ارتش سرخ دات کام

اخبار

حرفه‌ای‌ترین غیرحرفه‌ای لیگ برتر ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 10 اظهار نظر

-

3 سال پیش

حرفه‌ای‌ترین غیرحرفه‌ای لیگ برتر

ارتش سرخ دات کام :
حرفه‌ای‌ترین غیرحرفه‌ای لیگ برتر
فصل قبل پرسپولیس در قلب دفاع مشکلات اساسی داشت. بعد از رفتن شجاع و سپس کنعانی زادگان، سیدجلال در فرمی قرار داشت که یحیی نمی‌توانست چندان به او اعتماد کند و البته مصدومیت‌ها اجازه نمی‌داد تا کامل در اختیار تیم باشد. از طرفی فرشاد فرجی برعکس ابتدای حضورش در پرسپولیس افت کرده و علیرضا ابراهیمی دیگر مدافعی هم که در ابتدای فصل خریداری شده بود قابل اعتماد به نظر نمی‌رسید. علی نعمتی هم شرایط ایده‌آلی نداشت و با اینکه بهتر از سایر مدافعان میانی کار می‌کرد اما در مجموع عملکردی فوق‌العاده نداشت و این‌طور شد که مرکز دفاع پرسپولیس آسیب پذیر شد. این نقص در کنار گاف‌های عجیب گاه و بی‌گاه حامد لک در درون دروازه باعث شد تا پرسپولیس در مسیر ششمین قهرمانی متوالی لغزش‌هایی داشته باشد و در نهایت قهرمانی را به رقیب سنتی واگذار کند.

به همین خاطر یحیی در تابستان امسال بازسازی تیمش برای پس گرفتن عنوان قهرمانی را از خط دفاع و مرکز آن شروع کرد و بعد از بازگرداندن علیرضا بیرانوند ملی‌پوش و مطمئن دو مدافع میانی آورد که در حد و اندازه‌های شجاع و کنعانی باشند. یکی مرتضی پورعلی‌گنجی ملی‌پوش که بعد از 5 سال بازی در خارج از ایران نزد سرمربی سابق برگشت و دیگری گئورگی گولسیانی باتجربه که بعد از حضور در ذوب‌آهن، نساجی و سپاهان مدافعی باتجربه و امتحان پس‌داده در لیگ برتر بود و فصل خوبی هم در سپاهان پشت سر گذاشت.

گولسیانی از همان روز نخست و بازی ابتدای فصل در ترکیب اصلی کنار پورعلی‌گنجی قرار گرفت و خیلی زود در ترکیب پرسپولیس جا افتاد. او در نیم‌فصل نخست لیگ برتر همراه با بیرانوند در تمام مسابقات فیکس بود و بیشتر از بقیه بازیکنان به میدان رفت چرا که مثل بیرو هرگز تعویض نشد. گئو حتی در بازی حذفی هم مدافع فیکس بود و اگر مصدومیت خفیف سراغش نمی‌آمد در این مسابقه هم تعویض نمی‌شد اما این نخستین تعویضش در پرسپولیس بود.

شماره 30 این فصل سرخ‌ها اما از همان ابتدا نشان داد خرید قابلی است و می‌توان روی او حساب کرد. با اینکه گئو ظاهراً کند به نظر می‌رسد و در کورس‌ها احتمالاً جا می‌ماند اما از تجربه خود در بازیخوانی و نحوه مقابله با مهاجمان حریف فوق‌العاده درست بهره می‌برد. گولسیانی باتجربه و فوق‌العاده باهوش است، استحکام خوبی دارد و در زمین و هوا مسلط است. او در مقابله با پرس حریفان هرگز دستپاچه نمی‌شود و بهترین تصمیم را می‌گیرد ضمن اینکه در آسمان خط دفاع مهره قابلی است. این مسأله به علاوه مهارتش در پنالتی زدن باعث شده تا مدافع گلزنی هم باشد و این پکیج ویژه از او یک مدافع کارآمد و متبحر ساخته تا جایی که می‌توان او را در کنار بیرانوند بهترین خریدهای این فصل پرسپولیس نامید.

اما آنچه در مورد گئو غیر از این نکات فنی جالب به نظر می‌رسد نحوه رفتار او در قبال رسانه است. با اینکه گئو فوتبالیست پرحرفی نیست اما راحت‌تر از خیلی از بازیکنان جوان و تازه شناخته شده داخلی پاسخ رسانه‌ها را می‌دهد. او برای جواب دادن مثل هر فوتبالیستی بالا و پایین جواب‌هایش را در نظر می‌گیرد اما اهل تعارف‌های بیهوده نیست و البته اگر مشکلی باشد حق را می‌گوید. صداقت او در مصاحبه بعد از دربی و اینکه باید روی مشکلات دفاعی‌شان کار کنند فوق‌العاده بود. در عین حال او در همین مصاحبه تلویزیونی اخیرش هم صادقانه صحبت کرد و مثلاً در مورد ترکیب آرمانی خط دفاعی تیم ملی در جام جهانی صحبت‌های جالبی داشت.

جالب اینکه گولسیانی در برنامه زنده تلویزیونی خودش صراحتاً اعلام کرد غالباً ساعت 2 ،3 بعد از نیمه شب می‌خوابد و از این منظر حرفه‌ای نیست. این البته مشکل غالب فوتبالیست‌های داخلی خودمان هم هست اما هیچ بازیکنی را سراغ ندارید که این‌طور صادقانه و صریح از این ضعف خود در یک مصاحبه زنده تلویزیونی بگوید و شاید گولسیانی را بتوان حرفه‌ای‌ترین غیرحرفه‌ای فوتبال ایران دانست.

هر چه که هست او در پرسپولیس فوق‌العاده کار کرده و حتی با اینکه زمان طلایی خواب و استراحتش را از دست می‌دهد و از این نظر حرفه‌ای نیست اما فعلاً در خط دفاعی پرسپولیس بی‌جانشین به نظر می‌رسد و شاید با کدهایی که در همین مصاحبه داد بهتر است باشگاه دنبال تمدید قرارداد او باشد و اجازه ندهد مدافعی که تا اینجای فصل در تیمش بهترین و در کل لیگ یکی از سه مدافع برتر فصل بوده به راحتی از دست برود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/152948
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
دکتر خلیلی

-1

4

3 سال پیش

یادمه قبل از اومدنش گفتم خرید بسیار خوبی خواهد شد ولی چند تا دوست تو همین صفحه بهم منفی دادند خخخخخ


نادرسرگلزایی

0

4

3 سال پیش

گولسیانی عالی و بی نقص بوده خداپشتو پناهش


mansour soleymani

0

7

3 سال پیش

خدا یارو نگهدارش چشم حسود بترکه ،🌺🌹🙏


مرادسلمانی

0

6

3 سال پیش

شمااکرروزی پیش قاضی رفتیدآنچه واقعیت داشته به قاضی عنوان کنیدقاضی هیچ مطلبی نداره که بخواددوباره ازشماسوال کنی.حالاکولیسانی آنچه واقعیت زندگیش بودعنوان کرددرستش همین بود


amirmohaaamad

-4

1

3 سال پیش

این یه غلطی کرد یه حرفی زدا😂😂


غلام نبی درزاده

0

5

3 سال پیش

گولسیانی بدون تعارف بعدازبیروبهترین خرید آقایحیی بوده بهتره که هرچه زودترتمدیدبشه ودفاعمون دچارتغییرهم نمیشه


سید ابراهیم غفاری نیا

0

7

3 سال پیش

اگه حرفه ای زندگی کنه دیگه چی میشه


عقیل زارعی

0

5

3 سال پیش

جونم گئورگ


روح اله فرج زاده

0

6

3 سال پیش

گئو فوق العاده است اگر خودتان و رسانه خرابش نکنید


احمد نوری اسرمی

-1

8

3 سال پیش

صداقت یعنی همین

بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

پرسپولیس برابر تراکتور در جام حذفی به چه نتیجه ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

جمعه, 07 آذر

پیکان - ملوان 15:30
ذوب آهن - خیبر خرم‌آباد 16:30
شمس آذر - پرسپولیس 16:30
استقلال خوزستان - گل گهر 18:00

شنبه, 08 آذر

تراکتور - چادرملو 16:30
آلومینیوم - فجرسپاسی 16:30

یکشنبه, 09 آذر

استقلال - فولاد 16:15
مس رفسنجان - سپاهان 17:30

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 خیبر خرم‌آباد 10 0 14
7 تراکتور 9 7 13
8 گل گهر 10 -2 13
9 آلومینیوم 10 -3 13
10 فجرسپاسی 10 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال