ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

گل محمدی: برای صعود به ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

گل محمدی: برای صعود به عنوان تیم اول باید الریان را ببریم

ارتش سرخ دات کام :
گل محمدی: برای صعود به عنوان تیم اول باید الریان را ببریم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نیمه اول را خیلی بد شروع کردیم، حریف با پرس خوب، خیلی خوب بازی را بسته بود.

یحیی گل محمدی پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس مقابل الوحده امارات در نشست خبری اظهار داشت: نیمه اول را خیلی بد شروع کردیم. حریف با پرس خوب، خیلی خوب بازی را بسته بود.در مجموع نیمه خیلی بدی را پشت سر گذاشتیم و نتوانستیم گردش توپ داشته باشیم. نتوانستیم به بازی سرعت بدهیم.

وی ادامه داد: در نیمه دوم بازی یک طرفه شده بود و موقعیت هایی برای گلزنی داشتیم که متاسفانه از آنها استفاده نکردیم و در نهایت سه امتیاز را از دست دادیم. فکر می کنم با استفاده کردن از فرصت های خود نتیجه غیر از این بود و بازی می توانست دست کم مساوی شود اما به تیم الوحده تبریک می گویم زیرا با انرژی خوبی بازی کرد و خیلی قوی کار را شروع کرد.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: نیمه دوم متفاوت بود و بازی خیلی خوبی انجام دادیم. حداقل لیاقت مان زدن یک گل بود که متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

گل محمدی درباره اینکه آیا بازیکنانش تمرکز لازم را نداشتند یا الوحده نسبت به قبل قوی تر شده بود، پاسخ داد: گفتم الوحده تیم منسجمی است  که دفاع تیمی را خیلی خوب انجام می دهد. امروز هم به دلیل بد شروع کردن بازی تنبیه شدیم و نتوانستیم مسابقه را به کنترل خودمان دربیاوریم. با وجود موقعیت های گلزنی این اتفاق نیفتاد.

وی در خصوص اینکه آیا دلیل گل نشدن موقعیت هایتان بدشانسی است، گفت: اعتقادی به بدشانسی در فوتبال ندارم. تیمی که برای زدن ضربه نهایی و گلزنی تمرکز داشته باشد به آن می رسد. ما تمرکز نداشتیم و بی دقت بودیم. به همین دلیل موقعیت هایی که با زحمت به دست می آوردیم خیلی راحت از دست می دادیم.

سرمربی پرسپولیس درباره احتمال صدرنشینی پرسپولیس در این گروه توضیح داد:  فقط یک راه برای صعود به عنوان تیم اول از گروه داریم و آن هم بردن تیم الریان است. باید تمام تمرکز و انرژی خود را برای بردن آن بازی به کار بگیریم زیرا راه دیگری برای صدرنشینی وجود ندارد.

گل محمدی درباره درگذشت حمید جاسمیان گفت: در ایران مرد بزرگی را از دست دادیم. جاسمیان از مردان بزرگ فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس بود. همین جا به همه مردم ایران، جامعه فوتبال و خانواده محترمش تسلیت می گویم. ان شالله روحش در آرامش و شادی باشد. همه از صمیم قلب ناراحت هستیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/140843
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-1

تراکتور

پرسپولیس

دوشنبه, 2 شهریور
ساعت 18:30

ورزشگاه : یادگار امام

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

از عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل تراکتور راضی بودید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
3 محمد خدابنده‌لو 1
4 ایگور سرگیف 1
5 علی علیپور 1
6 پوریا شهرآبادی 1
برنامه بازی ها

هفته 4 لیگ برتر

جمعه, 06 شهریور

چادرملو - تراکتور 19:00
پیکان - استقلال خوزستان 19:00
نساجی مازندران - شمس آذر 19:15
آلومینیوم - خیبر خرم‌آباد 19:15
سپاهان - گل گهر 19:30
فولاد - استقلال 21:00

شنبه, 07 شهریور

مس شهربابک - صنعت نفت 19:00
فجرسپاسی - ذوب آهن 19:00
پرسپولیس - ملوان 19:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 3 7 9
2 تراکتور 3 5 9
3 گل گهر 3 4 7
4 آلومینیوم 3 3 7
5 پرسپولیس 3 4 6
6 فولاد 3 3 5
7 ملوان 3 0 4
8 پیکان 3 -1 4
9 سپاهان 3 -2 3
10 فجرسپاسی 3 1 2
11 خیبر خرم‌آباد 3 -1 2
12 ذوب آهن 3 -1 2
13 صنعت نفت 3 -3 2
14 مس شهربابک 3 -4 2
15 نساجی مازندران 3 -2 1
16 چادرملو 3 -5 1
17 شمس آذر 3 -3 -2
18 استقلال خوزستان 3 -5 -2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال