ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

شناخت برانکو کامل شد؛ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

شناخت برانکو کامل شد؛ انتخاب جانشین برای جداشده ها تا روج حمله

ارتش سرخ دات کام :
شناخت برانکو کامل شد؛ انتخاب جانشین برای جداشده ها تا روج حمله
 سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در اردوی کرواسی به ترکیب مدنظرش رسید.

پرسپولیس در فصل نقل وانتقالات به خاطر محرومیت از جذب بازیکن نتوانست بازیکن جدیدی به غیر از امید عالیشاه که با سرخپوشان قرارداد داشت را به لیست خود اضافه کند و فرشاد احمدزاده، محسن مسلمان و صادق محرمی را هم از دست داد. وحید امیری نیز قراردادش با پرسپولیس به پایان رسیده است و فردا (شنبه) برای مذاکره به این باشگاه خواهد رفت. در چنین شرایطی برانکو تیمش را به اردوی خارج از کشور برد و به بهترین شکل برای فصل پیش رو آماده کرد.

سرخپوشان در اردوی کرواسی بعد از پشت سر گذاشتن تمرینات سخت بدنسازی وارد مرحله تاکتیکی شده و برانکو در چهار بازی تدارکاتی سعی کرد چند بازیکن را در پست های غیرتخصصی تست کند تا در نهایت به ترکیب ایده آل و نفرات جانشین مناسب برای آنها برسد.

رادو بهترین جانشین برای بیرانوند
بوژیدار رادوشویچ، دروازه بان ثابت پرسپولیس در همه بازی های دوستانه این تیم در کرواسی بود. عملکرد او در همه این بازی ها راضی کننده بود و این دروازه بان کروات همچنان نشان داد بهترین جانشین و یک ذخیره مطمئن برای بیرانوند است. اگرچه بیرانوند دروازه بان اول پرسپولیس در فصل پیش رو خواهد بود، اما با توجه به استراحتی که برانکو بعد از جام جهانی برای این دروازه بان ملی پوش در نظر گرفت شاید رادو در سوپرجام دروازه بان اول پرسپولیس باشد.

ترکیب خط دفاعی با کمترین تغییر
پرسپولیس به نوعی ترکیب خط دفاعی خود را در فصل گذشته حفظ کرد و در این بین صادق محرمی در سمت راست خط دفاع سرخپوشان برای ادامه فوتبالش راهی کرواسی شد. در فصل پیش رو سید جلال حسینی و شجاع خلیل زاده، مدافعان میانی سرخپوشان خواهند بود و در سمت چپ هم محمد انصاری بازی خواهد کرد. در سمت راست نیز حسین ماهینی مهره ثابت برانکو خواهد بود و برانکو در این پست شاهین عباسیان و آدام همتی را هم تست کرد تا در مواقع لازم جانشین ماهینی شوند.

پرسپولیس همچنان با دو هافبک دفاعی
برانکو در بازی های دوستانه اخیر تیمش نشان داد همچنان به بازی با دو هافبک دفاعی علاقه مند است. احمد نوراللهی و کمال کامیابی نیا دو گزینه مدنظر مرد کروات در این پست هستند. در کنار آنها امید عالیشاه و بشار رسن به میدان خواهند رفت. البته اگر امیری در پرسپولیس ماندنی شود او جانشین عالیشاه یا بشار خواهد شد. چه بشار و چه عالیشاه هر دو از خوب های پرسپولیس در اردوی اخیر سرخپوشان بودند.

تلاش منشا برای رسیدن به ترکیب اصلی
برانکو در کرواسی زوج علی علیپور و سیامک نعمتی را به گزینه های دیگر ترجیح داد. البته عالیشاه هم در خط حمله به کار گرفته شد و ممکن است در بازی های پرسپولیس جای او و نعمتی در جریان بازی تغییر کند. گادوین منشا هم اگرچه بیشتر به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد، اما عملکرد خوبی داشت و برانکو در صحبت با مسئولان باشگاه پرسپولیس از عملکرد وی ابراز رضایت کرده است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/103797
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر 1 - 1 پیکان 18:00
چادرملو 0 - 0 ملوان 18:00
ذوب آهن 2 - 0 مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس 1 - 1 فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال