ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

محمد: کی‌روش فوتبال تر ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 4 اظهار نظر

-

6 ماه پیش

محمد: کی‌روش فوتبال ترسو را ارائه می‌دهد

ارتش سرخ دات کام :
محمد: کی‌روش فوتبال ترسو را ارائه می‌دهد
پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: شک نکنید با زد و بند کی‌روش را آوردند و باز هم سعی دارند او را که ابداع کننده فوتبال ترسو است، حفظ کنند.

علیرضا محمد در گفت‌وگویی، درباره عملکرد ضعیف تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اظهار داشت: آیا واقعاً تیم ملی در جام جهانی نتیجه خوبی گرفته است؟ منظور از نتیجه خوب چیست؟ مشخص است که باخت پر گل و مفتضحانه مقابل انگلیس و عدم صعود به یک هشتم رقابت‌ها، نتیجه‌ی خوبی نیست. از قبل هم مشخص بود که تیم‌های ولز و آمریکا ضعیف‌ترین‌ها در گروه B هستند. در حالی که قرار بود با یک تساوی برای نخستین بار از گروه‌مان صعود کنیم، به راحتی بازی با آمریکا را واگذار کردیم.

وی افزود: کی‌روش سه دوره با ایران در جام جهانی حاضر بوده، آیا موفق شد تیم را به مرحله بعد ببرد؟ آیا توانست تیم ایران را قهرمان آسیا کند؟ نتایج خوب را ژاپن گرفت که توانست دو تیم قدرتمند و قهرمان جهان را شکست دهد و به دور بعد صعود کرد. کره‌جنوبی هم با مغلوب کردن پرتغال نتایج مطلوبی در جام جهانی گرفت. با صعود نکردن تیم ملی به مرحله یک هشتم نهایی فقط حسرت برای همه فوتبالدوستان باقی ماند.

کارشناس فوتبال در مورد دیدار ایران و آمریکا عنوان کرد: تیم ملی مقابل آمریکا حرفی برای گفتن نداشت و در نیمه اول بسیار ضعیف بازی کرد. در نیمه دوم هم آنچنان تاکتیک مناسبی از سوی کی‌روش اتخاذ نشد و بسیار ترسو بازی کردیم. چرا بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران بازی که مقابل ولز انجام دادند، برابر آمریکا از خود به نمایش نگذاشتند؟

وی ادامه داد: استراتژی ایران مقابل آمریکا از ابتدا دفاعی بود و کی‌روش جلوی تیم را گرفته بود. تیم ملی ایران همیشه یک تیم تهاجمی بوده و باید به حریفان خود فشار بیاورد، اما کی‌روش با سیستم دفاعی خود باعث شده تا تیمی ترسو و تدافعی داشته باشیم.

پیشکسوت فوتبال با بیان اینکه کی‌روش با لجبازی از خلیل‌زاده و کنعانی‌زادگان استفاده نکرد، تاکید کرد: خلیل‌زاده و کنعانی‌زادگان در مسابقات مقدماتی جام جهانی در پست خط دفاعی تیم ملی حضور داشتند و باعث صعود راحت تیم به جام جهانی شدند، چطور ممکن است که از ترکیب این دو مدافع خوب در جام جهانی استفاده نکند. به طور حتم کی‌روش با لجبازی از این دو بازیکن استفاده نکرد.

محمد در‌ پایان خاطرنشان کرد: اگر اسکوچیچ مقابل انگلیس ۶ گل دریافت می‌کرد، او را آویزان می‌کردند و بلافاصله او را برکنار می‌کردند. اما کی‌روش بعد از شکست سنگین فرصت پیدا کرد تا دوباره روی نیمکت تیم ملی بنشیند. اسکوچیچ خیلی راحت‌تر از دوره‌های گذشته مسابقات مقدماتی، تیم ملی ایران را به جام جهانی برد، اما به او فرصت ندادند تیمی که خودش به جام جهانی برده را هدایت کند. شک نکنید با زد و بند کی‌روش را آوردند و باز هم سعی دارند او را که ابداع کننده فوتبال ترسو است، حفظ کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/152282
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
حمیدترکاشوند

0

3

6 ماه پیش

اخه تاج مثل شیر پشت کیروش رو داره و اجازه نمیده از گل کمتر بهش بگیم


ع حسین زاده

0

5

6 ماه پیش

این بی خاصیت باید هم ترسو بازی کنه چون تیمی نمونده که این احمق نابود نکرده باشه، تو۸سال اول که مربی تیم ملی ایران بود هیچ غلطی نکرده وبا جیب پرپول و توهین به مربیان و پیشکسوتان ایران رفت، بعد از ایران رفت و تیم ملی کلمبیا رو نابود کرد و از اونجا اونو انداختن بیرون، بعد از کلمبیا نوبت مصر بود تا بهترین نسل فوتبال مصر رو از صعود به جام جهانی محروم کنه و فوتبال اونا رو نابود کرد و دیگه مشتری نداشت و مثل کفتار منتظر بود با لابی و دلالی بره تیمی که به جام جهانی صعود کرده رو بگیره، که از قضا تو اوضاع بی درو پیکر ورزش ایران یار قدیمی و لابی گری مثل تاج دوباره اون هم مثل کفتار اومد فدراسیون صعود کرده به جام جهانی با پاداش صعود رو تحویل گرفته و اسکوچیچ بدبخت رو بیرون کرد و دنبال یکی مثل خودش بود، که دید همدست قدیمیش بیکاره و چه بهتر که با کی‌روش تیم خودش رو تکمیل کنه ،بلاخره با انواع و اقسام وعده وحفظ آبروی ایران تو جام جهانی کی‌روش بی خاصیت رو آورد و این افتضاح را به بار آوردن، البته اونقدر پرروح هستن که این حذف شدن رو موفقیت میدونن، چون نه شرف دارن و نه غیرت.


فردین کرمی

0

4

6 ماه پیش

الان فهمیدی برادرکه کیروش ترسوه اینامهم نیست چیزی که مهمه اینه که همدست سارقان محترم باشی پس همیشه هستی


مهدی

0

4

6 ماه پیش

چون خدا بی صداست این خدای اسکویچ بود که دامن تیم ملی.گرفت شک نکنید که دل یه انسان رنجوندن بی جواب نمی ماند

بازی های پرسپولیس

1-2

پرسپولیس

استقلال

چهارشنبه, 10 خرداد
ساعت 19:45

ورزشگاه : آزادی

داور : اشکان خورشیدی

نظرسنجی

بهترین بازیکن فصل پرسپولیس؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 مهدی ترابی 7
2 یورگن لوکادیو 6
3 سعید صادقی 6
4 گئورگی گولسیانی 6
5 محمد عمری 4
6 شیخ دیاباته 3
7 میلاد سرلک 2
8 سینا اسدبیگی 2
9 دانیال اسماعیلی‌فر 2
10 امید عالیشاه 1
11 مهدی عبدی 1
12 وحدت حنانوف 1
13 لئوناردو پریرا 1
14 عیسی آل‌کثیر 1
15 علی نعمتی 1
16 سروش رفیعی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 گئورگی گولسیانی 4
2 عیسی آل کثیر 3
3 مهدی ترابی 2
4 مرتضی پورعلی‌گنجی 1
5 سیامک نعمتی 1
6 وحید امیری 1
7 امید عالیشاه 1
برنامه بازی ها

هفته 30 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 28 اردیبهشت

فولاد 2 - 2 آلومینیوم 18:00
نفت م.س 5 - 1 ملوان 18:00
ذوب آهن 3 - 3 هوادار 18:00
استقلال 7 - 1 تراکتور 18:00
پیکان 1 - 1 مس رفسنجان 18:00
گل گهر 0 - 1 صنعت نفت 18:00
مس کرمان 1 - 2 سپاهان 18:00
نساجی 0 - 4 پرسپولیس 18:00

فینال جام حذفی

چهارشنبه, 10 خرداد

پرسپولیس 2 - 1 استقلال 19:45
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 30 33 66
2 سپاهان 30 32 65
3 استقلال 30 30 62
4 تراکتور 30 8 52
5 مس رفسنجان 30 13 47
6 گل گهر 30 4 45
7 آلومینیوم 30 5 40
8 فولاد 30 2 40
9 ذوب آهن 30 1 36
10 هوادار 30 -10 33
11 پیکان 30 -16 28
12 ملوان 30 -19 27
13 نساجی 30 -18 26
14 صنعت نفت 30 -14 25
15 مس کرمان 30 -14 22
16 نفت م.س 30 -37 20

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال