ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

دو نيمه متفاوت از عملك ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

دو نيمه متفاوت از عملكرد برانكو ايوانكوويچ/ 6 بازی 4 باخت ؛ 6 بازی 4 برد برای پروفسور

ارتش سرخ دات کام :
دو نيمه متفاوت از عملكرد برانكو ايوانكوويچ/ 6 بازی 4 باخت  ؛ 6 بازی 4 برد برای پروفسور
برانکو ایوانکوویچ اگر حمایت هواداران پرسپولیس را پشت سر خود نمی دید، هرگز نمی توانست تا به حال روی نیمکت سرخپوشان دوام بیاورد.

اين مربي كاركشته، آخرين بازي فصل قبل را برد و با شكست دادن استقلال توانست وارد قلب و روح هواداران پرسپوليس شود. آنها نيز پاي اين مربي و نتايجي كه به دست مي آورد، ايستادند تا بالاخره بيلان برانكو از منفي به مثبت تغيير پيدا كند، آن هم با وجود تمام اشتباهات داوري و نامهرباني هايي كه اطراف پرسپوليس مي ديديم. حالا ديگر بيلان آقاي سرمربي مثبت شده است. پرسپوليس در 6 بازي ابتداي فصل يك تساوي، 4 شكست و يك برد به دست آورده بود. يعني 4 امتياز از مجموع 18 امتياز ممكن كه اگر كمي به سرخپوشان حق بدهيم، شكست برابر سايپا، ذوب آهن و سپاهان به خاطر اشتباهات داوري رقم خورد.

حالا كه به هفته دوازدهم رسيده ايم، مي توانيم نيمه دوم عملكرد اين مربي را نيز با نيمه اول و با 6 بازي ابتدايي مقايسه كنيم. حالا برانكو در نيمه دوم عملكردش در پرسپوليس توانسته 4 برد و 2 تساوي را به دست بياورد. اين يعني پرسپوليس با حضور برانكو زير و رو شده است؛ تيمي كاملاً دگرگون از گذشته اش. حالا هواداران پرسپوليس بيشتر و بهتر بايد قدر اين مربي را بدانند.

پرسپوليس از 12 بازي خود مقابل فولاد، تراكتورسازي، ملوان بندرانزلي، سياه جامگان و استقلال اهواز به برتري رسيده و مقابل پديده مشهد، صباي قم و استقلال تهران نيز متوقف شده است. استقلال خوزستان، سپاهان اصفهان، ذوب آهن و سايپا نيز 4 شكست سرخپوشان را رقم زدند. با اين حال، روند حركتي پرسپوليس به نوعي است كه مي توان به اين تيم اميدوار بود و آينده روشني را برايش تصور كرد. برانكو نشان داده با تيم بي ستاره اي كه بسته، مي تواند كارهاي بزرگي انجام دهد. بنشينيم و ببينيم در ادامه ليگ چه اتفاقاتي قرار است براي پرسپوليس بيفتد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/74127
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

جمعه, 2 آبان
ساعت 17:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : بیژن حیدری

نظرسنجی

به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
برنامه بازی ها

هفته 9 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 08 آبان

تراکتور - پرسپولیس 18:00

جمعه, 09 آبان

مس رفسنجان - چادرملو 16:30
ذوب آهن - ملوان 16:30
استقلال - آلومینیوم 16:30
خیبر خرم‌آباد - گل گهر 17:00
استقلال خوزستان - فولاد 18:00
شمس آذر - سپاهان 18:00

شنبه, 10 آبان

پیکان - فجرسپاسی 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 8 4 13
2 آلومینیوم 8 0 13
3 تراکتور 7 8 12
4 سپاهان 8 2 12
5 ملوان 7 1 12
6 گل گهر 8 -1 12
7 پرسپولیس 8 2 11
8 چادرملو 8 0 11
9 خیبر خرم‌آباد 8 -1 10
10 فجرسپاسی 8 -1 9
11 استقلال خوزستان 8 -1 8
12 فولاد 8 -2 7
13 پیکان 8 -3 7
14 ذوب آهن 8 -3 6
15 مس رفسنجان 8 -4 6
16 شمس آذر 8 -1 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال