ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

عالیشاه؛ برنده تنبیه ب ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

عالیشاه؛ برنده تنبیه بشار؟

ارتش سرخ دات کام :
عالیشاه؛ برنده تنبیه بشار؟
بازگشت بشار رسن به تهران با تأخیر انجام شد؛ اتفاقی که شاید برای هواداران پرسپولیس زیاد آزاردهنده نبود و خیلی از آنها حق را به بشار شاکی می دادند، اما یحیی گل محمدی به این موضوع واکنشی غیرمنتظره نشان داد. سرمربی پرسپولیس گفت: «می دانم که رسن به خاطر تأخیر در دریافت مطالباتش با باشگاه مشکل داشت، اما می توانست به ایران بیاید و اینجا در موردش حرف بزند. از نظر من تأخیر او غیرموجه بود.» شاید کمتر کسی انتظار داشت گل محمدی در مورد یک موضوع خاتمه یافته چنین جمله ای را در رسانه ها مطرح کند، اما به نظر می رسد او خواسته اقتدارش را به رخ بکشد و گوشی را دست همه بدهد. یحیی تأخیر بازیکنی را غیرموجه خوانده که با گل دقایق پایانی اش در داربی، این مربی را از قبول شکستی بسیار دردناک مقابل فرهاد مجیدی نجات داد.

به هر تقدیر حالا که آقای سرمربی روی غیرموجه بودن تأخیر بشار تأکید کرده، قاعدتا او در بازگشایی مسابقات لیگ برتر جایی در ترکیب اصلی نخواهد داشت و باید چند بازی بیرون بنشیند. در این شرایط طبیعتا اولویت با بازیکنانی است که به موقع در تمرینات شرکت کردند، منظم تر بودند و الان هم آمادگی بیشتری دارند. به این ترتیب به نظر می رسد شانس به امید عالیشاه لبخند زده است. عالیشاه در نیم فصل اول خیلی کم به بازی گرفته می شد و از این مسئله شاکی بود. تغییر مربی و حضور یحیی گل محمدی هم شرایط او را بهتر نکرد و کاپیتان سوم سرخ ها روی نیمکت باقی ماند. حالا اما سلسله اتفاقاتی رخ داده که احتمالا وضعیت امید را تغییر خواهد داد. از یک سو قرارداد آنتونی استوکس فسخ شده، از سوی دیگر اوساگونا هنوز به ایران نیامده و اصلا معلوم نیست کجاست، حالا هم که سرمربی از رفتار بشار ابراز دلخوری می کند. مجموعه اینها یعنی جا برای عالیشاه باز خواهد شد و هیچ عجیب نیست اگر در شروع مجدد لیگ، او را فیکس ببینیم.

یحیی تا قبل از فیکس کردن بشار رسن، از سیستم 2-4-4استفاده می کرد و 2 مهاجم نوک یعنی علی علیپور و اوساگونا را به طور همزمان به میدان می فرستاد. در این سیستم وحید امیری یک خط عقب می رفت. بعدتر اما بشار فیکس شد، اوساگونا رفت روی نیمکت و امیری در نقش مهاجم بازی کرد. الان با بازگشت احتمالی بشار به نیمکت، باز امیری به خط هافبک اضافه می شود تا یک مهاجم دیگر کنار علیپور قرار بگیرد؛ پستی که فعلا گزینه ای غیراز عالیشاه برایش وجود ندارد. این شاید فرصتی کمیاب برای عالیشاه باشد که میخ خودش را بکوبد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/130343
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

مس رفسنجان

پرسپولیس

جمعه, 5 دی
ساعت 16:15

ورزشگاه : شهدای رفسنجان

داور : موعود بنیادی‌فر

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس رفسنجان کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 2
4 امید عالیشاه 1
5 محمد عمری 1
6 مارکو باکیچ 1
7 محمدحسین کنعانی زادگان 1
8 تیوی بیفوما 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 15 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 04 دی

استقلال خوزستان 2 - 0 ذوب آهن 15:30

جمعه, 05 دی

آلومینیوم 0 - 1 ملوان 13:30
مس رفسنجان 0 - 1 پرسپولیس 16:15
فجرسپاسی 1 - 2 فولاد 16:30
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 15:30

شنبه, 06 دی

پیکان 0 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
سپاهان - چادرملو 17:00

یکشنبه, 07 دی

استقلال - گل گهر 16:30

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 15 8 28
2 سپاهان 13 10 27
3 چادرملو 14 3 24
4 تراکتور 14 10 22
5 استقلال 13 7 22
6 خیبر خرم‌آباد 15 1 21
7 ملوان 14 -2 21
8 گل گهر 14 0 20
9 فولاد 15 -2 16
10 فجرسپاسی 15 -1 15
11 پیکان 15 -4 15
12 آلومینیوم 15 -6 15
13 ذوب آهن 15 -4 14
14 استقلال خوزستان 15 -5 13
15 شمس آذر 15 -3 10
16 مس رفسنجان 15 -12 8

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال