ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

خان‌محمدی: اولویت باشگ ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 4 اظهار نظر

-

3 سال پیش

خان‌محمدی: اولویت باشگاه باید حفظ تیم قهرمان باشد

ارتش سرخ دات کام :
خان‌محمدی: اولویت باشگاه باید حفظ تیم قهرمان باشد
پیشکسوت پرسپولیس تاکید کرد این تیم برای حضور موفق در آسیا نیاز به تقویت دارد.

حسن خان‌محمدی در گفت‌وگویی در خصوص قهرمانی‌های این تیم در رقابت‌های لیگ برتر و جام حذفی اظهار داشت: پرسپولیس یک فصل پر فراز و نشیب را پشت سر گذاشت. کمتر کسی فکر می‌کرد این تیم در پایان فصل تمام جام‌ها را مال خود کند اما در سال جدید با تغییر ذهنیت بازیکنان و کادرفنی، همه چیز برای پرسپولیس تغییر کرد و این تیم با شایستگی قهرمان لیگ و جام حذفی شد و حالا تنها یک افتخار که آن هم قهرمانی در آسیا است برای پرسپولیس باقی مانده است.

وی در خصوص حواشی به وجود آمده در مورد یحیی گل‌محمدی گفت: گل‌محمدی همراه پرسپولیس فصل سختی را پشت سر گذاشت. یادمان شد باشد یحیی عملکرد بی‌نظیری در این فصل داشت و برای پرسپولیس تاریخ سازی کرد، در چنین شرایطی باشگاه وظیفه دارد از مربی که چنین نتایجی راکسب کرده، حمایت کند و شرایط را برای ادامه همکاری با وی مهیا کرده و این مربی را حمایت کند.

پیشکسوت پرسپولیس در خصوص احتمال جدایی برخی از بازیکنان اصلی گفت: ابتدا باید بازیکن تکلیفش را با خودش مشخص کند و ببیند می‌خواهدچه تصمیمی برای آینده خود بگیرد. اگر بازیکنی قصد جدایی دارد نمی‌شود کاری کرد. البته مدیران باشگاه باید این مسائل را مدیریت کنند تا هر چه زودتر تکلیف بازیکنان مشخص شود. در نقل و انتقالات در وهله اول باید باشگاه حفظ تیم قهرمان باشد و بعد از آن به فکر تقویت و اضافه کردن نفرات جدید باشند.

خان‌محمدی در مورد پیش بینی‌اش از آینده پرسپولیس گفت: پرسپولیس با همین شرایط و بازیکنان باز هم می‌تواند قهرمان لیگ شود اما با توجه به حضور در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، این تیم در برخی از پست‌ها نیاز دارد تا برای حضور قدرتمند در آسیا تقویت شویم. ما در خط حمله نیازمند یک مهاجم تمام کننده و ششدانگ مثل لوکادیا هستیم تا خیال‌مان راحت باشد. از طرفی در دفاع چپ هم تیم نیاز به تقویت دارد. در دروازه و خط میانی هم به نظر اولویت اصلی باید حفظ بازیکنان باشد تا ان‌شاالله شاهد درخشش پرسپولیس در آسیا باشیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/155263
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
سعید پرچم

0

1

3 سال پیش

در اینکه بیرانوند وسرلک درپست خودشان بهترینند شکی نیست و البته باید بیاد بیاوریم که هردو در پرسپولیس به این شرایط آرمانی رسیده اند. پس کلاس گذاشتن هیچ بازیکن ومربی ای برای پرسپولیس قابل قبول نیست چرا که نامی بزرگتر از پرسپولیس نیست. در آخر از مدیریت انتظار میرود تا جاییکه حرمت وبزرگی پرسپولیس زیر سوال نرود برای تمدید قرار دادبازیکنانی که در قهرمانیهای پرسپولیس تمام کوشش خودشان را کردند نهایت سعی خودشان را بکنند. به امید قهرمانی پرسپولیس در آسیا که تنها جامی است که آرزوی هواداران میلیونی پرسپولیس میباشد.


امیر پرسپولیسی

0

1

3 سال پیش

حق با حسن آقاست اولویت باید حفظ بازیکنان کلیدی فصل قبل باشه وبه اضافه تقویت تیم در بیستو چهارمین دوره لیگ برتر و هم چنین در لیگ آسیا


فرشاد شیخ الاسلامی

0

3

3 سال پیش

نگاه مدیریت باشگاه و کادر فنی باید فراتر از ایران و لیگ برتر باشه ، ما بردن جام تورنمنت های معتبرتری رو میخوایم تجربه کنیم . برای موفقیت باید هزینه کرد ، حمایت شد و دیدگاهی فراباشگاهی داشت


احمد نوری اسرمی

0

2

3 سال پیش

بیرو و سرلک جایگزین ندارن و باید بمونن . یه مهاجم قاتل بگیریم خیلی عالی میشه

بازی های پرسپولیس

0-1

پرسپولیس

چادرملو

سه‌شنبه, 14 بهمن
ساعت 16:00

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : وحید کاظمی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر چادرملو کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 امید عالیشاه 1
5 محمد عمری 1
6 مارکو باکیچ 1
7 محمدحسین کنعانی زادگان 1
8 تیوی بیفوما 1
9 رضا شکاری 1
10 ایگور سرگیف 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 20 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 بهمن

استقلال 3 - 2 شمس آذر 15:30

جمعه, 17 بهمن

فجرسپاسی 2 - 1 تراکتور 14:30
سپاهان - خیبر خرم‌آباد 16:30

شنبه, 18 بهمن

آلومینیوم - ذوب آهن 15:00
مس رفسنجان - استقلال خوزستان 16:00

یکشنبه, 19 بهمن

چادرملو - پیکان 15:00
ملوان - پرسپولیس 16:00
فولاد - گل گهر 16:00

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 20 17 35
2 استقلال 20 11 35
3 پرسپولیس 19 8 34
4 گل گهر 19 5 33
5 سپاهان 19 8 32
6 چادرملو 19 0 26
7 فجرسپاسی 20 0 25
8 ملوان 19 -8 25
9 خیبر خرم‌آباد 19 -1 23
10 فولاد 19 0 22
11 پیکان 19 -2 22
12 شمس آذر 20 -1 18
13 ذوب آهن 19 -6 17
14 آلومینیوم 19 -8 17
15 استقلال خوزستان 19 -7 16
16 مس رفسنجان 19 -16 12

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال