ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

خان‌محمدی: بازیکنان در ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 2 اظهار نظر

-

2 سال پیش

خان‌محمدی: بازیکنان در بستن قراردادهای میلیاردی مقصر نیستند

ارتش سرخ دات کام :
خان‌محمدی: بازیکنان در بستن قراردادهای میلیاردی مقصر نیستند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: باشگاه پرسپولیس برای موفقیت در آسیا باید از نظر مالی برنامه‌ریزی داشته باشد و بازیکنان خوبی را جذب کند.

حسن خان‌محمدی در گفت‌وگویی با بیان اینکه همیشه ابتدای فصل حواشی تیم فوتبال پرسپولیس را اذیت می‌کند، اظهار داشت: پرسپولیس همیشه در آغاز هر فصل فراز و نشیب زیادی دارد و امسال هم در پیش فصل مسائل حاشیه‌ای در کارش به وجود آمد. باید مدیریت خوبی در خصوص بازیکنان انجام شود، کسانی که مسئول نقل و انتقالات هستند باید طوری رفتار کنند تا بازیکنان گلایه نداشته باشند و با تمام وجود برای پرسپولیس بازی کنند.

وی در مورد اینکه امسال پرسپولیس کار سختی را پیش‌رو دارد، عنوان کرد: این فصل پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا حاضر خواهد بود و باید بازیکنانی را جذب کند تا مقابل تیم‌های قدرتمند آسیایی بهترین نمایش را داشته باشد. چون تیم‌های باشگاهی در قاره آسیا عملکردشان قابل قیاس با فوتبال ایران نیست و آنها کاملاً به فوتبال حرفه‌ای نگاه می‌کنند. تمام امکانات را در اختیار تیم‌های‌شان می‌گذارند و یک بازیکن آن‌ها ارزشش با باشگاه پرسپولیس برابری می‌کند.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس برای موفقیت در آسیا باید از نظر مالی برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشد و بازیکنان خوبی را جذب کند تا در لیگ قهرمانان حرفی برای گفتن داشته باشد. اگر تیمی از ایران می‌توانست تیم‌های خوب غرب و شرق آسیا را شکست بدهد به خاطر این بود که بازیکنان ایرانی دست به کارهای بزرگ می‌زدند و کارهای خاص انجام می‌دادند.

کارشناس فوتبال در خصوص ارقام بالای قراردادهای فوتبالیست‌ها گفت: پرداخت مبالغ بالا به بازیکنان در تمام فوتبال دنیا وجود دارد. بازیکنانی که به سطح اول فوتبال می‌رسند عمر بازی کردن‌شان بیشتر از ۱۰ سال نخواهد بود بر همین اساس باید در این دوران از نظر مالی به فکر زندگی و آینده‌شان باشند. اگر مبالغ میلیاردی هم در فوتبال ایران وجود دارد و جامعه به آن ایراد می‌گیرد باید این مبالغ مدیریت شود، اما در بستن قراردادهای میلیاردی، اصلاً بازیکنان مقصر نیستند و آنها می‌توانند در لیگ‌های کشورهای خارجی همین مبالغ را دریافت کنند.

وی در ادامه افزود: بعد از جدایی بازیکنان می‌گویند بازیکن تعصب نداشت و به خاطر ۲ میلیارد تومان بیشتر تیمش را تغییر داده است. در فوتبال مشکلات زیاد است، کدام فوتبالیست بیمه است؟ من خودم در ۲۷ سالگی‌ام فوتبالم تمام شد، بیمه ورزشی نداشتم و هزینه‌های درمانی‌ام را خودم پرداخت کردم. فوتبال ایران در بخش‌های زیادی هنوز حرفه‌ای نشده است و باید روی برنامه‌ریزی، مدیریت و آموزش بیشتر کار شود.

خان‌محمدی در پایان با اشاره به اینکه فوتبال رده سنی پایه مظلوم است، خاطرنشان کرد: ۵ سالی است در فوتبال پایه‌ها کار می‌کنم و کمبودهای زیادی در این بخش دیده‌ام. باید خیلی کلان‌تر و بهتر در رده تیم ملی و باشگاهی به این رده سنی رسیدگی کنند. درباره فوتبال پایه فقط شعار می‌دهیم و حتی برنامه‌های تلویزیونی هم ۱۰ دقیقه به این رده نمی‌پردازد. برای تیم فوتبال بزرگسالان چند صد میلیارد تومان هزینه می‌شود ولی برای تیم‌های پایه‌ای باشگاه یک درصد هم بودجه نمی‌گذارند. برای بازیکنانی نظیر مهدی عبدی و محمد عمری چقدر هزینه شده است؟ ولی برای جذب یک بازیکن در فصل نقل و انتقالات از تیمی دیگر بالای ۲۱ میلیارد تومان هزینه کردند. تیم‌های پایه‌ برای باشگاه‌ها ارزشی ندارند و قراردادهای مربیان رده سنی فقط خرج رفت و آمدشان می‌شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/155655
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
فردین کرمی

0

3

2 سال پیش

توبدنه دستگاههای این حکومت عزیزمهدوی اگه فاسدنباشی سریع پاپوش اخراج چه ورزش چه همه چیزدیگه


دختر پرسپولیس ❤🔥

0

1

2 سال پیش

ای خدا🥲

بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال