ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

تفسیرهای متناقض و بی پ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

تفسیرهای متناقض و بی پایان از نقل و انتقالات

ارتش سرخ دات کام :
تفسیرهای متناقض و بی پایان از نقل و انتقالات
تفسیرهای متناقض درباره مسائل نقل و انتقالات باعث سردرگمی باشگاه ها و بازیکنان شده است. از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هر دم خبر و تصمیمی مطرح می شود که جز بحران های تازه حاصل دیگری برای فوتبال ندارد.

از تصمیم فکر نشده ممنوعیت استخدام بازیکن و مربی خارجی که بگذریم و از آشفتگی و بلبشوی بازار نقل و انتقالات که پیامد همین تصمیم است نیز اگر بگذریم، می رسیم به اخبار و تفسیرها. در حالی که فدراسیون فوتبال اعلام کرده پنجره نقل و انتقالات 11 تیم لیگ برتری بسته شده اما همزمان از همین فدراسیون خبر می رسد که پنجره نقل و انتقالات برای تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا باز است. این تصمیم احتمالاً با ظاهر کمک به تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا گرفته شده اما تبعیض آمیز است و تیم های دیگر لیگ برتر می توانند به آن اعتراض کنند.

فوتبال باشگاهی عرصه اتخاذ تصمیمات به ظاهر ملی نیست، بلکه باشگاه های متخلف باید در هر شرایطی جریمه شوند، نه اینکه با نگاه به موقعیت شان در لیگ قهرمانان آسیا تصمیمات تبعیض آمیز برای آنها گرفته شود. یکی از بزرگ ترین عوامل بحران های مالی و ترویج سوءرفتار مدیریت مالی در باشگاه های ایرانی همین مماشات فدراسیون فوتبال است که ای اف سی نیز در اعتراض به همین رفتارها فدراسیون فوتبال را جریمه کرد.

نکته عجیب این است که کارمند دیگری در سازمان لیگ اعلام می کند که باشگاه های حاضر در لیگ قهرمانان می توانند با قراردادهای جدید، بازیکنان جدید خود را به لیگ قهرمانان آسیا ببرند اما این قراردادها برای فصل آینده اعتبار ندارند. این یکی دیگر از عجایب است. بازیکنی که مثلاً با استقلال یا پرسپولیس قرارداد جدید می بندد، یکباره پنجره بسته نقل و انتقالات برایش باز می شود و می تواند در لیگ قهرمانان آسیا بازی کند اما با شروع لیگ برتر او سرگردان است و قراردادش روی هواست. این قوانین را در فوتبال ایران کشف کرده اند. همین نوع نگاه فدراسیون فوتبال تبدیل به تصمیمات متناقض دیگر می شود.

مهدی ترابی از پرسپولیس جدا شد و با العربی به توافق رسیده است. بر همین اساس علی کریمی، روزبه چشمی و محمد دانشگر نیز می توانند از استقلال جدا شوند اما کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال با تفسیر جدیدش از قوانین اعلام کرده که این 3 بازیکن موظف اند در لیگ قهرمانان آسیا برای استقلال بازی کنند. تصمیمات فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هربار تغییر می کنند و هر کدام از اعضای فدراسیون نظری می دهند و قوانینی را اعمال می کنند. به این شیوه آیا فوتبال آماتور را اداره می کنند؟ اگر چشمی و دیگر بازیکنان استقلال حق فسخ ندارند، بنابراین پرسپولیس می تواند علیه ترابی، فدراسیون فوتبال ایران و تیم بعدی ترابی طرح شکایت کند. آنچه از کمیته های مختلف فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به عنوان قوانین نقل و انتقالات، ممنوعیت ها و تبعیض ها و تناقض ها می شنویم، تفسیرهای چند کارمند در این نهادهاست که در مصاحبه های شبانه روزی با رسانه ها اعلام می کنند.

فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باید تصمیمات خود و قوانین را روی سایت رسمی اش منتشر کند و نیازی به چندین سخنگو در هر کمیته ندارد. این عادت عجیب در خبرنگاران ورزشی نیز ایجاد شده که روزی چندین بار باید مصاحبه های چند خطی، بی اهمیت و پر از تناقض را از کارمندهای فدراسیون فوتبال بنویسند و آنها نیز خوشحال اند که همیشه انبوهی از سوژه های رنگ و وارنگ برای مصاحبه پیدا می کنند.

*فرشاد کاس نژاد

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/133163
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر 1 - 1 پیکان 18:00
چادرملو 0 - 0 ملوان 18:00
ذوب آهن 2 - 0 مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس 1 - 1 فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال