ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

جلال حسینی چگونه بنجام ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

جلال حسینی چگونه بنجامین باتن پرسپولیس شد؟

ارتش سرخ دات کام :
جلال حسینی چگونه بنجامین باتن پرسپولیس شد؟
برانکو ایوانکوویچ می گوید که سیدجلال نه به عنوان پاداش بلکه باید با شایستگی به جام جهانی می رفت.
روز گذشته کنفرانس خبری پیش از دیدار ایران برابر بولیوی که امروز از ساعت 19:30 دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود، در شرایطی برگزار شد که عکس سیدجلال حسینی درست بالای سر کارلوس کی روش در محلی بود که صندلی های نشست چیده شده بود و در خلال کنفرانس هم سرمربی پرتغالی تیم ملی سیدجلال را بازیکنی فوق العاده توصیف کرد که تنها به خاطر نگاه به آینده مجبور به خط زدن نام او و بازی دادن به جوانان شده است.
پس از این صحبت ها و با توجه به مصدومیت مرتضی پورعلی گنجی گمانه زنی هایی در مورد بازگشت کاپیتان پرسپولیس به تیم ملی به وجود آمده است.

بعد از صحبت های کی روش، برانکو نیز در گفتگویی نیز در مورد کاپیتان تیم خود که نقشی اساسی در موفقیت سال های اخیر سرخپوشان داشته، صحبت کرد و او را بازیکنی بزرگ و رهبر پرسپولیس توصیف کرد.

شاید سیدجلال بنجامین باتن باشد
یک واقعیت در در مورد سیدجلال وجود دارد که خیلی سخت کار می کند و به نظرم می توان این فصل را بهترین فصل دوران حرفه ای او دانست. شاید هم بنجامین باتن باشد.

سیدجلال لیاقت قهرمانی آسیا را دارد
 سیدجلال یک بازیکن مهم و رهبر پرسپولیس است و پوشیدن 115 بار لباس تیم ملی از او بازیکنی ساخته که همه باید به او احترام بگذارند. به همین خاطر این باور در همه ما وجود دارد که سیدجلال لیاقت تجربه قهرمانی آسیا را دارد.

افتخار می کنم حسینی کاپیتان تیم من است
کمتر بازیکنی می تواند در این سطح ظاهر شود و اسم سیدجلال را باید جزو نسل طلایی فوتبال ایران نوشت. به همین خاطر این یک افتخار برای من است که سیدجلال حسینی بازیکن و کاپیتان تیم من است.

سیدجلال شایسته حضور در جام جهانی بود
سیدجلال نه به عنوان پاداش بلکه باید با شایستگی به جام جهانی می رفت. او بازی های عالی برای تیم ملی انجام داده بود و کاپیتان تیمی بود که قهرمان لیگ شده  است و 115 بار لباس  تیم ملی را در حالی به تن کرده که 110 بازی اش را در لیگ ایران انجام داده است. به همین خاطر مجموعه مستندات نشان می دهد نه به عنوان پاداش بلکه به خاطر شایستگی اش در لیست نهایی تیم ملی باید قرار می گرفت.

بعد از خط خوردن نامش اولین بازیکنی بود که به تمرین آمد
همکاران من شاهد هستند که بعد از خط خوردن سیدجلال یک جلسه تمرین را هم از دست نداد و در حال حاضر طوری تمرین می کند که انگار تازه حرفه اش را در فوتبال آغاز کرده و بعد از خط خوردن از تیم ملی اولین بازیکنی بود که در تمرینات حضور پیدا می کرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/107190
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

مس رفسنجان

پرسپولیس

جمعه, 5 دی
ساعت 16:15

ورزشگاه : شهدای رفسنجان

داور : موعود بنیادی‌فر

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس رفسنجان کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 2
4 امید عالیشاه 1
5 محمد عمری 1
6 مارکو باکیچ 1
7 محمدحسین کنعانی زادگان 1
8 تیوی بیفوما 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 15 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 04 دی

استقلال خوزستان 2 - 0 ذوب آهن 15:30

جمعه, 05 دی

آلومینیوم 0 - 1 ملوان 13:30
مس رفسنجان 0 - 1 پرسپولیس 16:15
فجرسپاسی 1 - 2 فولاد 16:30
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 15:30

شنبه, 06 دی

پیکان 0 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
سپاهان 1 - 0 چادرملو 17:00

یکشنبه, 07 دی

استقلال 0 - 1 گل گهر 16:30

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 14 11 30
2 پرسپولیس 15 8 28
3 چادرملو 15 2 24
4 تراکتور 15 10 23
5 گل گهر 15 1 23
6 استقلال 14 6 22
7 ملوان 15 -2 22
8 خیبر خرم‌آباد 15 1 21
9 فولاد 15 -2 16
10 فجرسپاسی 15 -1 15
11 پیکان 15 -4 15
12 آلومینیوم 15 -6 15
13 ذوب آهن 15 -4 14
14 استقلال خوزستان 15 -5 13
15 شمس آذر 15 -3 10
16 مس رفسنجان 15 -12 8

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال