ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

مصلح: مادرم گفت بگو که ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

مصلح: مادرم گفت بگو که به پرسپولیس می روی/ امیدوارم قهرمان آسیا شویم

ارتش سرخ دات کام :
مصلح: مادرم گفت بگو که به پرسپولیس می روی/ امیدوارم قهرمان آسیا شویم
مدافع جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با مشورت محمد انصاری و کمک هایی که از وی گرفتم پرسپولیس را انتخاب کردم.
شایان مصلح در گفت وگویی به سوالات پیرامون حضورش در پرسپولیس پاسخ داد.
متن این گفت وگو به شرح زیر است:

* سرانجام پرسپولیسی شدی.
خدا را شکر می کنم در یک برهه پراسترسی که داشتم خیر و صلاح این بود که پرسپولیس را انتخاب کنم. با مشورت هایی که با خیلی از دوستان بخصوص محمد انصاری داشتم تیم جدیدم را انتخاب کردم. البته محمد انصاری همیشه دست من را باز می گذاشت و می گفت تصمیم با خودت است ولی خدا را شکر با مشورت هایی که با او کردم پرسپولیس را انتخاب و به این تیم پیوستم.

* امروز در صفحه اجتماعیت متنی دلنشین را منتشر کردی که مربوط به سپیدرود بود.
سپیدرود خانه من است و توانست من را به سطح اول فوتبال معرفی کند. می دانید که در ایران فوتبال پایه ارزش خاصی ندارد ولی سپیدرود بهترین پل برای پیشرفت من شد. واقعاً گیلان مردم خونگرمی دارد و در کنار استعدادها مردم عاشق فوتبال هستند. وقتی در لیگ 2 تعداد 20 هزار نفر به استادیوم می آیند این چیز عجیبی است. زمانی که من تیم نداشتم نظرمحمدی من را به داماش آورد و سپس به سپیدرود اضافه کرد. اینها چیزهایی است که فراموش نمی کنم.

* ظاهراً حاجی هم هستی؟
(باخنده) در سپیدرود به من می گفتند کربلایی ولی فکر کنم امسال باید به من بگویند حاج محمد کربلایی.

* مداحی هم می کنی؟
نوکری اهل بیت افتخار من است و برای مداحی اهل بیت شعر هم می گویم. من از چهارم ابتدایی مداحی می کنم و ان شاالله من و محمد قرار است این کار را انجام دهیم. بازیکنان به شوخی می گویند سمت چپ پرسپولیس را هیأت بزنید.

* نظرت در مورد این همه ارادتی که به ائمه داری چیست؟
ما هرچه داریم از خداوند و وجود نازنین 14 معصوم است. اگر به آنها توسل می کنیم برای خودمان نیست بلکه برای عرض ارادت به آنها است. من 3 سالم بود که پدرم را از دست دادم و مادرم با سختی زیاد بزرگم کرد. الان که اینجا هستم خوشحالم به خاطر مادرم. دیشب نزدیک به افطار بود که مادرم تماس گرفت و گفت شایان اعلام کن که به پرسپولیس رفتی. وقتی دعای مادرم پشتم است مطمئن باشید می توانم موفق شوم و حالا هم پیوستم به پرسپولیس را به مادرم تبریک می گویم.

* به عنوان سئوال پایانی: حضور پرسپولیس در جمع 8 تیم برتر آسیا را چطور می بینی؟
خوشبختانه بازیکنان دیگر تیم لخویا را شکست دادند و روحیه مضاعفی گرفتند. این یک افتخار بزرگ است و حالا هم عزم ما برای قهرمانی آسیا جزم شده و من هم تلاش می کنم سهم کوچکی در ادامه موفقیت پرسپولیس داشته باشم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/90698
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال