ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

پرسپوليسِ استرس نه پرس ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

پرسپوليسِ استرس نه پرسپوليسِ زلزله/ این شکست، میراث درخشان بود

ارتش سرخ دات کام :
پرسپوليسِ استرس نه پرسپوليسِ زلزله/ این شکست، میراث درخشان بود
 حالا آنهایی که بی جهت دست به حمایت های همه جانبه از حمید درخشان می زدند، از شکست پرسپولیس با برانکو ایوانکوویچ خوشحال و شاد هستند.

آنها با اين كليدواژه كه «ديديد پرسپوليس با برانكو هم باخت» به دنبال توجيه اشتباه مديران باشگاه در كشاندن برانكو به تهران هستند. نه اينكه برانكو يك مربي بسيار تأثير گذار براي پرسپوليس باشد اما اينكه از حالا و با يك شكست آن هم مقابل سپاهان كه مدعي قهرماني است، آن هم به خاطر اشتباهات عجيب و سؤال برانگيز محمد نوري و حميدرضا علي عسگری بگوييم برانكو اصلاً به درد پرسپوليس نمي خورد، شايد كيلومترها دور از منطق باشد. اصلاً بياييد اين شكست را از زاويه ديگري ببينيم. چرا منتقدان برانكو مي گويند اين بازي را برانكو باخت؟ چرا آنها نمي خواهند قبول كنند باخت مقابل سپاهان به نوعي ميراثي است كه از زمان حميد درخشان در تيم باقي مانده است؟

موضوع واقعاً ساده است ؛ حميد درخشان هيچ وقت نتوانست تيمي بسازد كه در آخرين دقايق بازي، هواداران بتوانند با راحتي خيال به بازي هايش نگاه كنند. در بازي هاي متعددي شاهد بوديم پرسپوليس در 20 دقيقه پاياني دروازه اش باز مي شود كه اگر توسط حميد درخشان اين نقيصه از بين مي رفت، شايد امروز برانكو تيمش را براي كسب سهميه به ميدان مي فرستاد نه جلوگيري از سقوط! به عنوان مثال در بازي رفت مقابل راه آهن، پرسپوليسي ها با اينكه بازي را بردند اما در دقيقه 85 دروازه شان باز شد. سپاهان در ديدار رفت در دقيقه 4+90 دروازه سرخپوشان را باز كرد. گسترشي ها در دقيقه 72 گل تساوي را به پرسپوليس زدند. نفت تهران با گل دقيقه 2+90 از پرسپوليسي ها سه امتياز گرفت و همچنين آلويس نانگ با گل دقيقه 73 خود، فولاد را مقابل پرسپوليس سه امتيازي كرد.

ذوب آهن هم در دقيقه 82 گل برتري را وارد دروازه سرخپوشان كرد و نفت مسجدسليمان نيز از استرس پرسپوليس در دقايق پاياني سود برد تا گل تساوي خود را در دقيقه 3+90 به ثمر برساند. در نهايت، راه آهن بود كه با آناليز درست پرسپوليسِ درخشان توانست در دقيقه 79 گلزني كند ولي آن گل با پنالتي محمد نوري از بين رفت. در دو بازي گذشته نيز استقلال خوزستان در دقيقه 79 مقابل پرسپوليس به گل رسيد و سپاهاني ها نيز هر دو گل خود را در 10 دقيقه پاياني به ثمر رساندند. اين ميراثي بود كه از زمان مربيگري حميد درخشان به برانكو ايوانكوويچ و دستيارانش رسيده است. درخشان آمده بود تا يك «پرسپوليس رؤيايي» بسازد ولي حتي نتوانست استرس دقايق پاياني بازيكنان پرسپوليس را از بين ببرد. تيمي كه درخشان ساخت، پرسپوليسِ استرس بود نه پرسپوليسِ زلزله و حالا برانكو وارث اين تيم بحران زده و استرسي است!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/66008
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-3

فولاد

پرسپولیس

چهارشنبه, 8 بهمن
ساعت 15:00

ورزشگاه : فولادآرنا

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر فولاد کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 امید عالیشاه 1
5 محمد عمری 1
6 مارکو باکیچ 1
7 محمدحسین کنعانی زادگان 1
8 تیوی بیفوما 1
9 رضا شکاری 1
10 ایگور سرگیف 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 18 لیگ برتر

سه‌شنبه, 07 بهمن

آلومینیوم 0 - 1 تراکتور 14:30
استقلال 1 - 0 استقلال خوزستان 16:00

چهارشنبه, 08 بهمن

مس رفسنجان 0 - 0 ذوب آهن 14:00
پیکان 0 - 1 شمس آذر 14:30
فجرسپاسی 2 - 1 خیبر خرم‌آباد 15:00
فولاد 3 - 1 پرسپولیس 15:00
سپاهان 1 - 1 گل گهر 16:00

پنج‌شنبه, 09 بهمن

ملوان - چادرملو 15:30

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 18 17 32
2 استقلال 18 11 32
3 سپاهان 18 9 32
4 پرسپولیس 18 7 31
5 گل گهر 18 4 30
6 چادرملو 17 2 26
7 خیبر خرم‌آباد 18 -1 22
8 ملوان 17 -8 22
9 فولاد 18 0 21
10 فجرسپاسی 18 -1 21
11 پیکان 18 -3 19
12 ذوب آهن 18 -6 16
13 آلومینیوم 18 -8 16
14 شمس آذر 18 -2 15
15 استقلال خوزستان 18 -7 15
16 مس رفسنجان 18 -14 12

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال