ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

نیازهای تازه پرسپولیس؛ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

نیازهای تازه پرسپولیس؛ برنامه، بازیکن و انگیزه

ارتش سرخ دات کام :
نیازهای تازه پرسپولیس؛ برنامه، بازیکن و انگیزه
 قصه پرسپولیس در فصل 2018 لیگ قهرمانان آسیا به پایان رسید و با وجود همه مشکلات و راه پرپیچ و خمی که داشت با نشستن روی سکوی دومی افتخاری بزرگ را رقم زد. شاگردان برانکو در این مدت تمام تمرکز خود را روی لیگ قهرمانان آسیا گذاشتند و شاید به همین دلیل بود که تا آخرین لحظات پا پس نکشیدند، اما این تیم در بازگشت به لیگ با مشکلاتی روبه رو است که برای باقی ماندن در شرایط ایده آل باید آن ها را برطرف کند.

مهم ترین چالش سرخ ها کمبود انگیزه بازیکنان است. در لیگ به وضوح بی انگیزگی بازیکنان قابل مشاهده بود و پس از دو قهرمانی در لیگ و یک نایب قهرمانی در آسیا، آن ها بیش از هر زمانی به انگیزه برای بازی نیاز دارند. کادر فنی و برانکو باید بازیکنان را برای حضور قدرتمند در لیگ آماده کنند به خصوص که مثلث پدیده، سپاهان و تراکتور و یک رقیب همیشگی به نام استقلال کار را برای این تیم سخت خواهند کرد و پرسپولیس بر خلاف آنچه تصور می کرد مسیر آسانی برای رسیدن به قهرمانی ندارد.

کار پرسپولیس تمام نشده و به چشم بر هم زدنی آن ها باید در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا بازی کنند. دو بازی عقب افتاده در لیگ برتر، 4 بازی باقی مانده تا پایان نیم فصل و بازی در جام حذفی تا قبل از جام ملت های آسیا روز های فشرده ای را در برنامه سرخ ها قرار داده و پس از این بازی ها نیز ادامه لیگ، احتمالاً ادامه جام حذفی و فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا باز هم برنامه پرسپولیس را فشرده می کند. سرخ ها برای این که بتوانند در هر سه جبهه موفق باشند نیاز به برنامه ریزی دارند تا هم از لحاظ تاکتیکی، هم بدنی و هم بازیکن به مشکل نخورند.

در کنار این موارد پرسپولیس به طور جدی با کمبود بازیکن روبه رو است. در لیگ قهرمانان آسیا نیمکت خالی این تیم را دیدیم که دست برانکو را برای هر تغییری بسته بود. به نظر می رسد با باز شدن پنجره نقل و انتقالات و اضافه شدن سروش رفیعی، مهدی ترابی، مهدی شیری و مهدی شریفی مشکل سرخ ها حل شود، اما با مصدومیت ماهینی و انصاری که بعید است به این فصل برسند پرسپولیس باز هم با کمبود مهره روبه رو خواهد شد و با توجه به حضور در سه جبهه شاید با مصدومیت های تازه ای هم روبه رو شود. برانکو لازم است که برنامه ریزی ویژه ای برای جذب بازیکن داشته و ابایی از نیمکت نشین کردن برخی بازیکنان نداشته باشد تا با تقسیم قوا به هر سه جام برسد و نیمکتش برای ایجاد تغییر تاکتیکی و دمیدن هوای تازه در سیستم تیم خالی نباشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/108558
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر استقلال خوزستان کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 15 آبان

ملوان 0 - 0 شمس آذر 16:30
گل گهر 1 - 2 ذوب آهن 17:30

جمعه, 16 آبان

چادرملو 1 - 0 آلومینیوم 15:30
پرسپولیس 2 - 0 استقلال خوزستان 16:30
فجرسپاسی 1 - 1 مس رفسنجان 16:30
فولاد 1 - 0 پیکان 18:00

شنبه, 17 آبان

خیبر خرم‌آباد - تراکتور 16:45
سپاهان - استقلال تعویق

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 تراکتور 8 8 13
7 گل گهر 10 -2 13
8 آلومینیوم 10 -3 13
9 فجرسپاسی 10 -1 11
10 خیبر خرم‌آباد 9 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال