ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

تا دیر نشده از خیر 31 ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

تا دیر نشده از خیر 31 شهریور بگذرید!

ارتش سرخ دات کام :
تا دیر نشده از خیر 31 شهریور بگذرید!
یکی از مهم ترین کارکردهای فوتبال «تولید لذت» است. اساساً هواداری، تماشا و پیگیری بازی ها و حتی کری خوانی بخشی از همین تفریح لذت بخش است. در این فضای عبوس، بد اخم و عصبی فوتبال ایران، مدت هاست «لذت فوتبال» به فراموشی سپرده شده. به جز شبکه های اجتماعی و رسانه های فضای مجازی که اغلب آنها عملاً تبدیل به کارخانه تولید ناهنجاری در فوتبال شده اند، فرآیند تماشای یک بازی در استادیوم را یک بار در ذهن مرور کنید تا ببینید چقدر باید برای این تفریح دو ساعته، مکافات کشید.

حالا در یکی از مهم ترین رویدادهای فوتبالی سال، یک انتخاب نامناسب در روز برگزاری بازی، مکافات و رنج های تماشای دربی را بیشتر هم می کند. همه محدودیت ها را می دانیم؛ میزبانی از مسابقات والیبال، الزام های شورای تامین، محدودیت های تقویمی به خاطر مصادف شدن با روزهای فیفا و ... اما همه اینها هم دلیل قانع کننده ای نیست که دربی تهران در آخرین روز تابستان انجام شود. یعنی اگر قرار بود بدون درنظر گرفتن محدودیت ها، نامناسب ترین روز سال برای برگزاری دربی کاندیدا شود، حتماً روز 31 شهریور یکی از مدعیان جدی دریافت جایزه بود! بزرگترین مشکلی که در انتظار تماشاگران است، ترافیک بسیار سنگین آخرین روز تابستان است که تبدیل به یک سنت شده. یعنی همه پذیرفته ایم که در 31 شهریور، اغلب جاده های ایران بخصوص بزرگراه تهران - کرج که شریان ورودی از استان های شمالی و غربی به تهران است، قفل می شود. حتی اگر فرض کنیم هیچ تماشاگری از شهرستان برای تماشای این بازی به تهران نمی آید، حتی خود شهروندان تهرانی هم چه در ورود و چه در خروج از ورزشگاه باید در انتظار یک ترافیک سنگین باشند.

نکته دیگر اینکه روز 31 شهریور سالروز آغاز جنگ تحمیلی و آغاز هفته دفاع مقدس است. همه ساله در این روز مراسم رژه نیروهای مسلح برگزار می شود که به تبع آن محدودیت های ترافیکی در سطح شهر اعمال می شود. در همین روز از تب و تاب شهروندانی که بچه مدرسه ای دارند و باز هم به طور سنتی بعضی کارهایشان را به دقیقه 90 موکول می کنند بگذریم، در روز 31 شهریور دو بازی مهم اروپایی هم برگزار می شود که تماشاگران تلویزیونی دربی، طبعاً فرصت تماشای دربی میلان و بازی حساس چلسی- لیورپول را هم از دست می دهند.

هنوز برای تغییر و جابه جایی فرصت هست. شاید اگر مسئولان سازمان لیگ یک بار دیگر تقویم را مرور کنند، تماشای دیدار استقلال و پرسپولیس در هفته چهارم، کمتر مکافات و بیشتر لذت به همراه داشته باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/120397
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

مس رفسنجان

پرسپولیس

جمعه, 5 دی
ساعت 16:15

ورزشگاه : شهدای رفسنجان

داور : موعود بنیادی‌فر

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس رفسنجان کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 2
4 امید عالیشاه 1
5 محمد عمری 1
6 مارکو باکیچ 1
7 محمدحسین کنعانی زادگان 1
8 تیوی بیفوما 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 15 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 04 دی

استقلال خوزستان 2 - 0 ذوب آهن 15:30

جمعه, 05 دی

آلومینیوم 0 - 1 ملوان 13:30
مس رفسنجان 0 - 1 پرسپولیس 16:15
فجرسپاسی 1 - 2 فولاد 16:30
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 15:30

شنبه, 06 دی

پیکان 0 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
سپاهان 1 - 0 چادرملو 17:00

یکشنبه, 07 دی

استقلال 0 - 1 گل گهر 16:30

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 14 11 30
2 پرسپولیس 15 8 28
3 چادرملو 15 2 24
4 گل گهر 15 1 23
5 تراکتور 14 10 22
6 استقلال 14 6 22
7 خیبر خرم‌آباد 15 1 21
8 ملوان 14 -2 21
9 فولاد 15 -2 16
10 فجرسپاسی 15 -1 15
11 پیکان 15 -4 15
12 آلومینیوم 15 -6 15
13 ذوب آهن 15 -4 14
14 استقلال خوزستان 15 -5 13
15 شمس آذر 15 -3 10
16 مس رفسنجان 15 -12 8

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال