ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

خان‌محمدی: آرامش مهمتر ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 1 اظهار نظر

-

2 ساعت پیش

خان‌محمدی: آرامش مهمترین نیاز پرسپولیس است

ارتش سرخ دات کام :
خان‌محمدی: آرامش مهمترین نیاز پرسپولیس است
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس ضمن ارزیابی عملکرد این تیم در سه هفته ابتدایی لیگ برتر و بیان اینکه گذشت زمان کمک می کند تا آمادگی مطلوب ایجاد شود، گفت: آرامش مهمترین نیاز تیم است.

حسن خان‌محمدی در گفتگویی با اشاره به وضعیت پرسپولیس در سه هفته ابتدایی لیگ برتر که هدایت آن را وحید هاشمیان در اولین تجربه سرمربیگری‌اش بر عهده گرفته است، بر نیاز این تیم به جذب بازیکن و همچنین حفظ آرامش و انسجام تیمی برای خروج از هرگونه فشار کاذب تاکید کرد. پیشکسوت پرسپولیس معتقد است این تیم برای رسیدن به هماهنگی باید در فضایی آرام کار کند و نباید فشارهای بیرونی روی وحید هاشمیان زیاد شود.

خان‌محمدی در ابتدای صحبت‌هایش با اشاره به دو تساوی و یک پیروزی پرسپولیس در سه هفته ابتدایی لیگ بیست و پنجم گفت: پرسپولیس نیاز دارد هرچه زودتر به هماهنگی برسد اما این روند نباید با فشار کاذب روی سرمربی پیش برود. تیم وقتی نتیجه مساوی می‌گیرد نباید دچار تنش شود. فوتبال روان و بازی روی زمین تنها در شرایط آرامش ممکن است. البته این را هم باید گفت که پرسپولیس در دو پست کلیدی خط دفاع و خط حمله نیازمند بازیکن تازه است.

او با اشاره به ترکیب فعلی پرسپولیس اظهار داشت: یکی از مشکلات پرسپولیس در بحث جذب بازیکن است. همه پست‌ها به‌ خوبی پوشش داده نشدند و به همین دلیل تیم بالانس ندارد. نمونه‌اش استفاده از فرشاد احمدزاده در دفاع چپ است در حالی‌که پست تخصصی او وینگر است. همین مسئله باعث می‌شود بازیکنان در پست اصلی خود نباشند و کیفیت تیم پایین بیاید.

خان‌محمدی درباره وضعیت خط حمله نیز توضیح داد: علیپور عملکرد خوبی داشته اما به‌تنهایی کافی نیست و فرصت زیادی هم نصیبش نمی‌شود. یک مهاجم جدید و آماده می‌تواند بار هجومی تیم را بالا ببرد. متأسفانه هنوز این کمبود برطرف نشده است. قطعاً اگر علیپور مثل خودش را در خط حمله داشت دیگر هیچ دغدغه‌ای نبود.

پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد: سه بازی پرسپولیس با سه ایده مختلف تغییر فنی داشته است. در بازی نخست، مشکلات ابتدایی در هماهنگی بین نفرات وجود داشت که این کاملاً طبیعی است اما در بازی با سپاهان و فولاد مشکلات تاکتیکی در نحوه انتقال توپ و خلق موقعیت وجود داشت که فکر می‌کنم در کوتاه‌ترین زمان برطرف خواهد شد چون از تیمی که میلیون‌ها هوادار دارد و چشم آنها به قهرمانی است انتظار دیگری نمی‌رود.

خان‌محمدی در پایان گفت: هواداران پرسپولیس همیشه انتظار بازی هجومی و خلق موقعیت‌های بیشتر دارند. اینکه در هر بازی فقط یک گل زده شود برای تیم بزرگی مثل پرسپولیس کافی نیست. مدیریت و کادر فنی باید با همکاری هم شرایط را بهبود دهند تا هم آمادگی تیم بهتر شود و هم نگرانی هواداران برطرف گردد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/166151
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
سلیم حیدری

0

0

55 دقیقه پیش

پرسپولیس با ۳ برد آرامش پیدا میکنه این تیم مهاجم سزن میخواد و باید با تیم کاربشه اصلا شوت در چهارچوب خیلی کم زده میشه

بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر 1 - 1 پیکان 18:00
چادرملو 0 - 0 ملوان 18:00
ذوب آهن 2 - 0 مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس 1 - 1 فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال