ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

صدای پای سلطان بیخ گوش ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

صدای پای سلطان بیخ گوش پرسپولیس؛ وزارت راه نجات قرمزها را پیدا كرد؟

ارتش سرخ دات کام :
صدای پای سلطان بیخ گوش پرسپولیس؛ وزارت راه نجات قرمزها را پیدا كرد؟
به احتمال فراوان اسپانسر باشگاه پرسپولیس امروز به اطلاع عموم خواهد رسید. علی پروین در روزهای گذشته چند مرتبه به وزارت ورزش و جوانان رفته و با نصرالله سجادی دیدار و گفتگو کرده است.

محور صحبت های این جلسات درباره حضور بانک قرض الحسنه رسالت به عنوان اسپانسر جدید پرسپولیس برای فصل آتی بود. پروین حدود 2 فصل قبل و زمانی که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شده بود، نیز بانک رسالت را به عنوان اسپانسر این باشگاه معرفی کرد.

حالا پروین در جلسات خود در وزارت ورزش بار دیگر بانک رسالت را به عنوان اسپانسر پرسپولیس معرفی و اعلام آمادگی کرده است تا به اتفاق مسئولان این بانک و رفقای پیشکسوت خود باشگاه را اجاره کند.

بانک قرض الحسنه رسالت اولین بانک قرض الحسنه خصوصی در ایران است که از سال 1376 به صورت صندوق قرض الحسنه فعالیت می کند.

گفتنی است همچنان مذاکرات دو شرکت دیگر با وزارت ورزش برای اجاره پرسپولیس در حال انجام است. گفته می شود بر اساس مذاكرات صورت گرفته در وزارت ورزش، در صورتی که هر کدام از گزینه های اسپانسرینگ پیروز باشند، پروین در سمتی که اعلام خواهد شد در باشگاه پرسپولیس فعال و باز خواهد گشت.


* طرح پروینیسم در وزارت ورزش

چند سال پیش که علی پروین از طرحی صحبت کرد که با جمع کردن تعدادی سرمایه دار و ورود آنها به هیات مدیره و در نهایت هزینه کردن آنها برای باشگاه می تواند همه مشکلات پرسپولیس را حل کند این طرح با مخالفت برخی از رسانه ها، هواداران و ... روبرو شد.

همان سال ها بود که علی پروین با رو کردن مهره هایی مثل حسین هدایتی، یوسفی، شرکت های نفتی پترو، چند بانک بزرگ کشور و دیگر سرمایه داران پرسپولیسی در مقاطع حساس کمک هایی به تیم کرد اما هیچ وقت طرح سلطان جدی گرفته نشد.

اما این دفعه فرق می کند چرا که پرسپولیس نه واگذار شده و نه می شود آن را به دلیل منع قانونی اجاره داد و هیچ اسپانسری هم حاضر نیست برای دو ماه و سه ماه سرمایه اش را در پروژه ای کوتاه مدت هزینه کند و تنها راه باقی مانده برای خروج از بحران فعلی همین طرح پروینیسم است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/68055
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

موافق برکناری رضا درویش هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال