كنيد تا فرهنگ فوتبال را تمام بياموزد و مرد اول فوتبال و اخلاق شود.

نویسنده: جهانگير كوثري


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/78349
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

موافق برکناری رضا درویش هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال