ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

پرسپولیس در نیمه دوم خ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

پرسپولیس در نیمه دوم خطرناک تر است

ارتش سرخ دات کام :
پرسپولیس در نیمه دوم خطرناک تر است
شاگردان برانکو ایوانکوویچ در نیمه دوم تیمی خطرناک تر هستند.

برانکو ایوانکوویچ تاکنون 5 دربی را تجربه کرده و به نتایج قابل قبولی نیز رسیده است. او دو بار پیروز شده و تنها یک شکست در کارنامه دارد و حالا برای پیروزی بر استقلالِ مدل شفر گام به ورزشگاه آزادی می گذارد.
 
پرسپولیس تا اینجا در لیگ برتر 16 گل زده و آمار هر بازی 2 گل را از خود به جای گذاشته است. آن ها 6 بار نیز دروازه خود را باز شده دیده اند؛ اما قرمزها در چه دقایقی از مسابقه زهردارتر و در چه بازه هایی ضعیف تر عمل کرده اند؟! مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر در 15 دقیقه ابتدایی سه گل، در 15 دقیقه میانی نیمه اول 3 و در بازه دقایق 30 تا 45 نیز یک گل وارد دروازه حریفان کرده و مجموعا در لیگ هفدهم 7 گل را در نیمه اول به ثمر رسانده اند. اما در نیمه دوم، پرسپولیسی ها 3 گل در 15 دقیقه ابتدایی، 4 گل در 15 دقیقه بعدی و 2 گل در 15 دقیقه پایانی بازی زده اند تا در مجموع 9 گل در این نیمه زده باشند؛ آماری که نشان از خطرناک بودن تیمِ ایوانکوویچ در نیمه دوم دارد.
 
قرمزپوشان پایتخت گل های خورده شان را به طور مساوی تقسیم و در 8 بازی، در هر نیمه 3 گل خورده اند.
 
حال بد نیست نگاهی به عملکرد پرسپولیس در دربی هایی بیاندازیم که برانکو روی نیمکت این تیم بوده است. در این 5 دیدار، سرخ ها 3 گل در نیمه اول زده اند و 5 گل در نیمه دوم و نکته جالب این که همچون لیگ، 3 گل در نیمه اول دریافت کرده و 3 گل هم در نیمه دوم از رقیب سنتی خورده اند.
 
دقایق 75 به بعد، پرسپولیس خطرناک تر از همیشه است. آن ها در این دقایق گل تساوی بخش را با ضربه عجیب بنگستون زدند و در دربی 82 برای چهارمین بار دروازه استقلال را گشودند و با ضربه سر سیدجلال حسینی نیز اختلاف را در آخرین دربی به حداقل رساندند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/95026
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال